Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 12/11/2010

Η σελήνη σήμερα στον επαναστατικό και εκκεντρικό Υδροχόο μπορεί να μας παρασύρει σε ασυνήθιστες καταστάσεις ενώ η δράση μας μπορεί να μην έχει καμία συνοχή. Η αναζήτηση της ανεξαρτησίας θα είναι έκδηλη. Η σελήνη σ αυτή τη θέση μας δίνει επίσης και μια αλτρουιστική τάση.
Κριός 21/03-20/04 : Τα σχέδια σας σήμερα προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να κλείσετε μια πολύ καλή συνεργασία. Κοινωνικές υποχρεώσεις δεν θα σας λείψουν σήμερα...

Ταύρος 21/04-21/05: Τα επαγγελματικά σας στη κορυφή της ατζέντας σήμερα. Ένα φορτωμένο πρόγραμμα σας περιμένει. Θα έχετε την ευκαιρία να  τακτοποιήσετε σήμερα κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Η επικοινωνία σήμερα βελτιώνετε οπότε μπορείτε να αντιμετωπίσετε με ηρεμία τόσο το σύντροφο όσο και τους συνεργάτες σας. Κάποιοι από εσάς σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.
Καρκίνος 22/06-22/07: Φορτωμένο πολύ το πρόγραμμα σας σήμερα. Μπορεί να ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά ή αναλάβετε κάτι καινούργιο στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Μια οικονομική εκκρεμότητα τακτοποιείτε σήμερα. Ενώ και στο σπίτι τα πράγματα πάνε καλύτερα.                                                                        
Λέων 23/07-23/08:  Ο τομέας των σχέσεων σας απασχολεί σήμερα. Μπορεί να έχετε κάποιες επαφές ή να συζητήσετε για μια επαγγελματική πρόταση. Και ο ερωτικός τομέας είναι πολύ δραστήριος σήμερα.       
Παρθένος 24/08-23/09:  Η δουλειά θα απορροφήσει την ενέργεια σας σήμερα. Οι επαφές με τα άτομα της οικογενείας σας βελτιώνονται ενώ και τα οικονομικά σας φαίνετε να σταθεροποιούνται.
Ζυγός 24/09-23/10: Η σημερινή ημέρα υπόσχετε πολλές επαφές συζητήσεις, μετακινήσεις και γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες και θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σας. Αν και έχετε πολλές υποχρεώσεις θα βρείτε το χρόνο  για διασκέδαση και ερωτικά παιχνιδάκια.
Σκορπιός 24/10-22/11: Ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις θα έχετε σήμερα. Παράλληλα,  θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι θα έρθουν στο προσκήνιο. Λάθει του παρελθόντος, σήμερα σας γίνονται μάθημα και σας βοηθούν να προχωρήσετε.  
Τοξότης 23/11-21/12: Πολλές υποχρεώσεις σήμερα στο τομέα της επικοινωνίας. Πολλές μετακινήσεις, συναντήσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείτε. Μπορείτε να επιδιώξετε σχέσεις και συνεργασίες σήμερα.   
Αιγόκερος 22/12-20/01: Τα οικονομικά θα είναι το κύριο θέμα σας σήμερα. Μυστικές συζητήσεις και δραστηριότητες ευνοούνται. Ευχάριστες  εξελίξεις στα επαγγελματικά.
Υδροχόος 21/01-19/02: Βρίσκεστε στο προσκήνιο με τη σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας. Μελετήστε προσεκτικά τα σχέδια σας και πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας σήμερα. Κοινωνικές επαφές και συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα.       
Ιχθείς 20/02-20/03: Τάση για φυγή και ξεκούραση θα έχετε σήμερα με τη σελήνη στον υδροχόο ή θα αποφασίσετε να μείνετε μόνοι και να διαλογιστείτε.  Παράλληλα βέβαια είναι καλή μέρα για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας και να κλείσετε συμφωνίες.     

AstroMeleti