Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 25/06/2012

Κριός 21/03-20/04: Ιδιαίτερα φορτωμένο φαίνετε σήμερα το πρόγραμμά σας, ωστόσο η δραστηριότητα μειώνετε για αρκετούς από εσάς, οι οποίοι θα προτιμήσετε το όνειρο από τη πράξη. Η φαντασία και η έμπνευση ενισχύονται κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών και αν ασχολείστε με το γράψιμο θα μπορούσατε να φτιάξετε απίστευτες ιστορίες, ωστόσο στην πραγματικότητα σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί με ιδέες, σχέδια ή καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε γιατί μπορεί να παρασυρθείτε από λανθασμένες εκτιμήσεις. Αποφύγετε τις καταχρήσεις. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία, θα βάλει τάξη στην προσωπική σας ζωή. Το τοπίο ξεκαθαρίζει για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τόσο προσωπικών όσο και επαγγελματικών σχέσεων σας...
 
Ταύρος 21/04-21/05:  Η μέρα θα κυλήσει ευχάριστα, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας γιατί δε αποκλείεται να κάνετε περισσότερα έξοδα απ’ όσα πρέπει. Οι προβληματισμοί που ταλαιπωρούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου σε ότι αφορά  εργασιακά ή υγεία, αρχίζουν να υποχωρούν από σήμερα σιγά-σιγά αφού το τοπίο γίνεται πιο ξεκάθαρο και σας δίνεται η δυνατότητα να πάρετε αποφάσεις και να βγείτε από αδιέξοδα. Μη χάνετε τη πίστη σας και προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.  Παγίδες κρύβει η μέρα για εσάς των πρώτων ημερών και δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με οικονομικά, επενδύσεις ή αγοραπωλησίες. Θα υπάρξουν ευκαιρίες αυτό το διάστημα, όμως υπάρχει και ο κίνδυνος της εξαπάτησης ή της αυταπάτης.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Η μέρα είναι κατάλληλη για ν’ ασχοληθείτε με την οργάνωση του σπιτιού και της καθημερινότητας σας, ωστόσο πολλοί από εσάς μπορεί να παρασυρθείτε σε επιπόλαιες επιλογές και καταχρήσεις. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία σας βοηθά να δείτε με αντικειμενικότητα και ρεαλισμό ότι αφορά τις εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή, τα δημιουργικά σας σχέδια και τα παιδιά. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε ν’ αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις στην προσωπική σας ζωή.  Έντονη αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σας έχετε εσείς των πρώτων ημερών και αυτό θα μπορούσε ν’ αποτελέσει παγίδα για κάποιους από εσάς. Υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις για πρόσωπα ή καταστάσεις μπορεί να σας παραπλανήσουν. Αποφύγετε μεγάλα ρίσκα και μην πάρετε γι’ αυτό το διάστημα αποφάσεις σχετικά με τα επαγγελματικά ή την αποκατάστασή σας γενικότερα.
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι απαιτήσεις στην καθημερινότητα μπορεί να είναι και σήμερα πολλές, όμως δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα επιλέξουν να αμελήσουν κάποιες από αυτές. Το παρασκήνιο ενισχύεται και μυστικές επαφές είναι πολύ πιθανές σήμερα. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία φέρνει και πάλι στο προσκήνιο ξεκαθαρίσματα και υποχρεώσεις στο χώρο του σπιτιού και τις οικογένειας, τα οποία είχαν καταλαγιάσει για λίγο.  Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, συνεχίζετε να επωμίζεστε πολλές οικογενειακές ευθύνες, οι οποίες σας περιορίζουν και σας κουράζουν πολύ.  Κίνδυνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης είναι υπαρκτός αυτή τη περίοδο για εσάς των πρώτων ημερών. Η φαντασία σας ενισχύεται, θολώνοντας τη λογική και την κρίση σας, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να παραπλανηθείτε. Αποφύγετε πολύ φιλόδοξα σχέδια ή μελετήστε τα προσεκτικά και ρεαλιστικά, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις.
Λέων 23/07-23/08:  Θα δυσκολευτείτε σήμερα να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και διασκέδασης, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και αρκετά έξοδα. Κοινωνικές επαφές και εμπλοκές σε ομάδες ή συλλογικές προσπάθειες ευνοούνται, ωστόσο μπορεί να σας παρασύρουν και σε δεσμεύσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία από σήμερα, φέρνει και πάλι στο προσκήνιο θέματα καθημερινότητας και σας ωθεί να πάρετε αποφάσεις  σχετικά με το περιβάλλον σας και κοντινούς σας ανθρώπους. Ότι έχει σχέση με γραπτά, εμπόριο,  έγγραφα, ταξίδια και επικοινωνία γενικότερα αρχίζει να προωθείτε και πάλι έστω και μετ’ εμποδίων.
Παρθένος 24/08-23/09: Θέματα καριέρας και αποκατάστασης επανεξετάζονται ή αναθεωρούνται αυτή  τη περίοδο και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και να κάνετε επιπόλαιες επιλογές. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα είναι εύκολο να παραπλανηθείτε ή και να εξαπατηθείτε. Η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική και κάνετε λάθος εκτιμήσεις τόσο για άτομα όσο και για καταστάσεις.  Ζητήστε τη συμβουλή ανθρώπων που εμπιστεύεστε πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα καριέρας και σχέσεων. Σήμερα ο Κρόνος επιστρέφει  στην ορθή του πορεία, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο δεσμεύσεις και περιορισμούς που αφορούν κυρίως τα οικονομικά.    
