Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 10/11/2010

Η σελήνη αφήνει τον αισιόδοξο τοξότη και περνάει  σήμερα στο καθόλου φιλικό για εκείνη ζώδιο του Αιγόκερου μπλοκάροντας ή μετριάζοντας την έκφραση των συναισθημάτων μας. Μέσα από ανασφάλειες που μπορεί να νιώθουμε θα κινηθούμε με γνώμονα το πώς πρέπει και όχι το πώς θα θέλαμε. Καθήκον, πρόγραμμα και συνέπεια θα κυριαρχήσουν στη ζωή μας σήμερα και αύριο.     
Κριός 21/03-20/04 : Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ή κάποια προβλήματα που θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε  σας εκνευρίζουν. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας γιατί  μπορεί να έρθετε σε ρήξη με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες οι οποίοι θα σας προκαλέσουν με κάποιο τρόπο...

Ταύρος 21/04-21/05: Συναισθηματικές ανασφάλειες για το μέλλον σας θα σας προβληματίσουν σήμερα. Πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά ή το σημερινό σας πρόγραμμα γενικότερα θα σας κουράσουν και θα νιώσετε λίγο πεσμένοι. Προσέξτε την υγεία σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσετε θα σας απασχολήσουν σήμερα. Συναισθηματικά προβλήματα θα ρίξουν την αυτοπεποίθησή σας. Κάποιοι μπορεί να παραμελήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η μέρα θέλει προσοχή. Ανασφάλειες στο τομέα σχέσεων και συνεργασιών θα σας ταράξουν. Κάποιοι θα σας προκαλέσουν με κάποιο τρόπο πράγμα που θα σας  πιέσει να είστε πιο συνεπείς και προσεκτικοί. Προσέξτε γιατί μπορεί να μεταφέρετε όλη αυτή τη πίεση στο σπίτι και δεν θα είναι δύσκολο δημιουργηθούν και εκεί προβλήματα.                                                                           
Λέων 23/07-23/08:  Εργασιακά ζητήματα ή αλλαγές στο πρόγραμμα σας είναι αυτά που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε σήμερα. Αν έχετε σοβαρές επαφές σήμερα καλύτερα να τις ακυρώσετε γιατί ο τομέας επικοινωνία θα έχει προβλήματα. Να είστε προσεκτικοί και στις μετακινήσεις.         
Παρθένος 24/08-23/09:  Συναισθηματικοί προβληματισμοί θα σας ταλαιπωρήσουν σήμερα.  Θα πρέπει επίσης ν’ αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά θέματα. Πρέπει να βάλετε τα οικονομικά σας σε μια τάξη και να μην πάρετε κανένα ρίσκο σ’ αυτό το τομέα.          
Ζυγός 24/09-23/10: Θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι ή γενικότερα ακίνητη περιουσία θα σας προβληματίσουν και θα πρέπει να δώσετε λύσεις. Μπορεί να χρειάζεται να αλλάξετε χώρο διαμονής για συναισθηματικούς ή οικονομικούς λόγους και όλο αυτό σας κουράζει και σας ρίχνει.
Σκορπιός 24/10-22/11: Με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον  θα πρέπει ν’ ασχοληθείτε σήμερα. Επίσης μπορεί να σχεδιάζετε να μετακομίσετε και θα νιώσετε την ανάγκη ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτό πιο έντονα σήμερα.
Τοξότης 23/11-21/12: Οικονομικές ανασφάλειες και τι θα πρέπει να κάνετε για να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας  είναι το θέμα της ημέρας. Η ρευστότητα στα οικονομικά σας, απ’ ότι φαίνετε, δημιουργεί καθυστερήσεις και προβλήματα στους στόχους σας.  Αν είχατε κανονίσει μια έξοδο για σήμερα το πιο πιθανό είναι να μην καταφέρετε να την πραγματοποιήσετε.
Αιγόκερος 22/12-20/01: Σήμερα βρίσκεστε στο προσκήνιο με τη σελήνη στο ζώδιο σας. Παρόλα αυτά και σήμερα δεν θα λείψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά τα οποία θα χρειαστούν την άμεση αντιμετώπιση σας. Φαίνετε ν’ αλλάζουν οι κοινωνικοί σας στόχοι και αυτό μπορεί να σας δημιουργεί συναισθηματικές ανασφάλειες σήμερα.   
Υδροχόος 21/01-19/02: οι ρυθμοί σας μάλλον έχουν πέσει με τη σελήνη στον αιγόκερο και μάλλον θα προτιμούσατε να ξεκουραστείτε πράγμα που δεν θα είναι εύκολο. Τα σχέδια σας σήμερα μπορεί να συναντήσουν κάποια προβλήματα και να μη προχωρήσουν όσο θα έπρεπε.    Αν είχατε κανονίσει ένα ταξίδι για σήμερα, μπορεί να γίνει μετ’ εμποδίων.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Νιώθετε μια συναισθηματική πίεση σήμερα. Είναι δύσκολο αλλά μπαίνει στο δρόμο που πρέπει ένας στόχος, κάτι που ελπίζετε ότι θα καταφέρετε. Παράλληλα οι οικονομικές εκκρεμότητες, που  δεν σταματάνε να υπάρχουν, θέλουν κι αυτές την προσοχή σας σήμερα.  
AstroMeleti