Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 08/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Η διάθεση για κοινωνικές επαφές και συναντήσεις με φίλους αυξάνεται σήμερα και θα μπορούσατε να περάσετε πολύ ευχάριστα μαζί τους. Ωστόσο άγχος και πίεση στη δουλειά θα δημιουργήσουν νεύρα και εκρήξεις. Είναι πολύ πιθανό να σας φορτώσουν επιπλέον δουλειά, ζητώντας περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να δώσετε. Θα πρέπει να βρείτε παραγωγικά κανάλια  για να διοχετεύσετε την ενέργεια και τον εκνευρισμό σας, αποφεύγοντας εντάσεις και διαφωνίες στο χώρο της δουλειάς.  Προβλήματα υγείας, πονοκέφαλοι και κρυολογήματα μπορεί να προκύψουν για αρκετούς από εσάς, ενώ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε για ατυχήματα...

Ταύρος 21/04-21/05:  Οικονομικοί στόχοι δείχνουν να ευνοούνται σήμερα, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις δαπάνες σας γιατί υπάρχει τάση υπερβολών. Η έντονη επιθυμία σας για κάτι μπορεί να σας οδηγήσεις σε αυθόρμητες και παρορμητικές ενέργειες που θα έβαζαν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας.  Εντάσεις και διαφωνίες με αγαπημένα σας πρόσωπα είναι πολύ πιθανές.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Το ηθικό σας είναι ανεβασμένο σήμερα και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θέλετε ν’ ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και να  κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.  Κάποιοι δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να βάλετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας και να τολμήσετε πράγματα που δεν είχατε κάνει ποτέ στο παρελθόν. Ωστόσο η μέρα κρύβει εντάσεις και διαπληκτισμούς, ιδιαίτερα στο χώρο του σπιτιού.  Δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν ρήξεις με άτομα της οικογενείας.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Η εσωστρέφεια ενισχύεται σήμερα τονίζοντας τη μυστικοπάθεια και  το παρασκήνιο που επικρατεί αυτή τη περίοδο.  Η μέρα κρύβει εντάσεις και δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν κάποια μυστικά, δημιουργώντας αναστάτωση στην καθημερινότητα σας. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και νεύρα γιατί μπορεί να γίνουν αιτία μεγάλων εντάσεων αλλά και ατυχημάτων.    
Λέων 23/07-23/08:  Κοινωνικές επαφές και ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται σήμερα, όμως θα σας κοστίσουν και δεν αποκλείεται να  βάλουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας.  Φίλοι μπορεί να γίνουν αιτία δαπανών τόσο οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα.
Παρθένος 24/08-23/09:  Αν και επαγγελματικά ζητήματα επανεξετάζονται και φαίνετε να προωθούνται σήμερα, ο ενθουσιασμός, το πάθος και ο αυθορμητισμός σας, μπορεί να σας οδηγήσουν σε άκαρπες διαφωνίες και διαπληκτισμούς. Ανώτεροι σας, γονείς ή άτομα κύρους μπορεί να σας πιέσουν, δημιουργώντας εκνευρισμούς και μεγάλες εντάσεις. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε ατυχήματα απροσεξία ή βιασύνη.
Ζυγός 24/09-23/10:  Ο ενθουσιασμός και η δημιουργικότητα σας, ευνοούν την προώθηση σχεδίων, ωστόσο δεν θα είναι εύκολη η διαδικασία για εσάς. Άγχος και ανασφάλειες μπορεί να σας καταπιέζουν και να σας κάνουν εριστικούς.  Αποφύγετε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις και μη γίνεστε επιθετικοί. Παρασκηνιακές διαδικασίες δεν βοηθούν και μπορεί να σας εκθέσουν σήμερα.
Σκορπιός 24/10-22/11: Προσπαθώντας να ξεφύγετε από την καθημερινότητα στο σπίτι ή την πίεση που σας ασκούν άτομα της οικογένειας μπορεί να προωθήσετε οικονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις ή οικονομικές δεσμεύσεις και καλύτερα να τα αποφύγετε. Το κλίμα γίνεται εύκολα ανταγωνιστικό και θα υπάρξουν εντάσεις και έντονοι διαπληκτισμοί με φίλους ή συνεργάτες.  
Τοξότης 23/11-21/12: Ενδιαφέρουσες  γνωριμίες ή νέες πρωτότυπες ιδέες ευνοούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.  Από την άλλη η μέρα υπόσχετε εντάσεις και η πίεση που μπορεί να δέχεστε από τους ανωτέρους ή θέματα καριέρας και  αποκατάστασης γενικότερα, σας κάνει εριστικούς και επιθετικούς κάποιες φορές. Οι τόνοι ανεβαίνουν σήμερα και θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Εργασιακά ή θέματα υγείας προωθούνται σήμερα βοηθώντας σας να ξεπεράσετε και κάποιες οικονομικές ανασφάλειες.  Ωστόσο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση σας μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες και να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με συνεργάτες ή δικούς σας ανθρώπους. Μην γίνεστε εριστικοί και ανταγωνιστικοί με τους άλλους.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η σελήνη στο ζώδιο σας, ενισχύει τον ενθουσιασμό σας και σας χαρίζει ενέργεια. Προσωπικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και θέλετε να προωθήσετε σχέδια αλλά και τα αισθηματικά. Η συναισθηματική σας ζωή αλλά και η υλοποίηση ενός δημιουργικού σχεδίου, αποτελούν προτεραιότητα για τους περισσότερους από εσάς, όμως σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για ν’ ασχοληθείτε με σχετικές υποθέσεις.  Η ανταγωνιστική σας διάθεση ενισχύεται και η επιμονή σας να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις σας μπορεί να γίνει αιτία σοβαρών εντάσεων και διαπληκτισμών.      
Ιχθείς 20/02-20/03: Η ανάγκη για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, ενισχύεται σήμερα.  Ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη, καθώς επικρατεί άγχος και εκνευρισμός.  Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα επηρεαστούν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες διαφορές και οριστικές ρήξεις σε κάποιες περιπτώσεις.
AstroMeleti