Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 15/11/2010

Η σελήνη στους ιχθείς σήμερα μας κάνει πιο εσωστρεφείς και νιώθουμε την ανάγκη να ξεκουραστούμε. Όμως η μέρα υπόσχετε πολλά και δεν πρέπει να τα’ αφήσουμε να μας ξεφύγουν.  
Κριός 21/03-20/04 : Πολύ καλή μέρα για την προώθηση σχεδίων και συνεργασιών. Μην αφήσετε την τεμπελιά ή την αίσθηση της κούρασης να σας κρατήσουν πίσω...

Ταύρος 21/04-21/05: Κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να σας δημιουργήσουν οικονομικές ανασφάλειες αλλά μην πτοείστε. Η μέρα είναι καλή και ευνοούνται σχέσεις και συνεργασίες μέσα από κοινωνικές επαφές. Μπορεί να σταθεροποιήσετε εργασιακά θέματα.  
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τις  επαγγελματικές σας φιλοδοξίες σήμερα. Μπορεί να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας αλλά στο τέλος όλα θα πάνε καλά.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Μέρα πολύ τυχερή και ευνοϊκή για την προώθηση των σχεδίων σας. Ίσως έχετε την ευκαιρία να θεμελιώσετε κάτι καινούργιο στον εργασιακό τομέα.  Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες και διαπληκτισμοί στον εργασιακό χώρο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.                                                                    
Λέων 23/07-23/08:  πολύ καλή μέρα για τα οικονομικά σας. Αν έχετε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα με τρίτους σήμερα είναι κατάλληλη ημέρα.    Μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία που σε βάθος χρόνου θα σας βοηθήσει πολύ.   
Παρθένος 24/08-23/09:  Σημαντικές ευκαιρίες στο τομέα σχέσεων και συνεργασιών θα έχετε σήμερα. Με άτομα της οικογένεια ίσως δημιουργηθούν κάποια προβληματάκια. Τα οικονομικά αρχίζουν να σταθεροποιούνται.
Ζυγός 24/09-23/10: πολύ ευνοϊκή μέρα για εργασιακά θέματα ή θέματα υγείας. Μην αφήσετε την πιθανή αίσθηση κούρασης που θα έχετε να σας στερήσει κάποιες ευκαιρίες. Κάντε τα ραντεβού που μπορεί να είχατε κανονίσει και δεν θα χάσετε.  
Σκορπιός 24/10-22/11: πάρα πολύ καλή μέρα για τα ερωτικά σας. Θα μπορούσατε επίσης να προωθήσετε ένα δημιουργικό-καλλιτεχνικό σχέδιο σας. Συζητήσεις για τα οικονομικά σας θα σας δώσουν λύσεις. 
Τοξότης 23/11-21/12: θέματα που έχουν να κάνουν με οικογένεια, ακίνητα π.χ. αλλαγή σε τόπο διαμονής, αλλαγές στο σπίτι, επαφές με άτομα της οικογενείας ευνοούνται σήμερα και προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο.   
Αιγόκερος 22/12-20/01: Πολύ ευνοϊκή μέρα για κάθε είδους επικοινωνία, επαφή, συζήτηση. θα έχετε σήμερα την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε έναν επαγγελματικό σας στόχο.
Υδροχόος 21/01-19/02: Πάρα πολύ  καλή μέρα για ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά. Μη μείνετε σπίτι. Δεχτείτε προσκλήσεις που μπορεί να έχετε γιατί θα σας δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποιο σχέδιο.    
Ιχθείς 20/02-20/03: Η τύχη είναι μαζί σας σήμερα. Δεν είναι μέρα για ξεκούραση. Βγε΄κιτε έξω και κυνηγήστε τους στόχους σας.  
AstroMeleti