Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 12/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Η σελήνη θα βρεθεί στο δικό σας ζώδιο σήμερα, κάνοντας σας πιο συναισθηματικούς και φέρνοντας στην επιφάνεια τα καλός ή κακώς κείμενα τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.  Το θερμόμετρο έχει αρχίσει ν’  ανεβαίνει από εχθές, κυρίως για τους γεννημένους κοντά στις 29 Μαρτίου, οι οποίοι ίσως αντιμετωπίσετε σοβαρές εντάσεις ή ακόμη και ρήξης σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο. Προσέξτε στις συζητήσεις που θα κάνετε γιατί θα ειπωθούν λόγια που θα πονέσουν. Ο Δίας περνά από σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων και θα παραμείνει εκεί για ένα χρόνο.  Από τη νέα θέση του θα δώσει σταδιακά σε όλους σας ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές. Η δραστηριότητα αυξάνετε όπως και η διάθεση για επικοινωνία. Καινούργιοι και ενδιαφέροντες άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας και μπορεί να την αλλάξουν. Γραπτά, εμπόριο, ταξίδια και ότι έχει σχέση με επικοινωνία προωθείτε, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι παγίδες λόγω υπεραισιοδοξίας...

Ταύρος 21/04-21/05:  Κούραση και ατονία θα επικρατήσει σήμερα για τους περισσότερους από εσάς, ενώ δεν θα λείψουν και οι παρασκηνιακές διαδικασίες. Το κλίμα γίνεται εκρηκτικό για όσους έχετε γενέθλια κοντά στις 29 Απριλίου και δεν αποκλείεται ν’ ακούσετε λόγια που θα σας πληγόσουν.  Ανασφάλειες και φοβίες μπορεί να σας περιορίζουν, βάζοντας εμπόδια στην εξέλιξη σας.  Μετά από ένα χρόνο παραμονής στο δικό σας ζώδιο, ο Δίας σήμερα αποχωρεί και θα περάσει στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει για τον επόμενο χρόνο. Από την καινούργια του θέση θα δώσει νέα προοπτική στα οικονομικά σας και θα σας χαρίσει ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσετε θα δείτε το εισόδημα σας να βελτιώνετε. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε παγίδες και υποσχέσεις για γρήγορο και εύκολο κέρδος. 
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Έντονη συναισθηματική φόρτιση και ανταγωνιστική διάθεση θα επικρατήσει σήμερα, κυρίως για τους  Διδύμους που έχουν γεννηθεί κοντά στα τέλη Ιουνίου.  Συζητήσεις, σχέδια ή πληροφορίες που αφορούν οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα θα σας αναστατώσουν, βγάζοντας από μέσα σας απωθημένα που κρύβατε καιρό. Τα πράγματα μπορεί να πάρουν άσχημη τροπή και ίσως υπάρξουν σοβαρές ρήξης σε σχέσεις. Αποφύγετε οικονομικές δεσμεύσεις. Από την  άλλη η μέρα είναι πολύ σημαντική γιατί από σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο σας ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της επέκτασης. Θα παραμείνει εκεί για ένα χρόνο χαρίζοντας σταδιακά σε όλους σας ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου. Πολλοί θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται, τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να αποφύγετε άρνηση ευθύνης και να μην παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις ή ψεύτικες υποσχέσεις.
 Καρκίνος 22/06-22/07: Θέματα καριέρας ή αποκατάστασης θα σας απασχολήσουν σήμερα και προβληματισμοί για νέα ξεκινήματα θα ταλαιπωρήσουν κάποιους από εσάς.  Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, θα  βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλη Ιουνίου. Η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη και θα χρειαστεί προσοχή στις συζητήσεις που θα έχετε με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη, αν θέλετε ν’ αποφύγετε σοβαρές εντάσεις ή ακόμη και ρήξης στις σχέσεις αυτές. Χρησιμοποιείστε περισσότερο στρατηγική, αποφεύγοντας παιχνίδια εξουσίας. Η φαντασία και η διαίσθηση σας ενισχύονται με τη καινούργια θέση του Δία στο ζώδιο των Διδύμων, ενώ πολλοί θα νιώσετε μέσα στο χρόνο που θα παραμείνει ο Δίας εκεί, ότι υπάρχει κάποια δύναμη που σας προστατεύει. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, γιατί υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και όνειρα χωρίς ρεαλιστικές βάσεις μπορεί να σας παρασύρουν.   
Λέων 23/07-23/08:  Δεν θα είναι εύκολο σήμερα να ελέγξετε την παρόρμησή σας και η ανάγκη για διαφορετική αντιμετώπιση της καθημερινότητας ενισχύεται και μπορεί να σας παρασύρει.  Θέματα δουλειάς ή υγείας θ’ αποτελέσουν πηγή πίεσης για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στα τέλη Ιουλίου, και συζητήσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους μπορεί να πάρουν δυσάρεστη τροπή σήμερα. Αποφύγετε ανταγωνισμούς και παιχνίδια εξουσίας. Ο Δίας περνά από σήμερα στους Διδύμους, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας πολύ κοινωνικής περιόδου για εσάς. Μέσα στον επόμενο χρόνο θα χαρίσει σταδιακά σε όλους σας, ευκαιρίες προόδου, μέσα από δημόσιες σχέσεις, καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά και συλλογική δουλειά. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων ή παραπλάνησης.       
Παρθένος 24/08-23/09: Εντάσεις στο κοινωνικό ή φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν σήμερα, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλη Αυγούστου και η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να γίνει πηγή φόρτισης και πίεσης. Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο γιατί μπορεί να ειπωθούν σκληρά  λόγια που θα πληγώσουν αγαπημένα σας πρόσωπα.  Ο Δίας κάνει σήμερα την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει για ένα χρόνο, χαρίζοντας σας ευκαιρίες βελτίωσης ή επέκτασης στα επαγγελματικά. Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε βήματα προόδου, όμως θα πρέπει να αποφύγετε αυταπάτες ή εξαπατήσεις.  Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε και μην παρασύρεστε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις εύκολου κέρδους και επιτυχίας.
