Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 10/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Οι ρυθμοί πέφτουν και η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.  Συζητήσεις για οικογενειακά ζητήματα ή με άτομα της οικογενείας ευνοούνται σήμερα  αν και μπορεί να υπάρξουν μικρές διαφωνίες. Θέματα επανεξετάζονται, κυρίως από εσάς του δευτέρου δεκαημέρου...

 Ταύρος 21/04-21/05:  Η κοινωνική σας ζωή ενισχύεται, ενώ φίλοι μπορεί να χρειαστούν σήμερα τη βοήθειά σας.  Η μέρα είναι κατάλληλη για εποικοδομητικές συζητήσεις και προώθηση σχεδίων και στόχων. Προσέξτε τα οικονομικά γιατί υπάρχει τάση υπερβολών και επιπόλαιων δαπανών.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Προβληματισμένοι ή αρχόμενοι φαίνεστε σήμερα,  με τη δουλειά η τη ζωή σας γενικότερα. Συζητήσεις, σχέδια ή συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά ευνοούνται, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ θέματα επανεξετάζονται και καλό θα ήταν να μην πάρετε  ακόμη σημαντικές αποφάσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Καρκίνος 22/06-22/07: Το ηθικό ανεβαίνει σήμερα και νιώθετε έτοιμοι να κάνετε την υπέρβαση και να τολμήσετε κάτι καινούργιο ή διαφορετικό. Στο επίκεντρο έρχονται ζητήματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου δεν θα είναι δύσκολο να παρασυρθείτε σε επιπόλαιες επιλογές.  
Λέων 23/07-23/08:  Τάση εσωστρέφειας αλλά και έντονος συναισθηματισμός θα επικρατήσει σήμερα και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με φίλους. Μυστικές συζητήσεις ή επαφές ευνοούνται και μπορεί να δώσουν διέξοδο στο άγχος με τα οικονομικά.    
Παρθένος 24/08-23/09: Μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση θα σας προβληματίσει σήμερα ενώ πολλοί μπορεί να διατηρείτε επιφυλάξεις για το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Ο ενθουσιασμός για την σχέση ή τη συνεργασία αυτή υποχωρεί και ίσως νιώθετε μπερδεμένοι. Κρύβονται παγίδες και η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις. Καλύτερα να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, αφήνοντας τα σοβαρά ζητήματα και τους προβληματισμούς για άλλη μέρα.   
Ζυγός 24/09-23/10:  Μια αδιαθεσία ή ένα πρόβλημα υγείας μπορεί να ταλαιπωρήσει κάποιους από εσάς σήμερα, ενώ εργασιακά ζητήματα συνεχίζουν να σας αγχώνουν. Συζητήσεις και σχέδια σχετικά με επαγγελματικά ευνοούνται ενώ εσείς των πρώτων ημερών δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες προτάσεις, τις οποίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθείτε.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Δημιουργική μέρα η σημερινή με εξελίξεις στα αισθηματικά, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Μια ρομαντική σχέση μπορεί να προκύψει για κάποιους από εσάς, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως επανεξετάζετε τη συναισθηματική σας ζωή, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσετε ή να καταλάβετε τα συναισθήματα σας για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.  Το πάθος και η κτητικότητα ενισχύονται για τους Σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σκηνές ζήλειας αλλά και παρεξηγήσεις με δικούς σας ανθρώπους.
Τοξότης 23/11-21/12: Το σπίτι ίσως αποτελέσει το ησυχαστήριο σας σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να βοηθήσετε άτομα της οικογενείας. Σχέσεις ή συνεργασίες επανεξετάζονται, φέρνοντας στο προσκήνιο αμφιβολίες και ερωτηματικά για τα συναισθήματα  και τις επιλογές σας. Μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις για το γάμο σας, μια σοβαρή σχέση ή μια συνεργασία, γιατί ανασφάλειες και συναισθηματική φόρτιση μπορούν να σας παρασύρουν.     
Αιγόκερω 22/12-20/01: Πιο εξωστρεφείς και δραστήριοι γίνεστε σήμερα και ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών μπορείτε να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το σύντροφο ή ένα στενό συνεργάτη, που θα σας βοηθήσουν να καλύψετε τυχόν ανασφάλειες. Μην γίνεστε απαιτητικοί με τους άλλους και προσπαθήστε ν’ αποφύγετε παρεξηγήσεις στο χώρο της δουλειάς. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικά είναι κυρίως τα θέματα που έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και μπορεί να αγχόσουν κάποιους από εσάς. Εργασιακά ζητήματα ευνοούνται και αν είστε σε περίοδο αναζήτησης δουλειάς, σήμερα οι συναντήσεις ή οι συζητήσεις που θα κάνετε μπορεί να έχουν θετικό αποτέλεσμα.  Μπερδέματα και καθυστερήσεις στα οικονομικά είναι πολύ πιθανά γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί και συνετοί με τον προϋπολογισμό σας. Σπατάλες τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο προβλέπονται σήμερα, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με παιδιά ή αγαπημένα σας πρόσωπα γενικότερα.
Ιχθείς 20/02-20/03: Στο επίκεντρο θα βρεθείτε σήμερα, με τη σελήνη να κάνει την είσοδό της στο δικό σας ζώδιο. Προσωπικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, ωστόσο νιώθετε μπερδεμένοι και δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις. Τα αισθηματικά βελτιώνονται και καινούργιες γνωριμίες μπορεί να σας βοηθούν να δώσετε νέο νόημα στη συναισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε υπερβολές σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων αλλά και τις παρεξηγήσεις με άτομα της οικογενείας σας.
AstroMeleti