Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις 06/06/2012

Κριός 21/03-20/04:  Υποχρεώσεις και κανόνες θα σας πιέσουν σήμερα, ενώ δεν θα λείψουν και οι προβληματισμοί σχετικά με τα επαγγελματικά. Εντάσεις και νεύρα υποχωρούν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και δεν αποκλείεται να έχετε ευχάριστες συζητήσεις και επαφές με φίλους ή άτομα του κοντινού σας επιβάλλοντος. Οι εξελίξεις σήμερα σας βοηθούν να προωθήσετε ένα στόχο, ενώ κάποιοι ίσως αποφασίσετε και μια μικρή απόδραση...
 
Ταύρος 21/04-21/05:  Η οργάνωση και η προώθηση ενός σχεδίου θ’ αποτελέσει προτεραιότητα σήμερα για εσάς, ενώ πολλοί μπορεί ν’ αναζητήσετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.   Αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς στα οικονομικά κάνετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ωστόσο δεν θα λείψουν και κάποια έξοδα που στόχο τους έχουν, την ικανοποίηση κάποιων επιθυμιών.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: Επαγγελματικά και θέματα αποκατάστασης ίσως δημιουργήσουν  έντονη συναισθηματική φόρτιση ή ανταγωνιστική διάθεση σήμερα. Αποφύγετε εντάσεις και μη στηριχτείτε σε άλλους γιατί μπορεί να σας απογοητεύσουν.  Το κλίμα είναι καλύτερο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η συνάντηση Ήλιου και Αφροδίτης στο ζώδιο σας, θα σας χαρίσει γοητεία και ενθουσιασμό, ενώ ενισχύει τη διάθεση για ικανοποίηση προσωπικών ή άλλων επιθυμιών.  Αν και ακόμη μπορεί να μην έχετε ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά σας, σήμερα μπορεί να πάρουν μια ευχάριστη τροπή οι εξελίξεις σε μια προσωπική η επαγγελματική σχέση που σας είχε προβληματίσει. Προσωπικοί στόχοι προωθούνται, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις δαπάνες σας γιατί η ανάγκη για ευχαρίστηση μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Ηλεκτρισμένο φαίνετε το κλίμα σήμερα, τόσο με το σύντροφο, αλλά και με συνεργάτες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και δείξτε υπομονή στις απαιτήσεις ή ανάγκες των άλλων. Εκρήξεις, ανατροπές και απρόβλεπτα γεγονότα στον επαγγελματικό κυρίως χώρο θα σας αναστατώσουν. Ωστόσο οι ρυθμοί σας παραμένουν χαμηλοί και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να επιλέξετε να μείνετε μόνοι. Μια τάση απομόνωσης αλλά και μυστικοπάθειας ενισχύεται και πολλοί έλκεστε από παρασκηνιακές διαδικασίες.       
Λέων 23/07-23/08:  Οι υποχρεώσεις αυξάνονται σήμερα και δεν αποκλείεται, για κάποιο λόγο, να σας φορτώσουν με περισσότερες υποχρεώσεις στη δουλειά. Το θερμόμετρο ανεβαίνει, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών και απ’ ότι φαίνετε, δεν θ’ αποφύγετε τις συγκρούσεις στον εργασιακό χώρο. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.  Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προωθήσετε σχέδια και εργασιακούς στόχους.
Παρθένος 24/08-23/09:  Απρόσμενες εξελίξεις και ανατροπές σε οικονομικά ή άλλα σχέδια στήριξης, θα δημιουργήσουν αναστάτωση σήμερα, κυρίως στους Παρθένους των πρώτων ημερών.  Αλλαγές ή αναβολές μπορεί να προκύψουν σε δημιουργικά σχέδια, ενώ η κτητικότητα και το έντονο πάθος θα φέρουν αναταραχές στις σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα επαγγελματικά και οι σχέσεις στον επαγγελματικό χώρο βελτιώνονται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Αν και μπορεί να έχετε ακόμη αμφιβολίες και να επανεξετάζετε επαγγελματικές επιλογές και συνεργασίες, σήμερα τα πράγματα φαίνετε να προωθούνται.   
