Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 04/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Η έκλειψη σελήνης σήμερα, σας κάνει πιο αισιόδοξους  και δυναμικούς. Εύκολα μπορεί να μπείτε σε περιπέτειες γι’ αυτό κρατήστε χαμηλούς τόνους στις εργασιακές σχέσεις και προσέξτε την υγεία σας. Υπάρχει τάση υπερβολών που θα σας κοστίσουν. Πιο ρεαλιστική και δομημένη σκέψη έχετε εσείς των τελευταίων ημερών  και χρησιμοποιώντας τη λογική σας μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα σχετικά με την  εξέλιξη  μιας προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης...

Ταύρος 21/04-21/05:  Έντονο πάθος αλλά και συναισθηματική φόρτιση θα επικρατήσει σήμερα με  την έκλειψη σελήνης.  Οικονομικά ζητήματα και σχέσεις προβληματίζουν αρκετούς από εσάς, καθώς δεν μπορείτε ακόμη να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και τι όχι.  Εργασιακά και οικονομικά ζητήματα προωθούνται για εσάς των τελευταίων ημερών και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να υπογράψετε μια συμφωνία. Όπως και να έχει, θα επικρατήσει η λογική, η οποία θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τη δουλειά ή το εισόδημά σας.   
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Εξελίξεις και νέα δεδομένα σε σχέσεις ή συνεργασίες θα προκύψουν με την έκλειψη σελήνης σήμερα. Το κλίμα είναι συναισθηματικά φορτισμένο και δεν θα είναι δύσκολο, σε κάποιες περιπτώσεις να δημιουργηθούν εντάσεις. Σοβαρές συζητήσεις και σχεδιασμοί ευνοούνται σήμερα για εσάς των τελευταίων ημερών και είναι πολύ πιθανό να πάρετε αποφάσεις σχετικά με υποθέσεις που αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή, τα παιδιά ή ένα δημιουργικό σχέδιο.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Η έκλειψη σελήνης σήμερα, θα φέρει στο προσκήνιο θέματα υγείας ή εργασιακά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στη  δουλειά που θα σας φορτίσουν ή θα σας επιβαρύνουν με περισσότερη δουλειά. Όπως και να έχει, η φόρτιση είναι μεγάλη ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους για ν’ αποφύγετε εντάσεις και ατυχήματα. Σημαντικές συζητήσεις ή σοβαρές σκέψεις γύρω από θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών και δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις που θα βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια και να σταθεροποιήσετε καταστάσεις.     
Λέων 23/07-23/08:  Το θερμόμετρο ανεβαίνει σήμερα με την έκλειψη σελήνης και ο ενθουσιασμός μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές. Ίσως νιώσετε έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν, όμως αυτό μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τα οικονομικά σας.  Η μέρα υπόσχετε υπερβολές και δεν είναι κατάλληλη για να μπλέξετε οικονομικά με συναισθηματικά.  Κοινωνικές επαφές και σοβαρές συζητήσεις με φίλους ή συνεργάτες ευνοούνται σήμερα για εσάς των τελευταίων ημερών και δεν αποκλείεται να σας βοηθήσουν να βγάλετε σημαντικά συμπεράσματα για πιθανές αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε.  
Παρθένος 24/08-23/09:  Συναισθηματική φόρτιση, προβληματισμοί και εντάσεις σχετικά με καριέρα ή οικογένεια, δημιουργούνται με την έκλειψη της σελήνης σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να  βρείτε ισορροπίες αν θέλετε ν’ αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς. Αντίθετα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε τη δυνατότητα σήμερα να προωθήσετε  επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Σοβαρές συζητήσεις με ανωτέρους ή ηλικιωμένα άτομα, σας βοηθούν να ξεπεράσετε εμπόδια και να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας.
Ζυγός 24/09-23/10:  Νευρικότητα, ανυπομονησία και εκνευρισμός θα επικρατήσει σήμερα με την έκλειψη σελήνης, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι δύσκολη και δεν θα λείψουν εντάσεις και διαπληκτισμοί. Πιο ήπιο είναι το κλίμα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Λογική και ρεαλιστική σκέψη ή σημαντικές συζητήσεις, μπορούν να σας βοηθήσουν να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις για τη ζωή σας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν με την έκλειψη σελήνης σήμερα και ίσως προβληματίσουν έντονα εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Φοβίες και ανασφάλειες ενισχύονται για κάποιους από εσάς, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να προσπαθήσετε να ξορκίσετε τις φοβίες σας, κάνοντας πολλά και απερίσκεπτα έξοδα. Σοβαρές συζητήσεις, σχέδια ή συμφωνίες σχετικά με μια οικονομική ή συναισθηματική υποστήριξη, βοηθούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου να χαλαρώσετε.  
Τοξότης 23/11-21/12: Στο δικό σας ζώδιο πραγματοποιείτε σήμερα η έκλειψη σελήνης, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Συναισθηματισμός και ευαισθησίες πολλαπλασιάζονται και μπορεί να σας παρασύρουν σε υπερβολές. Μην επικεντρώνεστε μόνο στα προσωπικά σας και μην γίνεστε ανταγωνιστικοί με το σύντροφο ή συνεργάτες. Αντίθετα εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε τη δυνατότητα σήμερα, χρησιμοποιώντας μια λογική και ρεαλιστική σκέψη να βάλετε σε μια τάξη ή να προωθήσετε συνεργασίες και συλλογικές προσπάθειες.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Συναισθηματική φόρτιση και εντάσεις δημιουργεί η έκλειψη σελήνης σήμερα, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Πολλοί μπορεί να θέλετε να  απομονωθείτε και να μην κάνετε τίποτα, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να γίνεται επιφυλακτικοί και καχύποπτοι, τόσο με τα δικά σας σχέδια αλλά και με τους άλλους.  Επαγγελματικά και θέματα καριέρας σταθεροποιούνται σήμερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, καθώς το τοπίο ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά και μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε αποφάσεις.       
Υδροχόος 21/01-19/02: Κοινωνικά, επαφές αλλά και συλλογικές προσπάθειες μπορεί να φορτίσουν έντονα με την έκλειψη σελήνης σήμερα, κυρίως  εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Το πάθος και η ανταγωνιστική διάθεση ενισχύονται και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια ομαλότητας. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και κρατήστε χαμηλό προφίλ στις επαφές σας με τους άλλους, αν θέλετε ν’ αποφύγετε εντάσεις.   Δημιουργικά σχέδια προωθούνται για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, καθώς σοβαρές πληροφορίες, συζητήσεις ή σκέψεις που θα έχετε, βάζουν τα πράγματα σε μια τάξη και σας βοηθούν να καταλήξετε σε συμπεράσματα.      
Ιχθείς 20/02-20/03: Καριέρα και οικογένεια μπορεί να σας διχάσουν σήμερα. Η έκλειψη σελήνης θα  φορτίσει έντονα κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές. Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά μπορεί να επηρεάσουν την οικογένεια και αντίστροφα. Καλό θα ήταν να βρείτε ισορροπίες αποφεύγοντας εντάσεις με άτομα της οικογένειας ή ανωτέρους. Σημαντικές αποφάσεις θα πάρετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Σημαντικές συζητήσεις με άτομα της οικογενείας ή για θέματα που αφορούν την οικογένεια σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και σας οδηγούν σε συμπεράσματα.  
AstroMeleti