Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 25/11/2010

Η σελήνη παραμένει και σήμερα στο σπίτι της, στο ζώδιο του Καρκίνου, κάνοντας μας  πιο συναισθηματικούς και επιτρέποντας μας  να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να εκφράσουμε πιο άνετα τα συναισθήματά μας.  Μπορεί να εστιάσουμε την προσοχή μας σε θέματα οικογενείας ή ακινήτων.
Κριός 21/03-20/04 : Κάποια οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν και μπορεί να τονίσουν τα προβλήματα που υπάρχουν με το σύντροφο ή τους συνεργάτες.   Μην πάρετε αποφάσεις σήμερα γιατί το μυαλό σας δεν θα είναι καθαρό και είναι πιθανό να κάνετε λάθει...
Ταύρος 21/04-21/05: Και σήμερα θα είστε δραστήριοι και επικοινωνιακοί. Θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε με τους φίλους σας αλλά θα πρέπει να αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις.  Μπορεί να χρειαστεί να δαπανήσετε αρκετά χρήματα. Τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις στον εργασιακό χώρο συνεχίζονται.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η μέρα απαιτεί να είστε προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Προσέξτε τι λέτε και πως το λέτε. Με αφορμή τα οικονομικά σας μπορεί να κινηθείτε επιπόλαια ή υπερβολικά.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Μπορείτε σήμερα να προωθήσετε τα σχέδια σας. Προσέξτε τι λέτε για τη δουλειά ή τους συνεργάτες σας γιατί μπορεί να εκτεθείτε. Οι υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένεια συνεχίζουν και σας κουράζουν.
Λέων 23/07-23/08: Μάλλον νιώθετε κουρασμένοι σήμερα και θέλετε να ξεφύγετε απ’ όλους και όλα. Μην κάνετε συζητήσεις ή σχέδια που αφορούν τα οικονομικά σας σήμερα. Μην προχωρήσετε σε επενδύσεις ή οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία γιατί μπορεί να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και να βρεθείτε μπλεγμένοι.   
Παρθένος 24/08-23/09:  Κοινωνικές επαφές θα έχει η μέρα σήμερα και ευκαιρίες για συνεργασίες. Μην κάνετε σήμερα συζητήσεις που θ’ αφορούν επαγγελματικά γιατί μπορεί να μην τις διαχειριστείτε καλά και να  δημιουργήσετε πρόβλημα σε συνεργασίες.  Οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα στα οικονομικά συνεχίζονται.       
Ζυγός 24/09-23/10: Τα επαγγελματικά σας ή γενικότερα θέματα αποκατάστασης έρχονται στο προσκήνιο και σήμερα. Κάποιες ιδέες για δουλειά ή συζητήσεις- συμφωνίες για δουλειά ευνοούνται σήμερα. Προσέξτε γιατί  συζητήσεις ή αποφάσεις που αφορούν παρελθόν ή κρυφά θέματα μπορεί να σας εκθέσουν. Καλύτερα να μην κάνετε συζητήσεις που έχουν σχέση με τη δουλειά σας σήμερα. Προσέξτε και την υγεία σας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Καλή μέρα για σας τους σκορπιούς η σημερινή. Θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες είναι αυτά που τονίζονται σήμερα. Ο απολογισμός βέβαια που κάνετε τους τελευταίους μήνες συνεχίζει να σας κουράζει ψυχολογικά.   Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί υπάρχει η τάση να κάνετε υπερβολές.      
Τοξότης 23/11-21/12: Οικονομικά είναι και σήμερα τα θέματα που σας απασχολούν. Οι στόχοι σας μένουν πίσω λόγω οικονομικών προβλημάτων. Αποφύγετε συζητήσεις με άτομα της οικογενείας γιατί θα φερθείτε επιπόλαια και θα υπάρξει πρόβλημα.    
Αιγόκερος 22/12-20/01: Σχέσεις και συνεργασίες σας προβληματίζουν και σήμερα. Ευκαιρίες για γνωριμίες που με κάποιο τρόπο θα σας βοηθήσουν. Στα επαγγελματικά οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν. Μπορεί να έχετε κάποιες ιδέες σήμερα που θα τονώσουν τα οικονομικά σας.
Υδροχόος 21/01-19/02: Φορτωμένο το πρόγραμμα σας σήμερα. Οικονομικές ευκαιρίες μπορεί να σας προκύψουν από μια συλλογική δουλειά ή κάποιες κοινωνικές επαφές. Προσέξτε τις υπερβολές σε έξοδα που θα χρειαστεί να κάνετε. Τα σχέδια σας σήμερα θα συναντήσουν κάποια εμπόδια.             
Ιχθείς 20/02-20/03: Τα συναισθηματικά ευνοούνται σήμερα. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας λόγω κάποιων επαγγελματικών ευκαιριών. Προσέξτε πως θα τις διαχειριστείτε γιατί μπορεί μια τάση επιπολαιότητας να σας εκθέσει και να βάλει σε κίνδυνο τη θεμελίωση μιας συνεργασίας. 
AstroMeleti