Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 04/11/2010

Και σήμερα η σελήνη στο Ζυγό κάνοντας τονίζει την αίσθηση συντροφικότητας. Θέλουμε να υπάρχει μια ηρεμία και αρμονία γύρω μας γι’ αυτό μπορεί να είμαστε λιγότερο διεκδικητικοί. Θα υπάρχει και μια τάση ωραιοποίησης των πραγμάτων.
Κριός 21/03-20/04 : οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί μέσα από σχέσεις και συνεργασίες  σήμερα σας φαίνονται βουνό. Θέματα οικονομικά ευνοούνται σήμερα...
     
Ταύρος 21/04-21/05: Πολλές υποχρεώσεις, καθυστερήσεις  και πρακτικά προβλήματα στη δουλειά σας σήμερα.  Κάποια επαγγελματική συνεργασία που  πιθανόν θα εμφανιστεί μπορεί να μην είναι τόσο καλή όσο φαίνετε. Επανεξετάστε τη.  Κρυφές συζητήσεις με συνεργάτες μπορεί να σας βοηθήσουν σε μια συλλογική δουλειά.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Και σήμερα η αυτοπεποίθηση σας είναι ανεβασμένη και οι ερωτικές σας σχέσεις είναι αυτές που σας απασχολούν. Σήμερα ίσως αντιμετωπίσετε κάποια πρακτικά προβλήματα στη σχέση. Προσέξτε τι λέτε ή τι  μυστικά έχετε στο χώρο εργασίας γιατί θ’ αντιμετωπίσετε επαγγελματικά  προβλήματα.     
Καρκίνος 22/06-22/07:  Θέματα με οικογένεια ή ακίνητα τονίζονται σήμερα. Παρόλα αυτά είναι μια μέρα που ευνοούνται τα σχέδια σας και μπορείτε να τα κοινοποιήσετε.          
Λέων 23/07-23/08:  Και σήμερα θα είστε πολύ επικοινωνιακή. Προσέξτε όμως τι λέτε και τι κάνετε γιατί κάποιοι μπορεί να σας μπλέξουν. Συζητήσεις μ’ άτομα της οικογενείας ή για ένα σπίτι μπορούν να σας ευνοήσουν οικονομικά.             
Παρθένος 24/08-23/09:  Προβλήματα ή καθυστερήσεις στα οικονομικά τονίζονται σήμερα. Μυστικές επαφές ή συζητήσεις θα κάνουν πιο έντονα τα προβλήματα των σχέσεων σας, κυρίως των οικογενειακών.       
Ζυγός 24/09-23/10: προσωπικά προβλήματα θα σας δημιουργήσουν κάποιους προβληματισμούς . ένα μήνυμα που αφορά οικονομικά ή μια οικονομική συμφωνία θα σας επιτρέψει να επεκταθείτε στο χώρο της δουλειάς. Π.χ. μπορεί ν’ αγοράσετε καινούργιο εξοπλισμό για το γραφείο.
Σκορπιός 24/10-22/11: Προβλήματα του παρελθόντος τονίζονται σήμερα και σας απασχολούν. Μια σχέση από το παρελθόν σας δημιούργησε πρόβλημα που θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε τώρα. Επαφές με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον σας ανεβάζουν.          
Τοξότης 23/11-21/12: Πολλές οι κοινωνικές υποχρεώσεις σήμερα αλλά απαραίτητες για επαγγελματικές συνεργασίες. Να είστε προσεκτικός στις μετακινήσεις και τον τομέα της επικοινωνίας γιατί μπορεί από απερισκεψία να δημιουργήσετε μπλεξίματα.    
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και συνεργασίες στην κορυφή της ατζέντας για σήμερα. Προσέξτε γιατί μπορεί να προκύψουν οικονομικά μπερδέματα. Η κοινωνικές επαφές σήμερα τόσο με φίλους όσο και με ανθρώπους που τώρα γνωρίζετε, θα είναι αποδοτικές .         
Υδροχόος 21/01-19/02: Υποχρεώσεις που αφορούν το μέλλον μιας σχέσης σας φορτίζουν σήμερα. Νιώθετε μπλεγμένοι  , χαμένοι. Το μόνο που μπορεί να πάει καλά σήμερα είναι τα οικονομικά σας.
Ιχθείς 20/02-20/03: Υποχρεώσεις που αφορούν οικονομικά ή κληρονομικά θα σας απασχολήσουν σήμερα. Το τρίγωνο Ερμή Δία όμως  σας δίνει τύχει-ευνοιαγια να προωθήσετε τα σχέδια σας.

AstroMeleti