Ζυγός 24/09-23/10: Η φαντασία σας ενισχύεται και τα όνειρά σας παίρνουν φτερά. Οργανώνετε φιλόδοξα σχέδια και καινούργιους στόχους, όμως θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι τα σχέδια αυτά στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις και δεν αποτελούν απλά μια  παράτολμη προσπάθεια για να βρείτε διέξοδο διαφυγής απ’ ότι σας έχει κουράσει.  Ο Κρόνος που κινείτε ακόμη στο δικό σας ζώδιο, επιστρέφει από σήμερα σε ορθή πορεία και μπαίνει στην  τελική ευθεία για την αναχώρησή του από το ζώδιο του Ζυγού. Επηρεάζει κυρίως εσάς του τρίτου δεκαήμερο, οι οποίοι καλείστε να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που αφορούν τα προσωπικά σας και στενές σχέσεις. Για πολλούς το διάστημα αυτό θ’ αποτελέσει την αφετηρία ή το τέρμα σε σημαντικά ζητήματα.
 Σκορπιός 24/10-22/11: Η κοινωνική σας ζωή παραμένει και σήμερα έντονη, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι φίλοι να έχουν την ανάγκη σας. Η δημιουργικότητα και η φαντασία ενισχύονται για εσάς των πρώτων ημερών και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σας παρασύρουν σε υπερβολές και καταχρήσεις. Συναισθηματικές ή οικονομικές δεσμεύσεις είναι πολύ πιθανές αυτό το διάστημα, όμως αν δεν είστε προσεκτικοί και αντικειμενικοί στις επιλογές σας, υπάρχει κίνδυνος ν’ απογοητευτείτε. Απωθημένα η προβλήματα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στην επιφάνεια με την επιστροφή του Κρόνου, από σήμερα, σε ορθή πορεία. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ίσως θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε χρόνια προβλήματα ή εμμονές και να κλείσετε λογαριασμούς του παρελθόντος για να προχωρήσετε μπροστά.
 Τοξότης 23/11-21/12: Στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις και θέματα καριέρας μπορεί ν’ αποτελέσουν παγίδα σήμερα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.  Η ανάγκη να ολοκληρώσετε επαγγελματικούς ή προσωπικούς στόχους ενισχύεται ωστόσο το διάστημα αυτό δεν είναι κατάλληλο για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική και ίσως υπερεκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν θα είναι δύσκολο να παραπλανηθείτε. Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία από σήμερα δίνοντας τη δυνατότητα σ’ εσάς των τελευταίων ημερών να ξεκαθαρίσετε σχέσεις και συνεργασίες που αφορούν το κοινωνικό σας περιβάλλον και να σταθεροποιήσετε συλλογικές δουλειές και κοινωνικές δραστηριότητες.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σε ορθή πορεία θα επιστρέψει από σήμερα ο κυβερνήτης σας Κρόνος, βγάζοντας κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου, από μια υποτονική περίοδο αναμονής. Θέματα καριέρας ή κοινωνικής αποκατάστασης έρχονται και πάλι στο προσκήνιο ζητώντας τη προσοχή σας.  Οι υποχρεώσεις είναι πολλές, όμως θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τη θέλετε να κρατήσετε στη ζωή σας και τι όχι. Ευκαιρίες και φιλόδοξα σχέδια για τη δουλειά μπορεί να παρασύρουν σε υπερβολές εσάς των πρώτων ημερών. Η φαντασία σας ενισχύεται και είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσει  σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις, που δεν έχουν καμία  ρεαλιστική βάση.  Μη παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας και μη φυγοπονείτε.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Υποθέσεις σχετικές με οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν και σήμερα μπορεί να παρασυρθείτε σε υπερβολές που θα σας κοστίσουν. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα είναι εύκολο να παραπλανηθείτε και να πάρετε οικονομικά ή συναισθηματικά ρίσκα για τα οποία θα μετανιώσετε. Ο Κρόνος επιστρέφει από σήμερα σε ορθή πορεία, στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, δίνοντας τη δυνατότητα, κυρίως σ’ εσάς του τρίτου δεκαημέρου, να δείτε πιο ρεαλιστικά τα δεδομένα και να σταθεροποιήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο για το μέλλον. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ο συναισθηματισμός σας και οι ανάγκες του συντρόφου σας μπορεί να σας παρασύρουν σήμερα σε επιπόλαιη αξιολόγηση καταστάσεων που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα είναι εύκολο να παραπλανηθείτε και να φτιάξετε όνειρα και σχέδια που αφορούν κυρίως οικογένεια και σπίτι. Καλό θα ήταν το επόμενο διάστημα να είστε πολύ επιφυλακτικοί και ν’ αποφύγετε καινούργια ξεκινήματα ή σημαντικές αλλαγές.  Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία από σήμερα, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου,  οικονομικά ζητήματα και  δεσμεύσεις  που πρέπει ν’ αντιμετωπιστούν.   Μπορεί οι υποχρεώσεις να σας προβληματίζουν ή να σας περιορίζουν, ωστόσο θα έχετε τη δυνατότητα να οργανωθείτε και να τα ταχτοποιήσετε.
AstroMeleti