Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 13/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Η ενέργεια και η αποφασιστικότητα σας, συνεχίζουν να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα, βοηθώντας σας να είστε πιο επικοινωνιακοί και δραστήριοι στην καθημερινότητα σας. Συζητήσεις και επαφές σας βοηθούν ν’ αναθεωρήσετε πρόσωπα ή καταστάσεις, ωστόσο δεν θα λείψουν  εντάσεις και εκνευρισμοί, κυρίως με άτομα της οικογενείας.  Η μέρα είναι κατάλληλη για τη προώθηση υποθέσεων που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις και ιδιαίτερα  εσείς των τελευταίων ημερών θα μπορούσατε να πάρετε αποφάσεις και να σταθεροποιήσετε, με τον ένα ή των άλλο τρόπο, σχέσεις ή συνεργασίες...

Ταύρος 21/04-21/05:  Άγχος και κούραση δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια για διασκέδαση ή ευχαρίστηση. Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά ή ένα νέο ξεκίνημα  προβληματίζουν αρκετούς από εσάς και ίσως σας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σχεδιασμούς,  σοβαρές συζητήσεις ή συμφωνίες γιατί επικρατεί έντονος συναισθηματισμός και ανασφάλεια. Μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα μπορέσετε σήμερα να πάρετε αποφάσεις για εργασιακά ζητήματα και δεν αποκλείεται να σταθεροποιήσετε μια δουλειά ή μία συνεργασία, βελτιώνοντας έτσι και τα οικονομικά σας
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Έντονη κοινωνική ζωή και ευχάριστες στιγμές με φίλους  υπόσχετε η μέρα για τους περισσότερους από εσάς.  Κάποιοι δεν αποκλείεται να συναντήσετε και φίλους ή γνωστούς από το παρελθόν. Όπως και να έχει, η μέρα είναι ευχάριστη και μόνο συζητήσεις ή μηνύματα που αφορούν οικονομικά θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν ανασφάλειες.  Προσωπικές σχέσεις, δημιουργικά σχέδια ή υποθέσεις που αφορούν παιδιά, σταθεροποιούνται σήμερα, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά- σιγά και μπορείτε  πλέον να δείτε ρεαλιστικά όλα τα δεδομένα και να πάρετε αποφάσεις. 
 Καρκίνος 22/06-22/07: Χάος επικρατεί  μέσα σας, καθώς δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας και να πάρετε αποφάσεις  τόσο για τα προσωπικά, όσο και τα επαγγελματικά. Προσπαθείτε ν’ ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες, κάνοντας συνεχώς αναθεωρήσεις σε σκέψεις και σχέδια. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σχεδιασμούς ή σοβαρές συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά ή τη ζωή σας γενικότερα, γιατί επικρατεί έντονος συναισθηματισμός και τάση ευθιξίας.  Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θα δείτε τους κόπους σας ν’ αποδίδουν και θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε υποθέσεις που αφορούν ακίνητη περιουσία ή οικογένεια.
Λέων 23/07-23/08:  Τάση ελευθερίας και αισιοδοξίας θα επικρατήσει σήμερα και πολλοί θα επιδιώξετε να αποδεσμευτείτε από πράγματα που σας πιέζουν στην καθημερινότητα, κάνοντας κάτι διαφορετικό. Αναθεωρήσεις γίνονται στην κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις με φίλους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις σε συζητήσεις με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Μυστικά και παρασκηνιακές επαφές δεν ευνοούνται σήμερα και καλό θα ήταν να τ’ αποφύγετε. Θετικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και η μέρα είναι κατάλληλη για σημαντικές συζητήσεις, λήψη αποφάσεων και υπογραφές εγγράφων ή συμφωνιών. Φίλοι, ομάδες ή συλλογικές προσπάθειες θα σας στηρίξουν.
Παρθένος 24/08-23/09:  Επαγγελματικά ή θέματα αποκατάστασης σας προβληματίζουν, καθώς δεν έχετε ξεκαθαρίσει τις επιθυμίες σας και μπορεί να ταλαιπωρήστε από αμφιβολίες και ερωτηματικά. Δεν είστε έτοιμοι ακόμη για να πάρετε αποφάσεις και θα υπάρξουν αναθεωρήσεις.  Το κλίμα με κάποιους φίλους μπορεί να γίνει ανταγωνιστικό και θα δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου  θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε ρεαλιστικά τα πράγματα και να πάρετε αποφάσεις για ένα οικονομικό σχεδιασμό. Στόχοι και οικονομικά σταθεροποιούνται σιγά-σιγά.
