Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 26/06/2012

Κριός 21/03-20/04: Εργασιακά ή θέματα υγείας θ’ απαιτήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας σήμερα ενώ δεν αποκλείεται να γίνετε επικριτικοί με συνεργάτες, δημιουργώντας εντάσεις ή παρεξηγήσεις.  Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, ενισχύει την εξωστρέφεια σας και δίνει ευκαιρίες σ’ εσάς των πρώτων ημερών, να προωθήσετε δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σχέδια. Η επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά ευνοείτε και θα  μπορούσατε να έρθετε πιο κοντά τους αυτή τη περίοδο.  Ευκαιρίες για επαφές και νέες γνωριμίες θα έχετε τις βραδινές ώρες...
   
Ταύρος 21/04-21/05:  Η δημιουργικότητα αλλά και η αυτοπεποίθηση σας ενισχύονται σήμερα και σας δίνουν την ευκαιρία να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Έντονη δραστηριότητα θα υπάρξει στη συναισθηματική σας ζωή, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους ταύρους των τελευταίων ημερών και δεν αποκλείεται να περάσαμε μεγάλο μέρος της ημέρας με τον  ερωτικό σας σύντροφος ή τα παιδιά. Συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν οικογενειακά και ακίνητα θα έρθουν στο προσκήνιο με την είσοδο του Ερμή στο Λέοντα. Το ενδιαφέρον για εργασιακά ή θέματα υγείας αυξάνεται από το απόγευμα και μετά και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Ο Ερμής, κυβερνήτης σας, κάνει σήμερα την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα, κάνοντας σας πιο αισιόδοξους και εξωστρεφείς. Η καθημερινότητα γίνεται πιο ευχάριστη το επόμενο διάστημα ενώ θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν. Αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις ή δουλειές στο χώρο του σπιτιού ταλαιπωρούν εσάς των τελευταίων ημερών, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εντάσεις με άτομα της οικογενείας. Η μέρα γίνεται πιο ευχάριστη από το απόγευμα και μετά.  Συναισθηματικά ζητήματα ή υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά έρχονται στο προσκήνιο ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να παρασυρθείτε από πειρασμούς. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Ο Ερμής αποχωρεί σήμερα από το ζώδιο σας και περνά στον Λέοντα, τονίζοντας το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά. Μπορεί να υπάρξει υπερκαταναλωτική διάθεση γι’ αυτό να είστε προσεκτική. Κάποιοι μπορεί να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και κάποιες οικονομικές συμφωνίες ή αγοραπωλησίες το επόμενο διάστημα. Οι ρυθμοί είναι πολύ γρήγοροι για εσάς των τελευταίων ημερών και υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σας κουράσουν ή και θα σας εκνευρίσουν σήμερα. Οικογενειακά ή θέματα σπιτιού έρχονται στο προσκήνιο από το απόγευμα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για αλλαγές.  Παρασκηνιακές διαδικασίες ευνοούνται ενώ δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα θελήσουν να περάσουν μια χαλαρή μέρα στο σπίτι.
Λέων 23/07-23/08:  Στο δικό σας ζώδιο θα περάσει από σήμερα ο Ερμής, τονίζοντας τη διάθεση για επικοινωνία. Θα έχετε συζητήσεις και επαφές που μπορεί να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες ενώ η επικοινωνία σας βοηθά να προωθήσετε τα σχέδια σας.  Τα έξοδα είναι πολλά σήμερα για εσάς των τελευταίων ημερών, καθώς θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε οικονομικές σας υποχρεώσεις. Αποφύγετε παρορμητικές δαπάνες και αγορές. Η μέρα γίνεται πιο δραστήρια και απαιτητική τις βραδινές ώρες και τουλάχιστον εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε την ευκαιρία για κοινωνικές επαφές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. 
Παρθένος 24/08-23/09: Αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα διακατέχουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών, δίνοντας σας τη δυνατότητα να προωθήσετε τόσο προσωπικούς όσο και επαγγελματικούς στόχους. Ο Ερμής κάνοντας την είσοδό του στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο του Λέοντα, ενισχύει την εσωστρέφεια και την επιφυλακτικότητα ενώ γίνεστε πιο διστακτικοί και δεν έχετε την ευχέρεια να εκφραστείτε ανοικτά. Παρασκηνιακές συζητήσεις, επαφές ή ακόμη και συμφωνίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αυτό το διάστημα. Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο από το απόγευμα και μετά, ενώ δεν θα λείψουν ευκαιρίες που μπορούν να βελτιώσουν το εισόδημά σας.  