Ζυγός 24/09-23/10:  Οικογενειακές υποχρεώσεις ή θέματα ακινήτων θα σας προβληματίσουν σήμερα και ίσως γίνουν αιτία εντάσεων ή και ανατροπών σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Η ανάγκη να αποδεσμευτείτε από μια σχέση που σας πιέζει, ενισχύεται σήμερα, ωστόσο η μέρα δεν είναι κατάλληλη για τέτοιου είδους αποφάσεις. Φιλόδοξα σχέδια προωθούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ πολύ θα περάσετε ευχάριστα τη μέρα κάνοντας πράγματα που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.  Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, νομικά ή σπουδές ευνοούνται σήμερα και θα μπορούσατε να βρείτε λύσεις για τη προώθησή τους. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί αισιοδοξία και ενθουσιασμός μπορεί να σας παρασύρουν σε άσκοπες δαπάνες. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Έντονη δραστηριότητα και επικοινωνιακή διάθεση χαρακτηρίζει σήμερα, τουλάχιστον εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας ίσως είναι πολλές και σας καταπιέζουν, ωστόσο με ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα θα καταφέρετε ν’ αντεπεξέλθετε. Δεν θα λείψουν εκρήξεις και ανατροπές γι’ αυτό καλύτερα να κρατήσετε την ψυχραιμία σας με τους άλλους και να μην πάρετε αποφάσεις υπό πίεση. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε ατυχήματα και εντάσεις.  Μεγαλύτερη έμφαση θα δώσετε σήμερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, στη  επανεξέταση οικονομικών ή επενδυτικών υποθέσεων που εκκρεμούν. Οικονομικές υποθέσεις προωθούνται αν και δεν θα δείτε ακόμη αποτελέσματα. Δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις και επαφές προς όφελός σας.
Τοξότης 23/11-21/12: Οικονομικοί στόχοι μπορεί ν’ ανατραπούν σήμερα, καθώς απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.  Τα οικονομικά ίσως γίνουν αιτία ανατροπής ή αναβολής ενός σχεδίου, ενώ δεν θα λείψουν και εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η μέρα είναι καλύτερη τόσο για τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε τη δυνατότητα ν’ ανατρέψετε το κλίμα των χθεσινών εντάσεων.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η αστάθεια και η ανασφάλεια συνεχίζετε σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων και το κλίμα σήμερα μπορεί εύκολα να γίνει εκρηκτικό, δημιουργώντας κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών, ανατροπές και τάσεις απόδρασης από τα προβλήματα που δημιουργούνται.  Εργασιακά και θέματα υγείας ευνοούνται σήμερα και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε σχετικά ζητήματα, ακόμα και αν δεν θα δείτε άμεσα τ’ αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Θα δώσετε έμφαση σε θέματα δουλειάς και αν και ακόμα δεν έχετε ξεκαθαρίσει τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας, μπορεί κάποιοι να σας βοηθήσουν.          
Υδροχόος 21/01-19/02: Έντονες κυκλοθυμικές τάσεις μπορεί να επικρατήσουν σήμερα για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ δεν θα λείψουν νεύρα και εντάσεις. Προσέξτε τις μετακινήσεις σας και αποφύγετε ατυχήματα λόγω  νευρικότητας ή απροσεξίας. Το κλίμα είναι πιο ευχάριστο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι θα δώσετε έμφαση στη συναισθηματική σας ζωή. Μπορεί ακόμη να μην έχετε ξεκαθαρίσει τα συναισθήματα ή τις επιθυμίες σας, ωστόσο η μέρα υπόσχετε εξελίξεις προς όφελός σας.  Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ δημιουργικά σχέδια ευνοούνται. 
Ιχθείς 20/02-20/03: Κοινωνικές υποχρεώσεις ή μια συλλογική δουλειά μπορεί να δημιουργήσουν απρόβλεπτα έξοδα που θ’ αναστατώσουν τον οικονομικό προϋπολογισμό, κυρίως όσων ανήκουν  στο πρώτο δεκαήμερο.   Η μέρα υπόσχετε εντάσεις γι’ αυτό προσέξτε τη συμπεριφορά σας στο φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.   Το κλίμα βελτιώνετε σε σπίτι και οικογένεια, ενώ ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα προωθήσετε δουλειές και σχέδια που αφορούν το σπίτι. Αν και ακόμη δεν έχετε κατασταλάξει για το τι θέλετε ή όχι, επικεντρώνεστε στις αλλαγές που επίκεινται.  
AstroMeleti