Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 06&07/11/2010

Νέα σελήνη στο Σκορπιό σήμερα. Δηλώνει κάποιο νέο ξεκίνημα για τον καθένα μας αλλά επηρεάζει κυρίως αυτούς που είναι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο κάθε ζωδίου. Χρειάζεται μόνο να προσέξουμε γιατί συμμετέχει και ο Ποσειδώνας σ’ αυτή τη νέα σελήνη και μπορεί που μπορεί να δημιουργήσει αυταπάτες ή εξαπατήσεις.
Κριός 21/03-20/04 : Η νέα σελήνη σας δίνει ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους π.χ. αν εκκρεμούν υποθέσεις δανείων, μια κληρονομιά ή σας χρωστάνε χρήματα από ασφαλιστικούς φορείς, εφορίες κ.α. με αφετηρία τη σημερινή μέρα, με κάποιο τρόπο θα διευθετηθούν έως το τέλος του μήνα τους . Διαβάζετε προσεκτικά  τα χαρτιά που θα χρειαστεί να  υπογράψετε...
Ταύρος 21/04-21/05: Με τη νέα σελήνη να πραγματοποιείτε απέναντι σας, σχέσεις και συνεργασίες θα χρειαστούν την προσοχή σας. Ίσως κάποιοι σας προκαλέσουν για να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας. Μην ακούτε τίποτα και επιλέξτε εσείς με ηρεμία και αντικειμενικότητα αν θα προχωρήσετε ή όχι κάποιες σχέσεις.  
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Η νέα σελήνη στο σκορπιό θα φέρει γεγονότα στο χώρο της υγείας ή της εργασίας. Μπορεί να χρειαστεί να τακτοποιήσετε κάτι στην ίδια υπάρχουσα εργασία σας, να ξεκινήσετε μια νέα εργασία ή να επιλέξετε ένα νέο αντικείμενο δουλειάς κ.λ.π. Επίσης αυτή η περίοδος είναι καλή για να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή μια αλλαγή στο καθημερινό τρόπο ζωής σας. 
Καρκίνος 22/06-22/07:  Σε φιλικό προς εσάς ζώδιο αυτό το μήνα η νέα σελήνη θα τονίσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τυχόν συναισθηματικούς φόβους. Μπορεί να σας παρουσιαστούν ευκαιρίες να προωθήσετε κάποια δημιουργικά σχέδια σας αλλά χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί θα υπάρξουν και εξαπατήσεις.           
Λέων 23/07-23/08:  Η νέα σελήνη σήμερα σηματοδοτεί ή αλλαγές μέσα στο σπίτι (από αλλαγή στη θέση του καναπέ μέχρι και απομάκρυνση ή επιστροφή ενός ατόμου στο σπίτι).  Επίσης μπορεί να μετακομίζετε σε καινούργιο σπίτι ή να χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσετε ένα οικογενειακό ζήτημα.         
Παρθένος 24/08-23/09:  υποθέσεις που έχουν σχέση με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας απασχολήσουν άμεσα. Ξεκινά μάλλον μια περίοδος με συνεχείς επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις. Θα είστε σε εγρήγορση για να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν αλλά προσέξτε τι θα κρατήσετε τελικά απ’ ότι ακούτε αυτό το μήνα γιατί θα υπάρχουν εξαπατήσεις.        
Ζυγός 24/09-23/10: Θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας θ’ αρχίσουν να τρέχουν από σήμερα. Μπορεί να ξεκινήσετε διαδικασίες εύρεσης μιας νέας πηγής εισοδήματος. Κάποιοι άλλοι μπορεί ν’ αρχίσουν να έχουν έξοδα για μια δουλειά.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η νέα σελήνη πραγματοποιείτε στο ζώδιο σας. Πολλοί από εσάς, ειδικά όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας και ν’ αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει. Επίσης ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις είναι πιθανό να ξεκινήσει από σήμερα. Κινηθείτε προσεκτικά γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε.         
Τοξότης 23/11-21/12: Ευνοείτε το ξεκίνημα κρυφών επαφών και συζητήσεων με τη νέα σελήνη στο σκορπιό.  Κάποιοι μπορεί να παρατηρήσετε μια τάση εσωστρέφειας αυτό το διάστημα ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε έναν απολογισμό και ν’ ανανεωθείτε ψυχολογικά.      
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Η συλλογική δουλειά ευνοείτε με αυτή τη νέα σελήνη. Μπορεί να εμπλακείτε σε ένα σύλλογο, σε μια ομάδα ή να λάβετε μέρος σε μια ομαδική δραστηριότητα. Νέοι φίλοι μπορεί να μπουν στη ζωή σας μέσα από κοινωνικές επαφές. Να είστε προσεκτικοί για τυχόν εξαπατήσεις.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Νέα επαγγελματικά σχέδια μπορεί να ξεκινούν για εσάς με τη νέα σελήνη σήμερα. Μπορεί να σας γίνουν κάποιες προτάσεις. Πριν προχωρήσετε ελέγξτε τις προσεκτικά για να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για σοβαρές προτάσεις και δεν πρόκειται να σας εξαπατήσουν.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Ένα σχέδιο σας με προοπτικές μπορεί να δείτε να ξεκινάει σήμερα με τη νέα σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του σκορπιού.   Ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα ή για ταξίδια στο εξωτερικό μπορεί να σας χτυπήσουν την πόρτα. Βεβαιωθείτε ότι δεν θέλουν να σας εξαπατήσουν και προχωρήστε.  
AstroMeleti