Ζυγός 24/09-23/10:  Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα θ’ αντιμετωπίσετε σήμερα τις ανάγκες των άλλων και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με κάποιους δικούς σας ανθρώπους. Ιδιαίτερα φορτισμένοι είστε κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί τέλη Σεπτεμβρίου καθώς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε σημαντικές υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την καριέρα σας.  Δέχεστε προκλήσεις τις οποίες θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε με στρατηγική και ψυχραιμία, αποφεύγοντας ανταγωνισμούς ή εντάσεις. Στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα κάνει από σήμερα την είσοδό του ο Δίας και θα παραμείνει εκεί για ένα χρόνο, δίνοντας σας ευκαιρίες εξελίξεις και προόδου. Νέες προοπτικές και καινούργιοι ορίζοντες θα δημιουργηθούν για πολλούς από εσάς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για επαφές με το εξωτερικό, σπουδές ή άλλες πνευματικές εργασίες. Ωστόσο υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή και αυταπάτης, γι αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, στις επιλογές σας αποφεύγοντας υπεραισιόδοξα σενάρια ή προτάσεις.
Σκορπιός 24/10-22/11: Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας σήμερα θα βρεθεί απέναντι από τον Ερμή δημιουργώντας εντάσεις σε συζητήσεις με συγγενείς ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, που θα επηρεάσουν ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλη Οκτωβρίου.  Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προωθήσετε σχέδια για το μέλλον, πιέζοντας ανθρώπους γύρω σας. Ευκαιρίες στήριξης και βελτίωσης των οικονομικών θα σας χαρίσει ο Δίας με την είσοδό του από σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων. Θα υπάρξουν άνθρωποι στους οποίους μπορείτε να στηριχθείτε, ωστόσο θα υπάρξουν και παγίδες γι’ αυτό α πρέπει να είστε προσεκτικοί.
Τοξότης 23/11-21/12: Αν και το κλίμα είναι ευχάριστο για τους περισσότερους από εσάς, εξελίξεις ή πληροφορίες που θα πάρετε σχετικά με οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα θα φορτίσουν κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί τέλη Νοεμβρίου. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε εμμονές και ανταγωνιστικότητα. Απέναντί σας, στο ζώδιο των Διδύμων περνά από σήμερα ο Δίας, όπου και θα παραμείνει για ένα περίπου χρόνο, χαρίζοντάς σας ευκαιρίες στο τομέα των σχέσεων ή των συνεργασιών. Νέες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες μπορεί να ξεκινήσουν σ’ αυτό το διάστημα ενώ και στην προσωπική σας ζωή θα δεχθείτε πολλές προκλήσεις. Κάποιοι μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως κάντε την υπέρβαση και ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξες ή υπερβολικές εκτιμήσεις ή να εξαπατηθείτε, γι αυτό θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην παρασύρεστε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η είσοδος του Δία στους Διδύμους ευνοεί εργασιακά ή θέματα υγείας και θα μπορούσε να σας δώσει ευκαιρίες για να προωθήσετε εργασιακά σχέδια και να βελτιώσετε θέματα υγείας ή φυσικής κατάστασης. Ωστόσο θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί γιατί υπάρχουν κίνδυνοι εξαπάτησης ή αυταπάτης.  Κλίμα ανταγωνιστικότητας και καχυποψίας επικρατεί για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλη Δεκεμβρίου και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν έντονοι διαπληκτισμοί με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες.   Καλό θα ήταν να αποφύγετε σήμερα σοβαρές συζητήσεις μαζί τους.
Υδροχόος 21/01-19/02: Στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων πέρασε  ο Δίας και θα παραμείνει εκεί για ένα χρόνο περίπου, δίνοντας σας ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε δημιουργικά σχέδια και επιθυμίες. Η συναισθηματική σας ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα ενώ θα  ευνοηθούν και υποθέσεις που αφορούν παιδιά. Πολλοί μπορεί ν’ αποκτήσετε έναν απόγονο μέσα σ’ αυτό το χρόνο. Άγχος και συναισθηματική φόρτιση επικρατεί για όσους έχετε γεννηθεί κοντά στα τέλη Ιανουαρίου, και συζητήσεις ή πληροφορίες που αφορούν τη δουλειά ή κάποιο πρόβλημα υγείας μπορεί να δημιουργήσουν αναστάτωση.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Στο ζώδιο των Διδύμων περνάει ο Δίας, όπου και θα παραμείνει για ένα χρόνο, χαρίζοντας σας ευκαιρίες να ξεκινήσετε ή να επεκτείνετε την οικογένεια σας και να προχωρήσετε σε αγοραπωλησίες ή βελτιώσεις ακινήτων. Αλλαγές σε σπίτι και οικογένεια ευνοούνται, αρκεί να μην παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και υπερβολές. Κάποιοι μπορεί να έχετε την ευκαιρία να θεμελιώσετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας, μέσα από τα οποία θα νιώσετε πιο ασφαλείς. Οι αλλαγές σε κοινωνικό ή φιλικό επίπεδο, που έχουν δρομολογηθεί για εσάς, σήμερα μπορεί να γίνουν αιτία εσωτερικής αναστάτωσης ή εντάσεων   κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί τέλη Φεβρουαρίου. Δεν αποκλείεται να έρθετε σε αντιπαράθεση με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην γίνεστε απόλυτοι και ανταγωνιστικοί.