Ζυγός 24/09-23/10: Εσωστρέφεια και τάση απομόνωσης επικρατεί σήμερα, κυρίως για τους Ζυγούς των τελευταίων ημερών. Η δράση σε κλειστούς και απομονωμένους χώρους ενισχύεται, ενώ δεν θα λείψουν και μυστικές δραστηριότητες. Κοινωνικότητα και ομαδικό πνεύμα ενισχύονται με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα. Επαφές με φίλους ή συνεργάτες αλλά και συζητήσεις για συλλογικές δουλειές ή ομαδικές δραστηριότητες είναι πολύ πιθανές το επόμενο διάστημα. Από αργά το απόγευμα η σελήνη περνά στο ζώδιο σας,  κάνοντάς σας πιο εξωστρεφείς. Ενισχύεται η διάθεση για ανανέωση ή απελευθέρωση απ’ ότι σας περιορίζει, ενώ δεν θα λείψουν ευκαιρίες για να προωθήσετε τα σχέδια σας. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Έντονη κοινωνική δραστηριότητα προκύπτει σήμερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Η μέρα είναι κατάλληλη για να βγείτε έξω, να κάνετε επαφές αλλά και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η εμπλοκή σας στα κοινά ή σε μια ομαδική δραστηριότητα είναι πολύ πιθανή, ωστόσο δεν θα λείψουν και εντάσεις ή ξεκαθαρίσματα με φίλους. Η σκέψη σας αλλά και οι συζητήσεις που θα κάνετε το επόμενο διάστημα, επικεντρώνονται σε θέματα που αφορούν επαγγελματική ή κοινωνική αποκατάσταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες. Καινούργιες ιδέες μπορεί να προκύψουν τώρα, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Οι ρυθμοί πέφτουν τις βραδινές ώρες, ενώ παρασκηνιακές διαδικασίες θα είναι ωφέλιμες τόσο για τα οικονομικά όσο και για σχέσεις.  
Τοξότης 23/11-21/12: Η μέρα είναι πολύ απαιτητική για εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι προσπαθείτε να αντεπεξέλθετε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ίσως νιώθετε πίεση από τους ανωτέρους σας και πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στη δουλειά σήμερα.  Με το πέρασμα του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, το ηθικό σας ανεβαίνει και  ενθαρρύνονται συζητήσεις και σχέδια σχετικά με θέματα εξωτερικού, σπουδών και γενικότερα για οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να διευρύνει τους ορίζοντές σας. Από το απόγευμα και μετά το κλίμα γίνεται πιο χαλαρό και πολύ από εσάς θα βρεθείτε με φίλους και θα διασκεδάσετε. Δεν θα λείψουν ευκαιρίες για συνεργασίες ή καινούργιες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Ανανεωτικό το κλίμα σήμερα, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας βοηθούν να προωθήσετε φιλόδοξα σχέδια και να τολμήστε πράγματα που στο παρελθόν ούτε τα είχατε σκεφτεί. Για κάποιους από εσάς ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι, ενώ προωθούνται υποθέσεις που αφορούν επαφές με εξωτερικό, σπουδές ή άλλες πνευματικές εργασίες. Συζητήσεις, επαφές αλλά και συμφωνίες γύρω από οικονομικά ή θέματα δεσμεύσεων γενικότερα, έρχονται στο προσκήνιο με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα. Οικονομικά, κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα θα μπορούσαν να τακτοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται από το απόγευμα και μετά, ενώ δεν θα λείψουν ευκαιρίες και νέες ιδέες σχετικά με τα εργασιακά.      
Υδροχόος 21/01-19/02:  Τα αισθήματα γίνονται πιο έντονα σήμερα και το πάθος αυξάνετε κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Θέματα οικονομικών κυρίως δεσμεύσεων προωθούνται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ενώ πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε σήμερα με την τακτοποίηση οικονομικών υποθέσεων ή συναλλαγών.  Απέναντί σας θα εγκατασταθεί από σήμερα ο Ερμής, βοηθώντας την επικοινωνία με το σύντροφο και στενούς συνεργάτες. Πολλοί θα καταφέρετε το επόμενο διάστημα να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ δεν θα λείψουν και καινούργιες γνωριμίες ή συνεργασίες.  Το κλίμα γίνεται πιο αισιόδοξο από το απόγευμα και μετά και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν με αγαπημένα σας πρόσωπα.
Ιχθείς 20/02-20/03: Εξελίξεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο υπόσχετε η μέρα κυρίως για τους Ιχθείς των τελευταίων ημερών. Σχέσεις και συνεργασίες προωθούνται, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και προωθείστε τη συσσωρευμένη ενέργεια και ένταση σε δημιουργικά κανάλια. Οι συζητήσεις και τα σχέδια για θέματα δουλειάς ενισχύονται το επόμενο διάστημα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα και καλό θα ήταν να επιδιώξετε επαφές και διαπραγματεύσεις  για τη προώθηση εργασιακών θεμάτων.  Οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο από το απόγευμα και μετά και ίσως ενισχύσουν το ενδιαφέρον σας για  αλλαγές και νέα ξεκινήματα.     
AstroMeleti