Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 07/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Οι εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες προβληματίζουν εσάς των τελευταίων ημερών και δεν αποκλείεται να σκέφτεστε ν’ αναλάβετε κάποιες δεσμεύσεις ή να απεμπλακείτε από μια σχέση. Όπως και να έχει, δεν θα πρέπει να πιέσετε καταστάσεις. Τα θέματα θα ξεκαθαρίσουν από τις 25 και μετά.  Πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς; Γίνεστε από το μεσημέρι και μετά. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει στο προσκήνιο σκέψεις και συζητήσεις για οικογένεια ή ακίνητη περιουσία, ενώ είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία ή διαφωνίες με τα άτομα της οικογένειας...

Ταύρος 21/04-21/05:  Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας ενισχύονται σήμερα, ωστόσο υποχρεώσεις και δυσκολίες σε θέματα δουλειάς ή κάποιο πρόβλημα υγείας περιορίζουν την ελευθερία σας και βάζουν φραγμούς στα σχέδια σας. Οι συνεργάτες ίσως δεν ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις σας ή θα επωμιστείτε μεγαλύτερο φόρτο δουλειάς που θα σας περιορίσει.  Όπως και να έχει μην πιέσετε καταστάσεις και μην πάρετε τώρα αποφάσεις για εργασιακά ζητήματα.  Οι ρυθμοί ανεβαίνουν και θέματα τις καθημερινότητας μπορεί να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας το επόμενο διάστημα, με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο. Συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες αλλά και πολλές μετακινήσεις ή ταξιδάκια θα γεμίζουν τη καθημερινότητα σας. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Το κλίμα γίνεται εύκολα ανταγωνιστικό σήμερα, ενώ πολλοί μπορεί να νιώσετε εγκλωβισμένοι από υποχρεώσεις στην προσωπική σας ζωή.  Τα αισθηματικά, υποθέσεις που αφορούν παιδιά ή οι εξελίξεις σ’ ένα δημιουργικό σχέδιο μπορεί να σας απογοητεύσουν, ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ο Ερμής, κυβερνήτης σας, περνά από σήμερα στον καρκίνο, κάνοντάς σας πιο συναισθηματικούς αλλά και πιο εύθικτους κάποιες φορές. Σκέψεις, προβληματισμοί και συζητήσεις επικεντρώνονται στα οικονομικά, ενώ κάποιοι μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε σε μια σημαντική αγοραπωλησία.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Υποχρεώσεις σε σπίτι ή οικογένεια θα προβληματίσουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Κάποιοι μπορεί να σκέπτεστε να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις, κάνοντας τη δική σας οικογένεια, ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθείτε να ξεμπερδέψετε το κουβάρι που έχει δημιουργηθεί με θέματα σπιτιού ή οικογενειακές σχέσεις. Όπως και να έχει νιώθετε πιεσμένοι και σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας και η παραμονή του εκεί μέχρι και τις 25 του μηνός, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και δραστήριους.
Λέων 23/07-23/08:  Κουραστική και δύσκολη μέρα η σημερινή, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Υποχρεώσεις σε δουλειά και καθημερινότητα, δεν σας αφήνουν ελεύθερο χρόνο, ενώ συγγενείς ή φίλοι μπορεί να σας φορτώσουν και δικά τους προβλήματα.  Ευκαιρίες στα επαγγελματικά δεν θα λείψουν και πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Ένα παρασκήνιο αρχίζει να τροφοδοτείτε με την είσοδο του Ερμή από σήμερα στον Καρκίνο και μέχρι και τις 25 που θα παραμείνει εκεί, θα υπάρχουν μυστικά σχέδια και επαφές.
Παρθένος 24/08-23/09:  Οικονομικά ζητήματα θ’ απασχολήσουν έντονα, κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου και δεν αποκλείεται να απογοητευτείτε σήμερα, καθώς νιώθετε ότι  δεν υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις για να προωθήσετε ένα σχέδιο ή να υλοποιήσετε μια επιθυμία. Ωστόσο από το μεσημέρι και μετά το ηθικό ανεβαίνει και βλέπετε τα πράγματα με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου έντονης κοινωνικής δραστηριοποίησης. Μέχρι και τις 25 θα έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε κοντά σε φίλους και να περάσετε όμορφα μαζί τους αλλά και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες μου θα σας φανούν χρήσιμες. Συζητήσεις ή σκέψεις γύρω από μια ομαδική δουλειά ή συλλογική προσπάθεια είναι πολύ πιθανές.
