Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 21/06/2012

Κριός 21/03-20/04: Ο ήλιος περνά στον Καρκίνο από σήμερα, δίνοντας προτεραιότητα σε υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι  ή ακίνητη περιουσία γενικότερα. Η μέρα γίνεται πιο ευχάριστη για εσάς των πρώτων ημερών και ίσως κρύβει εκπλήξεις. Οι σχέσεις σας βελτιώνεται, ενώ απρόσμενες συναντήσεις ή πληροφορίες θα σας χαροποιήσουν.  Ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές συζητήσεις, με φόντο κυρίως τα εργασιακά, θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Η δραστηριότητα σας ενισχύεται ενώ ο λόγος σας γίνεται πιο άμεσος και πειστικός...

Ταύρος 21/04-21/05:  Η ρυθμοί αναβαίνουν με την είσοδο του ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου και δεν αποκλείεται η καθημερινότητα σας να γίνει πιο απαιτητική το επόμενο διάστημα. Φίλοι και καθημερινές υποχρεώσεις θα χρειαστούν την προσοχή σας ενώ στο προσκήνιο έρχονται υποθέσεις που αφορούν γραπτά, εμπόριο, ταξίδια και επικοινωνία γενικότερα. Εξελίξεις στα οικονομικά προκύπτουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Απρόσμενα έσοδα ή νέες προοπτικές  στα οικονομικά μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα. Μια νέα συνεργασία ή βελτίωση της ήδη υπάρχουσας είναι πολύ πιθανά σενάρια. Τα αισθηματικά έρχονται στο προσκήνιο για εσάς των τελευταίων ημερών και δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να δώσει καινούργια πνοή στη συναισθηματική σας ζωή. Ευχάριστα νέα θα σας χαροποιήσουν, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες έντονες αλλά και γόνιμες συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται.    
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Τα έσοδά σας ή οικονομικά ζητήματα γενικότερα θ’ αποτελέσουν προτεραιότητα με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο. Αλλαγές και νέα δεδομένα (άλλες φορές ευχάριστα και άλλες όχι), μπορεί να προκύψουν στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να μην παραμελήσετε υποχρεώσεις που υπάρχουν. Ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου.  Αναθεωρήσεις που μπορεί να κάνετε σας βοηθούν να προχωρήσετε σε αλλαγές, ενώ απρόβλεπτες γνωριμίες ή συναντήσεις θα σας χαροποιήσουν. Εξελίξεις στα οικονομικά ή πιθανές ανασφάλειες, σας ωθούν σε σχέδια ή συζητήσεις μ’ αφορμή την ασφάλεια των κεκτημένων σας. Άτομα της οικογενείας μπορεί να σας στηρίξουν.
Καρκίνος 22/06-22/07: Στο ζώδιο σας περνά από σήμερα ο Ήλιος, εγκαινιάζοντας τη περίοδο των γενεθλίων σας.  Εκμεταλλευτείτε αυτό το δυναμικό διάστημα για να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται και να προωθήσετε σχέδια και στόχους. Παράξενα συναισθήματα δημιουργούν σ’ εσάς του πρώτου δεκαημέρου οι εξελίξεις σε μια σχέση ή συνεργασία και δεν αποκλείεται να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις. Η επικοινωνία ενισχύεται για τους Καρκίνους των τελευταίων ημερών, ενώ είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να ξεκινήσουν ένα καινούργιο σχέδιο. Συζητήσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους ευνοούνται.
Λέων 23/07-23/08: Ο κυβερνήτης σας Ήλιος, περνά στο ζώδιο του Καρκίνου από σήμερα ενισχύοντας τη τάση για απομόνωση και απολογισμό. Οι ρυθμοί σας πέφτουν και το επόμενο διάστημα οι περισσότεροι θα νιώσετε κουρασμένοι ή άτονοι. Επίσης ένα παρασκήνιο μπορεί να τροφοδοτείτε τώρα γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί με τους γύρω σας και μη δίνετε αφορμές για σχόλια  Η προώθηση ενός σχεδίου ευνοείτε για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για να εμπλακείτε σε μια ομαδική δραστηριότητα που θα σας ευχαριστεί. Συζητήσεις και σχέδια που αφορούν τη βελτίωση των οικονομικών, θα επιδιώξετε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών.  Μυστικές επαφές ή συζητήσεις ευνοούνται.
Παρθένος 24/08-23/09:  Μετά τον κυβερνήτη σας Ερμή και ο Ήλιος από σήμερα θα κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο ενισχύοντας περισσότερο την κοινωνική σας ζωή. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολλές το επόμενο διάστημα. Δεχτείτε τις προσκλήσεις που θα σας γίνουν, βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο, κάντε δημόσιες σχέσεις και εμπλακείτε με τα κοινά.  Απρόσμενες εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις σε θέματα καριέρας και οικονομικών ή άλλων δεσμεύσεων θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Παράξενα και ασυνήθιστα συναισθήματα μπορεί να σας παρασύρουν και δεν θα ήταν δύσκολο σήμερα να εμπλακείτε συναισθηματικά με ένα άτομο στον επαγγελματικό σας χώρο. Συζητήσεις με φίλους ή άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος ευνοούνται σήμερα για εσάς των τελευταίων ημερών, αρκεί να μην είστε επικριτικοί και πολύ απαιτητικοί με τους άλλους.
