Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 03/11/2010

Σήμερα Τετάρτη η σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό κάνοντας δίνοντας μας μια αίσθηση συντροφικότητας. Θέλουμε να υπάρχει μια ηρεμία και αρμονία γύρω μας γι’ αυτό μπορεί να είμαστε λιγότερο διεκδικητικοί. Θα υπάρχει και μια τάση ωραιοποίησης των πραγμάτων.
Κριός 21/03-20/04 : Οι σχέσεις σας , τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές θα είναι στο προσκήνιο σήμερα. Μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να πάρετε κάποιες αποφάσεις ή να προωθήσετε τα σχέδια σας...
       
Ταύρος 21/04-21/05: Είναι μια μέρα που θα νιώσετε την ανάγκη να οργανώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα ή τη ζωή σας και θ’ ασχοληθείτε μ’ αυτό.  Θα τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους. Προωθούνται σχέδια για μια σχέση ή συνεργασία.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Αισθάνεστε δυνατοί και ανανεωμένοι σήμερα πράγμα που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε και γιατί όχι, να ξεκαθαρίσετε  κάποιες σχέσεις σας.     
Καρκίνος 22/06-22/07:  Πολλές δουλειές σήμερα τόσο στο σπίτι όσο και στο χώρο εργασίας. Όλος αυτός ο φόρτος θα σας βάλει πάλι στη διαδικασία να σκεφτείτε θέματα για σχέσεις και συνεργασίες.        
Λέων 23/07-23/08:  Πολύ κινητικότητα σήμερα, πολλές επαφές συζητήσεις, μετακινήσεις πράγμα που σας ικανοποιεί και σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Κάποιοι μπορεί να μάθετε ή να συνειδητοποιήσετε τώρα κάποια οικονομική εκκρεμότητα που οφείλετε στο σύντροφό ή σε συνεργάτη σας.           
Παρθένος 24/08-23/09:  Με οικονομικά ζητήματα ασχολείστε σήμερα. Θα χρειαστεί μάλλον να κάνετε κάποια έξοδα για το σπίτι. Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή το σύντροφό σας.     
Ζυγός 24/09-23/10: Στο δικό σας ζώδιο σήμερα η σελήνη. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα πολύ προσωπικά σας. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρετε γιατί προκύπτουν κάποιες συναντήσεις ή μετακινήσεις που αφορούν τη δουλειά σας στην  οποία μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές.
Σκορπιός 24/10-22/11: Σήμερα ή επιλέγεται να κινηθείτε στο παρασκήνιο ή θέλετε ν’ απομονωθείτε για να ηρεμήσετε λίγο. Κάποιοι από εσάς θα έχετε ν’ αντιμετωπίσετε προβλήματα του παρελθόντος. Κάποια έξοδα θα κάνετε σήμερα ή για την υγεία σας ή για τη δουλειά.      
Τοξότης 23/11-21/12: Περισσότερο κοινωνικές θα είναι οι υποχρεώσεις σας σήμερα, βάζοντας σε προτεραιότητα τις φιλικές σας σχέσεις. Ο Άρης στο ζώδιο σας,  σας κάνει πιο δραστήριους  αλλά και πιο νευρικούς οπότε προσέξτε τη συμπεριφορά σας  απέναντι σε άτομα της οικογενείας ή και φίλους.   
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις θα βρεθούν στο μικροσκόπιο σας σήμερα. Το παρασκήνιο καλά κρατεί στη ζωή σας. Προσοχή στις μετακινήσεις σας ή σ’ επαφές, μπορεί να έχετε οικονομικές απώλειες.         
Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ευνοούνται σήμερα. Ίσως σας ανοίγετε ένας νέος δρόμος ή θα πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα σας ευνοήσουν ακόμη και  οικονομικά.  Αν και σήμερα αισθάνεστε ότι υπάρχει μια ρευστότητα στα οικονομικά σας.
Ιχθείς 20/02-20/03: Θέματα οικονομικά, που έχουν σχέση με τρίτους (εφορίες, ασφάλειες κλπ) θα σας απασχολήσουν σήμερα . Η δραστηριοποίηση στο κομμάτι της καριέρας είναι έντονη.  
 AstroMeleti