Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 24/11/2011

Η σελήνη στο σπίτι της σήμερα, στο ζώδιο του Καρκίνου. Από αυτή τη θέση  μας κάνει πιο συναισθηματικούς ή μας επιτρέπει να ξεπεράσουμε τυχών φόβους και να εκφράσουμε πιο άνετα τα συναισθήματά μας.  Μπορεί να εστιάσουμε την προσοχή μας σε θέματα οικογενείας ή ακινήτων.
Κριός 21/03-20/04 : Δύσκολα θα ισορροπήσετε μεταξύ οικογένειας και καριέρας σήμερα.  Νιώθετε την ανάγκη ν’ ασχοληθείτε με άτομα της οικογενείας αλλά το καθεστώς αλλαγών που βιώνετε στα επαγγελματικά δεν θα σας αφήσει πολλά περιθώρια. Προσοχή στις ακρέες συμπεριφορές...
   
Ταύρος 21/04-21/05: Επικοινωνιακή η σημερινή μέρα για σας. Θέλετε να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε χρόνο μαζί τους. Αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα στην προοπτική μιας σχέσης.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: οικονομικά είναι τα θέματά σας σήμερα. Μπορεί να νιώσετε ανασφαλείς λόγω οικονομικών και να στρεσαριστείτε για το τι θα κάνετε. Προσέξτε λίγο την υγεία σας σήμερα.  
Καρκίνος 22/06-22/07: στο ζώδιο σας σήμερα η σελήνη, καιρός ν’ ασχοληθείτε λίγο και με τα προσωπικά σας. Μπορεί να έχετε συναντήσεις σήμερα με άτομα που δεν περιμένετε. Ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να προκύψει.
Λέων 23/07-23/08: Θέλετε να μείνετε μόνοι σήμερα και να ηρεμήσετε. Δεν θα είναι εύκολο να το καταφέρετε αφού το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο. Ζητήματα από το παρελθόν έρχονται να σας ταράξουν συναισθηματικά. Προσέξτε τις ακραίες συμπεριφορές.  
Παρθένος 24/08-23/09:  Φίλοι και συλλογική δουλειά σας διεκδικούν σήμερα. Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση  με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας λόγω κάποιας πληροφορίας που θα πάρετε.  Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις.        
Ζυγός 24/09-23/10:  Συναισθηματικοί προβληματισμοί με φόντο τα επαγγελματικά θα έχει η μέρα σήμερα. Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα της οικογενείας σας για οικονομικούς λόγους. Προσέξτε τι θα πείτε γιατί μπορεί να σας βγουν απωθημένα.         
Σκορπιός 24/10-22/11: Αποφάσεις που έχετε πάρει ή για κάποια σχέδια που αφορούν το μέλλον σας θα έρθετε σε σύγκρουση με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Ένα ταξίδι μπορεί να μην πάει όπως το θέλετε. Αν είναι να ταξιδέψετε σήμερα να είστε προσεκτικοί και βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει εισιτήρια και όποιο άλλο έγγραφο χρειάζεται για να ταξιδέψετε.      
Τοξότης 23/11-21/12: πηγές εισοδήματος ή οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους σας δημιουργούν συναισθηματικούς προβληματισμούς και άγχος. Σήμερα θα είναι δύσκολο να βρείτε στήριξη.  
Αιγόκερος 22/12-20/01: Οι σχέσεις σας στο προσκήνιο σήμερα. Η δυσκολία να σας να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας ή το αίτημα του συντρόφου σας να είστε πιο συναισθηματικοί μαζί του μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραία συμπεριφορά. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα σας.        
Υδροχόος 21/01-19/02: Εργασιακά ή θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στη δουλειά γιατί μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με προϊσταμένους. Κάποιοι θα νιώσετε την ανάγκη να οργανώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα και να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας           
Ιχθείς 20/02-20/03: Με τον ερωτικό σας σύντροφο,  αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά σας θα ασχοληθείτε σήμερα. Μπορεί να πάρετε αποφάσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο κάποιους στόχους σας.
AstroMeleti