Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 22/11/2010

Η εβδομάδα μας αρχίζει με μια ευχάριστη σελήνη στους Διδύμους που μας χαρίζει εξωστρέφεια. Θα υπάρχει έντονη η τάση για κάθε μορφής επικοινωνία με το περιβάλλον μας (συζητήσεις, επαφές, τηλεφωνήματα, περιοδικά, εφημερίδες κλπ) πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη για μια μικρή απόδραση. Χρειάζεται μόνο προσοχή  γιατί μπορεί να φανούμε επιπόλαιοι. Κάποιοι μικροί εκνευρισμοί σίγουρα δεν θα λείψουν.  
Κριός 21/03-20/04 : Άκρως επικοινωνιακή και δραστήρια μέρα η σημερινή και αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε ή να σταθεροποιήσετε κάποιες καινούργιες συνεργασίες όπως επίσης και να  ξεκαθαρίσετε κάποιες παλιές. Ο ήλιος σύμμαχος σας από τον τοξότη σας βοηθάει να προωθήσετε τα σχέδια σας...
        
Ταύρος 21/04-21/05: Με σπατάλες και επιπόλαιη διαχείριση των οικονομικών σας αρχίζει αυτή η εβδομάδα για σας τα ταυράκια (ιδιαίτερα των πρώτων ημερών). Κάποιοι μπορεί να δεχτείτε μια καλή οικονομική πρόταση από τη δουλειά, αναλαμβάνοντας βέβαια περισσότερες ευθύνες.  Οικονομικά, κληρονομικά η τακτοποίηση θεμάτων που αφορούν εφορίες, τράπεζες κλπ, αρχίζουν να σας απασχολούν από σήμερα με την είσοδο του ήλιου στον Τοξότη.           
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας προκαλεί ν’ ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα. Ο  ήλιος περνάει απέναντί σας στον Τοξότη τονίζοντας ακόμη περισσότερο τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε εκνευρισμούς και  συγκρούσεις   
Καρκίνος 22/06-22/07: Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι σήμερα ενώ υποχρεώσεις από τον οικογενειακό σας χώρο δεν σταματάνε να σας πιέζουν. Θέματα εργασίας ή υγείας μπαίνουν σε   προτεραιότητα με τη ν είσοδο του ήλιου στον τοξότη.                                                                         
Λέων 23/07-23/08: Κοινωνικές επαφές σας βοηθούν να κάνετε νέες γνωριμίες και να προχωρήσετε σε κάποιες συνεργασίες. Η είσοδος του κυβερνήτη σας  ήλιου στον Τοξότη σας κάνει ακόμη πιο αισιόδοξους και ενθουσιώδεις.    
Παρθένος 24/08-23/09:  Θα είστε λίγο πιο άνετος, πιο χαλαρός στον επαγγελματικό χώρο σήμερα.  Προσέξτε γιατί επιπόλαιη συμπεριφορά σας μπορεί να σας στοιχίσει οικονομικά. Η είσοδος του ήλιου στον Τοξότη φέρνει και άλλες υποχρεώσεις στο σπίτι και την οικογένεια.       
Ζυγός 24/09-23/10:  Η προώθηση των σχεδίων σας,  σας κάνει να νιώθετε πιο δυνατοί και ότι αρχίζετε να πατάτε σταθερά στα πόδια σας. Με τον ήλιο στον Τοξότη βελτιώνονται θέματα επικοινωνίας και επαφών.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Μην κινηθείτε επιπόλαια και τακτοποιείστε οικονομικές ή κληρονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν από το παρελθόν.     
Τοξότης 23/11-21/12: Ο Ήλιος μπαίνει από σήμερα στο ζώδιο σας δίνοντας σας  ζωτικότητα και λάμψη. Κοινωνικές επαφές ευνοούνται.
Αιγόκερος 22/12-20/01: Συζητήσεις και επαφές στον εργασιακό σας χώρο θα βοηθήσουν στη βελτίωση και οργάνωση  των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Με την είσοδο και του ήλιου στον Τοξότη, τονίζεται περισσότερο μια παρασκηνιακή κατάσταση που υπάρχει το τελευταίο διάστημα.       
Υδροχόος 21/01-19/02: Ρομαντικοί και πολύ ερωτικοί θα είστε σήμερα εσείς οι υδροχόοι. Η είσοδος και του ήλιου στον τοξότη τονίζει ακόμη περισσότερο την κοινωνικότητα σας και θέματα που έχουν να κάνουν με ομαδική δουλειά.        
Ιχθείς 20/02-20/03: Θέματα οικογενειακά μάλλον σας γίνονται βάρος σήμερα. Προβλήματα στα οικονομικά σήμερα βελτιώνονται.  Ο ήλιος στον Τοξότη φέρνει ακόμη πιο έντονα στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα.      
AstroMeleti