Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 23/11/2010

Η σελήνη και σήμερα θα παραμείνει στους Διδύμους χαρίζοντας μας εξωστρέφεια. Θα υπάρχει έντονη η τάση για κάθε μορφής επικοινωνία με το περιβάλλον μας (συζητήσεις, επαφές, τηλεφωνήματα, περιοδικά, εφημερίδες κλπ) πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη για μια μικρή απόδραση. Χρειάζεται μόνο προσοχή  γιατί μπορεί να χειριστούμε επιφανειακά και επιπόλαια κάποιες καταστάσεις. Κάποιοι μικροί εκνευρισμοί σίγουρα δεν θα λείψουν. 
Κριός 21/03-20/04 : Πολλές επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις. Χειριστείτε την προώθηση σχεδίων, νομικές διαδικασίες ή την οργάνωση ενός ταξιδιού με την απαραίτητη σοβαρότητα. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο ή τους συνεργάτες μπορούν να βελτιωθούν σήμερα...

Ταύρος 21/04-21/05: Οικονομικά είναι τα θέματα που σας απασχολούν σήμερα.  Φανείτε συνεπείς με οικονομικά θέματα που αφορούν τράπεζες, ασφάλειες, εφορίες κ.λπ. Θέματα εργασιακών σχέσεων σήμερα ευνοούνται. Προσοχή στα επαγγελματικά γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε ή ν’ απογοητευτείτε από κάποιους.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Και σήμερα θ’ ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα ενώ οι σχέσεις με τους άλλους δεν θα είναι οι καλύτερες. Εντάσεις και εκνευρισμοί θα υπάρξουν με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Απροσδόκητες αλλαγές στα επαγγελματικά χρειάζονται μια συνετή και σοβαρή διαχείριση από μέρους σας.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Πολύ φορτωμένο το εργασιακό σας πρόγραμμα σήμερα.  Βρείτε λίγο χρόνο για να έρθετε πιο κοντά με άτομα οικογενείας σας. Ενώ είναι γενικά καλή περίοδος για να προωθήσετε τα σχέδια σας σήμερα κάποιο σχέδιο κινδυνεύει να ανατραπεί. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες.
Λέων 23/07-23/08: Κοινωνική μέρα, δείτε φίλους, βγείτε, κάντε νέες γνωριμίες. Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην κάνετε υπερβολές στη διαχείριση των οικονομικών γιατί ξαφνικά έξοδα που θα προκύψουν μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.   Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σας εξαπατήσει. 
Παρθένος 24/08-23/09:  Τα επαγγελματικά και πιθανές αλλαγές σε συνεργασίες σας αγχώνουν.  Το μυαλό σας συνεχώς προσπαθεί να βρει ιδέες που θα βελτιώσουν τα επαγγελματικά. Αυτό μπορεί να σας απομακρύνει ή να κάνει δύσκολη τη σχέση με άτομα της οικογενείας. Κάποια έσοδα είναι πιθανό να έχετε σήμερα.         
Ζυγός 24/09-23/10:  Σημαντικά σχέδια θα έχουν την ευκαιρία να προωθηθούν. Ένας έντονος εκνευρισμός θα  δημιουργήσει εντάσεις με τους γύρω σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα ατυχήματα (λόγω εκνευρισμού). Πιθανές ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της δουλειάς θα μεταβάλουν το πρόγραμμά σας.        
Σκορπιός 24/10-22/11: Τα οικονομικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε στη δουλειά γιατί θα έχει αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να απασχολήσει ευχάριστα σήμερα εσάς των τελευταίων ημερών.   Έντονες συναισθηματικές αλλαγές θα έχει επίσης  η  σημερινή μέρα.  Ένας έρωτας μπορεί να ξεκινήσει, ένας άλλος να τελειώσει κ.λ.π.    
Τοξότης 23/11-21/12: Η προσωπική σας ζωή και η σχέση σας με τους άλλους είναι θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε. Ξαφνικές αλλαγές θα προκύψουν στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.
Αιγόκερος 22/12-20/01: Θέματα υγείας ή εργασίας θα είναι στο προσκήνιο σήμερα. Υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω σας. Είναι πολύ πιθανό να ετοιμάζετε κρυφά κάποιο επαγγελματικό σχέδιο. Αν δεν θέλετε να το κοινοποιήσετε ακόμη να είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα στο τι λέτε και κάνετε. Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε στην υπογραφή μιας συμφωνίας ή ενός συμβολαίου.       
Υδροχόος 21/01-19/02: Ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο σήμερα και αφήστε τους φίλους να γκρινιάζουν. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί υπάρχει κίνδυνος για σπατάλες. Η προώθηση μιας συνεργασίας που θέλετε να κάνετε ευνοείτε σήμερα.         
Ιχθείς 20/02-20/03: Είναι μια μέρα λίγο δύσκολη. Θα χρειαστεί να μοιραστείτε μεταξύ οικογένειας και καριέρας, πράγμα που δεν θα σας είναι καθόλου ευχάριστο.  Κινηθείτε προσεκτικά και μην επιτρέψετε στην υπεραισιοδοξία σας να σας οδηγήσει σε λάθει και υπερβολές.  Ευνοϊκή μέρα για τη διευθέτηση οικονομικών θεμάτων.
Astromeleti