Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 14/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Έμφαση σε θέματα της καθημερινότητας θα δώσετε σήμερα, ενώ πολλοί θα βρεθείτε με φίλους ή θα οργανώσετε μια μικρή απόδραση. Ισορροπίες θα πρέπει να βρείτε εσείς των τελευταίων ημερών, μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και των υποχρεώσεων που απορρέουν από μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση.  Δεν αποκλείεται να νιώσετε απογοητευμένοι καθώς οι άλλοι μάλλον δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας...
  
Ταύρος 21/04-21/05:  Προτεραιότητα θ’ αποτελέσουν σήμερα  οικονομικά ζητήματα  και δεν αποκλείεται ν’ αναζητήσετε  κάποιες εισοδηματικές πηγές που θα σας επιτρέψουν να νιώσετε πιο ασφαλείς. Υποχρεώσεις σε δουλειά ή κάποιο πρόβλημα υγείας θα σας κουράσουν σήμερα. Αποφύγετε διαφορές με τους συνεργάτες. Από το απόγευμα και μετά ο ενθουσιασμός και η ενέργεια αυξάνονται, με την είσοδο της σελήνης στο ζώδιο σας.  
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Κοινωνικές επαφές ευνοούνται σήμερα και σας βοηθούν να κάνετε νέες γνωριμίες, επεκτείνοντας τον κύκλο σας. Ωστόσο υποχρεώσεις ή προβλήματα που έχετε εσείς των τελευταίων ημερών, δεν σας αφήνουν τον ελεύθερο χρόνο που θα θέλατε για να ξεφύγετε λίγο.  Από το απόγευμα οι ρυθμοί θα πέφτουν σιγά- σιγά και θα επιλέξετε να μείνετε κάπου ήσυχα για να ξεκουραστείτε.  
 Καρκίνος 22/06-22/07: Επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις,  θα κουράσουν και θα προβληματίσουν σήμερα,  κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Ίσως νιώθετε ότι οι προσπάθειες σας δεν αναγνωρίζονται και είναι πολύ πιθανό άτομα κύρους ή κάποιας ηλικίας  να σας απογοητεύσουν. Μην γίνεστε πολύ απαιτητικοί με τους άλλους και μη πιέσετε καταστάσεις σήμερα. Από το απόγευμα και μετά, τα πράγματα χαλαρώνουν και είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε
Λέων 23/07-23/08:  Δεν θα είναι εύκολο σήμερα ν’ ακολουθήσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, καθώς νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι, αν δεν καταφέρετε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των καθημερινών σας υποχρεώσεων και της ανάγκης σας να ξεφύγετε από αυτές.  Πολλοί θα νιώσετε απογοητευμένοι που δεν μπορείτε να κάνετε καινούργια πράγματα όμως η μέρα δεν είναι κατάλληλη για νέες περιπέτειες. Η προώθηση ενός σχεδίου μπορεί να συναντά εμπόδια τα οποία δεν μπορείτε ν’  αντιμετωπίσετε σήμερα. Είναι καλύτερα να μην πιέσετε καταστάσεις.
Παρθένος 24/08-23/09:  Ιδιαίτερη έμφαση στα επαγγελματικά σας θα δώσετε σήμερα και πολλοί από εσάς μπορεί να κάνετε σχέδια για καινούργιους επαγγελματικούς στόχους. Ωστόσο εσείς των τελευταίων ημερών είναι πολύ πιθανό να νιώσετε απογοήτευση σήμερα, καθώς δεν φαίνετε να υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις για να υλοποιήσετε τους στόχους αυτούς. Το κλίμα γίνεται καλύτερο από το απόγευμα και μετά και το ηθικό σας ανεβαίνει και πάλι.
Ζυγός 24/09-23/10:  Προτεραιότητα στα σχέδια σας θα δώσετε σήμερα και θα προωθήσετε υποθέσεις που αφορούν επαφές ή ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές και νομικά ζητήματα.  Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να  νιώθετε ότι είστε φορτωμένοι με υποχρεώσεις και ότι οι άλλοι, με κάποιο τρόπο βάζουν εμπόδια στην εξέλιξη σας. Μην απογοητεύεστε και προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας αναγκών και των απαιτήσεων  που έχουν οι άλλοι από εσάς. Όσο περνά η μέρα ο συναισθηματισμός και η ανταγωνιστικότητα μεγαλώνουν.
Σκορπιός 24/10-22/11:  Έμφαση σε οικονομικά ζητήματα θα δώσετε σήμερα εσείς των τελευταίων ημερών και δεν αποκλείεται ν’ αναζητήσετε τρόπους χρηματοδότησης  ή γενικότερης στήριξης. Ωστόσο αν δεν έχετε ξεκαθαρίσει υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν, θα τις βρείτε μπροστά σας σήμερα. Εργασιακά ή θέματα υγείας μπορεί ν’ απασχολήσουν πολλούς από εσάς.   
Τοξότης 23/11-21/12: Τα αισθηματικά ή υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και η προσοχή σας στρέφετε στην εξέλιξη ενός γάμου ή μιας σχέσης. Δημιουργικά σχέδια και η πορεία μιας συνεργασίας θ’ απασχολήσει κάποιους από εσάς όμως δεν φαίνετε να έχετε τη στήριξη που χρειάζεστε από τους άλλους.  Συλλογικές δουλειές ή ομαδικές δραστηριότητες δεν ευνοούνται σήμερα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Πιο ευαισθητοποιημένοι φαίνεστε σήμερα σε θέματα οικογένειας και σπιτιού γενικότερα. Ωστόσο και στη δουλειά δεν σας αφήνουν να ξεχάσετε τις υποχρεώσεις που έχετε και αν και δεν είναι εύκολο θα πρέπει να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας. Μπορεί οι άλλοι να μην καταλαβαίνουν τις προσπάθειες που κάνετε για να καλύψετε τις απαιτήσεις,  όμως η μέρα δεν είναι κατάλληλη για αντιπαραθέσεις.  Από το απόγευμα και μετά το κλίμα γίνεται πιο χαλαρό και ευχάριστο για εσάς.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η μέρα είναι απαιτητική και θα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε. Η επικοινωνιακή σας διάθεση ενισχύεται και θα επιδιώξετε συζητήσεις επαφές αλλά και μικρές εξορμήσεις που θα σας βοηθήσουν ν’ ανανεωθείτε. Η μέρα ενδείκνυται για να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια αλλά και για να διασκεδάσετε ή να ερωτευτείτε.  Ωστόσο εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε εμπόδια στην προώθηση ενός σχεδίου, καθώς υποχρεώσεις της καθημερινότητας,  γραφειοκρατικά προβλήματα ή άτομα του περιβάλλοντος σας περιορίζουν. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ο προϋπολογισμός σας ή ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά γενικότερα μπορεί να σας προβληματίζουν και να σας ωθούν σε αλλαγές. Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου σήμερα μπορεί να νιώσετε έντονο το βάρος κάποιων οικονομικών υποχρεώσεων ή άλλων δεσμεύσεων, ωστόσο από εδώ και πέρα μπορείτε να οργανωθείτε και να τις τακτοποιήσετε σιγά-σιγά. Άτομα της οικογένειας μπορεί να σας βοηθήσουν. Από το απόγευμα και μετά οι ρυθμοί ανεβαίνουν και η μέρα θα γίνει πιο απαιτητική. 
AstroMeleti