Ζυγός 24/09-23/10: Έμφαση σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης θα δώσετε από σήμερα με την  είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο. Οι ανασφάλειές και οι προβληματισμοί σας μπορεί να ενισχυθούν, ωστόσο θα έχετε και τη δυνατότητα να προωθήσετε τους στόχους σας. Θέματα σχέσεων ή συνεργασιών δείχνουν να βελτιώνονται για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και απρόσμενες εξελίξεις σήμερα μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα.  Αναβολές ή καθυστερήσεις μπορεί να σας βγουν σε καλό. Συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά ευνοούνται σήμερα και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών μπορείτε να πείσετε τους άλλους και να βρείτε υποστηρικτές στο έργο σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για σημαντικές συζητήσεις ή υπογραφές συμφωνιών και συμβολαίων .
Σκορπιός 24/10-22/11: Η είσοδος του Ήλιου από σήμερα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου ενισχύει την αισιοδοξία σας και σας ωθεί σε νέες περιπέτειες και εμπειρίες. Θέλετε να ξεφύγετε απ’ ότι σας έχει κουράσει, επιδιώκοντας καινούργια πράγματα που θα διευρύνουν το πνεύμα και τους ορίζοντές σας. Είναι πολύ πιθανό  στο προσκήνιο να έρθουν υποθέσεις που αφορούν σπουδές,  ταξίδια αλλά και επαφές με το εξωτερικό, όπως επίσης και νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα.  Ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί ν’ αλλάξουν το πρόγραμμα ή την καθημερινότητα σας γενικότερα, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Συζητήσεις που θα κάνετε εσείς των τελευταίων ημερών για ένα σχέδιο σας, θα βρουν εύκολα υποστηρικτές. Η μέρα είναι κατάλληλη για κοινωνικές επαφές, δημόσιες σχέσεις και συλλογικές δραστηριότητες.
Τοξότης 23/11-21/12: Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου θα δώσει προτεραιότητα σε οικονομικά θέματα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επηρεάζουν και κάποιες σχέσεις. Οικονομικές ή άλλες δεσμεύσεις, κληρονομικά ή ζητήματα που αφορούν τράπεζες, εφορία, ασφάλειες κλπ.  θα έρθουν στο προσκήνιο αυτή τη περίοδο. Αμφιβολίες ή αναθεωρήσεις που κάνετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, για το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη, δεν σας επιτρέπουν να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια.  Απρόσμενες εξελίξεις σε προσωπικά ή θέματα σχέσεων θα σας εκπλήξουν ευχάριστα, ωστόσο κάποιες  αμφιβολίες ίσως συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν.  Συζητήσεις και σχέδια που αφορούν τα επαγγελματικά, ευνοούνται για εσάς των τελευταίων ημερών και μπορεί ν’ αποδειχτούν γόνιμες σήμερα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Απέναντί σας, στο ζώδιο του Καρκίνου θα εγκατασταθεί από σήμερα ο Ήλιος δίνοντας έμφαση σε θέματα που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, που δεν θα είναι πάντα ευχάριστες. Αστάθεια και αλλαγές σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων, δημιουργούνται με τα μπερδέματα που επικρατούν στη δουλειά και αν και σήμερα τα πράγματα καλυτερεύουν, τίποτα δεν πρόκειται να οριστικοποιηθεί πριν το τέλος του μήνα.  Η μέρα είναι κατάλληλη να κάνετε συζητήσεις ή επαφές με στόχο την προώθηση ενός σχεδίου και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα δώσετε ώθηση σήμερα σε υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες.
Υδροχόος 21/01-19/02: Οι ρυθμοί ανεβαίνουν και η δουλειά φαίνετε να γίνεται προτεραιότητα σας από σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο. Όπως και να έχει θέματα δουλειάς ή υγείας θα σας προβληματίσουν το επόμενο διάστημα, ενώ κάποιοι από εσάς ίσως προσπαθήσετε  να υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Απρόσμενες εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις στη συναισθηματική σας ζωή, περιμένουν εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Καινούργιες γνωριμίες και νέες ερωτικές περιπέτειες είναι πολύ πιθανά. Σημαντικές συμφωνίες ή συμβόλαια θα υπογράψετε εσείς των τελευταίων ημερών και δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μια οικονομική δέσμευση ή μια συνεργασία.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Αν και το τελευταίο διάστημα έχετε πιεστεί πολύ και καθώς φαίνετε η πίεση θα συνεχίσει για λίγο ακόμη, η είσοδος του Ήλιου από σήμερα στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου, δεν σας αφήνει να χάσετε την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό και τη δημιουργικότητα σας. Ευχάριστε εξελίξεις στα οικονομικά προκύπτουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, ωστόσο υποσχέσεις που θα πάρετε μπορεί ν’ αναθεωρηθούν ή να καθυστερήσουν να υλοποιηθούν. Πιο εξωστρεφείς και δημιουργικοί γίνεστε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών και αυτό σας βοηθά να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις για την προώθηση μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας.  
AstroMeleti