Ζυγός 24/09-23/10:  Οι εξελίξεις στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή και ο τρόπος που θ’ αντιμετωπίσετε τους άλλους, θα γίνει αιτία ν’ αναθεωρήσετε σχέδια ή αποφάσεις που είχατε πάρει πριν λίγο καιρό. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις με ανωτέρους ή  επαγγελματικά θέματα γενικότερα. Το συναίσθημα επηρεάζει τη λογική σας και δεν είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Τα σχέδια σας σταθεροποιούνται, αν ανήκετε στους Ζυγούς των τελευταίων ημερών και οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται. Ενισχύεται το κύρος και η αξιοπιστία σας και δεν αποκλείεται να πάρετε μια προαγωγή ή ν’ αναλάβετε περισσότερες αρμοδιότητες. Μπορεί να έχετε περισσότερες υποχρεώσεις, ωστόσο τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική σας ζωή σταθεροποιούνται σιγά- σιγά.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Εργασιακά ή θέματα υγείας και καθημερινότητας σας ωθούν σε αναθεωρήσεις. Οικονομικά, θέματα συνεργασιών ή δεσμεύσεων γενικότερα σας προβληματίζουν όμως δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να πάρετε αποφάσεις. Καλύτερα να εκμεταλλευτείτε αυτή τη περίοδο για να μελετήσετε τα θετικά και τ’ αρνητικά αυτών των δεσμεύσεων, πριν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση τους.  Μετά τις 28 θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια πιο σαφή εικόνα. Λογαριασμούς με το παρελθόν θέλετε να κλείσετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου και η μέρα είναι κατάλληλη για να δείτε την πραγματικότητα και να κάνετε τον απολογισμό σας.
Τοξότης 23/11-21/12: Δημιουργικότητα αλλά και ερωτισμός, ενισχύονται σήμερα και μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με επιλογές ή αποφάσεις του παρελθόντος.  Μπορεί να σκέφτεστε να αναθεωρήσετε μια σχέση ή συνεργασία, ωστόσο το διάστημα αυτό δεν είναι κατάλληλο για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και προσωπικό επίπεδο. Τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα, ενώ το πάθος και η κτητικότητα σας μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε ζήλιες και παιχνίδια εξουσίας. Μια συνεργασία ή μια συλλογική δουλειά σταθεροποιείτε για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, αρκεί να μην γίνετε επικριτικοί ή πολύ σχολαστικοί με τους άλλους.    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Στις υποχρεώσεις σας επικεντρώνεστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου και μπορεί σήμερα να δείτε τις προσπάθειες σας ν’ ανταμείβονται. Θα έχετε τη δυνατότητα ν’ αντιμετωπίζετε την κατάσταση με περισσότερο ρεαλισμό και να βάλετε σε μια πιο σταθερή τροχιά, θέματα καριέρας ή κοινωνικής αποκατάστασης.  Καθυστερήσεις ή προβλήματα στα εργασιακά ενισχύονται για πολλούς από εσάς ενώ δεν αποκλείεται να σκέπτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη και η συναισθηματική φόρτιση θα μπορούσε εύκολα να δημιουργήσει εντάσεις. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Έντονη δραστηριότητα και ευχάριστα νέα ή  επαφές υπόσχετε η μέρα. Οι εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή ή σ’ ένα δημιουργικό σας προβληματίζουν. Είστε μπερδεμένοι συναισθηματικά και η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για να διαχειριστείτε υποθέσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή, τα παιδιά ή να πάρετε ρίσκα. Συζητήσεις ή συμφωνίες για εργασιακά ή θέματα υγείας δεν ευνοούνται και καλό θα ήταν να τις αποφύγετε σήμερα γιατί το συναίσθημα σε συνδυασμό με την παρόρμηση μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες. Σημαντικά σχέδια σταθεροποιούνται για εσάς των τελευταίων ημερών και πολλοί θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε ένα πολυπόθητο όνειρό σας.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και πολύ φαίνεστε προβληματισμένοι με το ενδεχόμενο μιας σημαντικής επένδυσης ή αγοραπωλησίας. Νιώθετε ακόμη μπερδεμένοι με θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια και  όσο δεν καταφέρνετε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά και τις επιθυμίες σας, το αίσθημα της ανασφάλειας μεγαλώνει. Οικονομικά ζητήματα σταθεροποιούνται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και πολλοί θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε ή να βάλετε σε τάξη, οικονομικές υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις που σας περιόριζαν εδώ και καιρό. Τ’ αποτελέσματα μπορεί να μην  είναι άμεσα αλλά θ’ αρχίσουν να διαφαίνονται από τις 24 και μετά.