Ζυγός 24/09-23/10:  Υποχρεώσεις σε σπίτι και οικογένεια ή καινούργια ξεκινήματα θα σας προβληματίσουν έντονα σήμερα και ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να νιώσετε εγκλωβισμένοι ή απογοητευμένοι από σχετικά ζητήματα. Οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σας και αυτό σας λυπεί, ωστόσο δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να τους πιέσετε ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για την προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή.   Το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο από το μεσημέρι και μετά και θα υπάρξουν ευκαιρίες στήριξης και προώθησης οικονομικών υποθέσεων. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο, ενθαρρύνει τις συζητήσεις και τα σχέδια γύρω από τα επαγγελματικά μέχρι και τις 25 και θα υπάρξουν συζητήσεις επαφές αλλά και απρόοπτες εξελίξεις σε θέματα καριέρας.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Υποχρεώσεις τις καθημερινότητας θα σας κουράσουν και ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να νιώσετε αγχωμένοι ή απογοητευμένοι από τις εξελίξεις της ημέρας.  Από την άλλη, είναι ευνοϊκή μέρα για να προωθήσετε θέματα προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων. Οι ρυθμοί πέφτουν από το μεσημέρι και μετά και οι περισσότεροι θα μείνετε σπίτι ή θα επικεντρωθείτε σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, ενθαρρύνει τις συζητήσεις και την οργάνωση νέων φιλόδοξων σχεδίων, ενώ δεν θα λείψουν ευχάριστες μετακινήσεις και ταξίδια  που θα σας δώσουν ευχαρίστηση αλλά ίσως σας χαρίσουν και έμπνευση για καινούργια πράγματα.     
Τοξότης 23/11-21/12: Κοινωνικές επαφές αλλά και ομαδικές προσπάθειες πέφτουν σε τοίχο σήμερα, καθώς ο οικονομικός σας προϋπολογισμός δεν σας επιτρέπει μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Φίλοι μπορεί να σας απογοητεύσουν, ωστόσο η μέρα υπόσχετε ευκαιρίες σε εργασιακά θέματα, που ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου δεν  πρέπει ν’ αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Πιο δραστήριοι και νευρικοί γίνεστε από το μεσημέρι και μετά και δεν πρέπει να βιάζεστε γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.  Συζητήσεις γύρω από οικονομικά και θέματα στήριξης ή συνεργασιών ενισχύονται από σήμερα με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο. Γίνεστε πιο εσωστρεφείς αλλά και πιο επιτηδευμένοι στο λόγω σας ενώ δεν αποκλείεται να κινηθείτε βάση στρατηγικής.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Επαγγελματικά κυρίως θέματα προβληματίζουν εσάς του τρίτου δεκαημέρου και δεν αποκλείεται να έχετε επωμιστεί περισσότερες ευθύνες απ’ όσες μπορείτε ν’ αντέξετε.  Θέματα καριέρας και αποκατάστασης επανεξετάζονται μέχρι και τις 25 και δεν είναι κατάλληλη μέρα σήμερα για να πιέσετε καταστάσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας.   Ζητήματα διαχείρισης οικονομικών υποθέσεων προκύπτουν από το μεσημέρι και μετά και δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια άσκοπα έξοδα. Η είσοδος του Ερμή στο απέναντι από εσάς ζώδιο του Καρκίνου, σας ωθεί σε συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες.  Συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεων αυτών.        
Υδροχόος 21/01-19/02: Άγχος και ανασφάλειες μπορεί να σας δημιουργούν οι εξελίξεις στα επαγγελματικά ή κάποιες υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να νιώθετε απαισιοδοξία και απογοήτευση σήμερα.  Τα σχέδια σας δεν προχωρούν όπως θα θέλατε, ενώ κάποιοι από εσάς δεν έχετε ξεκαθαρίσει ακόμη τι θέλετε για το μέλλον. Τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους από τις 25 και μετά, γι’ αυτό μην πιέζετε τώρα καταστάσεις και μην πάρετε αποφάσεις υπό πίεση. Άτομα τις οικογένειας ή κάποιο ακίνητο μπορούν ν’ αποτελέσουν διέξοδο για εσάς και θα σας βοηθήσουν. Μετά το μεσημέρι οι ρυθμοί ανεβαίνουν και γίνεστε πιο δραστήριοι και αποδοτικοί. Συζητήσεις,  επαφές αλλά και συμφωνίες για θέματα δουλειάς ή υγείας ενισχύονται με την είσοδο από σήμερα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου.    
Ιχθείς 20/02-20/03: Πιεσμένοι αλλά και απογοητευμένοι μπορεί να νιώσετε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών με την εξέλιξη κάποιων οικονομικών υποθέσεων ή με κάποιες δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις. Μετά τις 25 το τοπίο σιγά- σιγά ξεκαθαρίζει και θα καταφέρετε να έχετε μια πιο αντικειμενική εικόνα. Οι ρυθμοί πέφτουν από το μεσημέρι και μετά και θα επιλέξετε ν’ αποσυρθείτε. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, σας κάνει πιο εξωστρεφείς και τονίζει τη διάθεση για νέες γνωριμίες, φλερτ αλλά και δημιουργία.  Συζητήσεις γύρω από υποθέσεις σχετικές με αισθηματικά ή παιδιά προωθούνται μέχρι και τις 25, ενώ δεν θα λείψουν και απρόσμενες ειδήσεις ή εκπλήξεις.   
AstroMeleti