Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 30/06/2012

Κριός 21/03-20/04: Το πάθος και ο αυθορμητισμός ενισχύονται σήμερα και σας κάνουν πιο δραστήριους και αποδοτικούς. Δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε τη δυναμική αυτή, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο...
Ταύρος 21/04-21/05:  Θα επικρατήσει έντονος συναισθηματισμός ο οποίος  θα επηρεάσει σχέσεις ή συνεργασίες. Ανταγωνιστική διάθεση μπορεί να παρασύρει κάποιους από εσάς σε διαφωνίες και εντάσεις, ενώ για κάποιους άλλους το πάθος ενισχύεται και βελτιώνετε η ερωτική σας ζωή. Υποθέσεις που αφορούν  δημιουργικά σχέδια ή παιδιά προωθούνται, ωστόσο θα πρέπει ν’ αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Το πρόγραμμά σας φαίνετε φορτωμένο σήμερα και δεν αποκλείεται η επιφόρτιση σας με περισσότερες δουλειές να δημιουργήσει εκνευρισμό ή εντάσεις. Για εσάς των τελευταίων ημερών δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες ή προτάσεις για καινούργιες επαγγελματικές δραστηριότητες.
Καρκίνος 22/06-22/07: Έντονο πάθος και δημιουργικότητα σας βοηθούν να προχωρήσετε σε αλλαγές και καινούργιες ασχολίες. Η επικοινωνιακή δραστηριότητα ενισχύεται και νέες ιδέες ή γνωριμίες μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά στις επιθυμίες σας.   Ωστόσο δεν θα λείψει επικριτική διάθεση και εκνευρισμός.
Λέων 23/07-23/08: Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις και ανταγωνισμοί στο χώρο του σπιτιού. Έξοδα για το σπίτι είναι πολύ πιθανά όπως επίσης και το ενδεχόμενο να προωθήσετε την  αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Το αίσθημα ανασφάλειας ενισχύεται, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών και δεν είναι απίθανο ν’ αναζητήσετε νέες εισοδηματικές πηγές ή νέους τρόπους διαχείρισης του εισοδήματός σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Οι ρυθμοί ανεβαίνουν και η καθημερινότητα γίνεται απαιτητική σήμερα κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών.  Το πιθανότερο είναι να επικρατήσει ένταση ή αναστάτωση. Ωστόσο αν καταφέρετε να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια και την ένταση σε δημιουργικά κανάλια, τ’ αποτελέσματα θα είναι θετικά.
Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και κάποιοι από εσάς αγχώνεστε περισσότερο. Τα συναισθήματα διογκώνονται και οι ανάγκες ή οι ανασφάλειές σας μπορεί να διπλασιαστούν. Το πάθος ενισχύεται και δεν θα είναι δύσκολο να παρασυρθείτε σε ενέργειες που πρέπει να μείνουν κρυφές. Παρασκηνιακές διαδικασίες ευνοούνται σήμερα ενώ πολλοί ίσως νιώσετε την ανάγκη ν’ απομακρυνθείτε από μια καθημερινότητα που σας έχει κουράσει. Η μέρα είναι κατάλληλη για απομόνωση και ηρεμία.
Σκορπιός 24/10-22/11: Με τη σελήνη στο ζώδιο σας, βρίσκεστε στο προσκήνιο και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών είστε πολύ δραστήριοι και ενεργητικοί. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνετε και σήμερα θα θελήσετε να βγείτε έξω με φίλους, ή να κάνετε καινούριες γνωριμίες, ενώ πολλοί ίσως θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε σε υποθέσεις που αφορούν τα κοινά. Συλλογικές δουλειές ή ομαδικές δραστηριότητες θ’ απαιτήσουν πολύ από το χρόνο και την ενέργεια σας.
Τοξότης 23/11-21/12: Αν και οι ρυθμοί σας φαίνετε να είναι χαμηλοί, καλείστε ν’ αντιμετωπίσετε μια πολύ απαιτητική περίοδο σε επαγγελματικά ή θέματα αποκατάστασης και αυτό μπορεί να σας αγχώνει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με ανωτέρους.  Ίσως χρειαστεί να κινηθείτε με στρατηγική ή μυστικά.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οι κοινωνική σας δραστηριότητα ενισχύεται σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφορές ή εντάσεις με φίλους ή άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Καινούργιες γνωριμίες αλλά και δημόσιες σχέσεις  θα είναι αποδοτικά για εσάς σήμερα. Μια οικονομική συνεργασία  ή μια συλλογική δουλειά σας βοηθούν ν’ ανοίξετε τα φτερά σας και να προωθήσετε καινούργια σχέδια και προοπτικές. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή άλλες πνευματικές εργασίες προωθούνται.
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές προωθούνται σήμερα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να προχωρήσετε σε συμφωνίες οικονομικής ή άλλης δέσμευσης. Η μέρα μπορεί να είναι αποδοτική, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανταγωνιστικές διαθέσεις που θα σας φέρουν σε αντιπαράθεση με άλλους.
Ιχθείς 20/02-20/03: Η ανάγκη ν’ απελευθερωθείτε απ’ ότι σας πιέζει ή σας έχει κουράσει, ενισχύεται σήμερα και δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε  εκνευρισμούς και εντάσεις, κυρίως με δικούς σας ανθρώπους. Θέματα οικονομικής φύσης ,θα επηρεάσουν μια σχέση ή μια συνεργασία.
 AstroMeleti