Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 08/11/2010

Με μια ωραία σελήνη στο τοξότη ξεκινάει αυτή η εβδομάδα… ενισχύοντας τα συναισθήματά μας. Μια τάση  αισιοδοξίας και  ενθουσιασμού θα είναι διάχυτη. Κάποιοι μπορεί να αισθανθούν την ανάγκη να φύγουν ένα ταξίδι, ν’ απελευθερωθούν απ’ όσα τους καταπιέζουν.     
Κριός 21/03-20/04 : Μια περίοδος αναθεωρήσεων σε σχέσεις και συνεργασίες ξεκινάει. Βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα κι αυτό σας βοηθάει να πάρετε αποφάσεις με τις οποίες μπορεί να αναλάβετε υποχρεώσεις μιας σχέσεις...
Ταύρος 21/04-21/05: Μια μέρα που θα προσπαθήσετε να πάρετε αποφάσεις για οικονομικούς λόγους. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις στη δουλειά. Εργασιακές σχέσεις επανεξετάζονται.    
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Απερίσκεπτα και βιαστικά θα λειτουργήσετε σήμερα στο τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Μπορεί να συναντήσετε σήμερα έναν έρωτα από το παρελθόν ο οποίος θα σας ανανεώσει.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Με αισιοδοξία και καλή διάθεση θ’ αντιμετωπίσετε σήμερα εργασιακά θέματα ή ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα που πιθανόν έχετε. Σχέσεις με άτομα της οικογενείας μπαίνουν και πάλι στο μικροσκόπιο και σας προβληματίζουν.            
Λέων 23/07-23/08:  Μια πολύ όμορφη μέρα για σας. Αισθάνεστε δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Οι σχέσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος  επαναξιολογούνται. Να είστε προσεκτικοί μαζί τους σ’ ότι αφορά το τι θα πείτε. Επίσης στις μετακινήσεις σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.           
Παρθένος 24/08-23/09:  Οικογενειακά προβλήματα ή ζητήματα που αφορούν ακίνητη περιουσία σήμερα τα βλέπετε πιο χαλαρά και μπορεί να τα αντιμετωπίσετε απερίσκεπτα.  Με την είσοδο της ανάδρομης Αφροδίτης στα οικονομικά σας σήμερα, καλό θα ήταν να μην προβείτε σε καμία σοβαρή αγοραπωλησία ή οποιασδήποτε μορφής οικονομική συνεργασία αυτό το διάστημα.     
Ζυγός 24/09-23/10: Η Αφροδίτη επέστρεψε ανάδρομη στο ζώδιο σας επαναφέροντας στο προσκήνιο συναισθηματικά θέματα που σας είχαν απασχολήσει λίγο παλιότερα. Παρόλα αυτά εσείς σήμερα θα έχετε τη διάθεση να βγείτε, να δείτε φίλους και γενικότερα σήμερα διευκολύνετε η επικοινωνία.
Σκορπιός 24/10-22/11: Μια περίοδος μελαγχολίας και εσωστρέφειας ξεκινάει από σήμερα για τους περισσότερους από εσάς η οποία θα διαρκέσει έως τα μισά του μήνα περίπου. Σήμερα βέβαια είναι μια μέρα πιο θετική και μπορεί να βρείτε τρόπους διαφυγής αλλά   προσέξτε γιατί μπορεί να οδηγηθείτε  σε άσκοπα έξοδα.         
Τοξότης 23/11-21/12: Η σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας,  σας κάνει να νιώσετε ευχάριστα και πως όλα θα πάνε καλά. Ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα. Με την ανάδρομη είσοδο της Αφροδίτης στο ζυγό αρχίζει ένα δεκαήμερο αναθεωρήσεων σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις ή κάποιους στόχους. Θέματα συλλογικής δουλειάς μπορεί να καθυστερήσουν.       
Αιγόκερος 22/12-20/01: Επαγγελματικά θέματα που μπορεί να σας είχαν προβληματίσει το Σεπτέμβριο επανέρχονται στο προσκήνιο με την επιστροφή της Αφροδίτης στο ζυγό. Επαγγελματικές σχέσεις  μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Σήμερα θ’ ασχοληθείτε με κάποια κρυφά, παρασκηνιακά ζητήματα. Κάποιο από εσάς σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να τα’ αφήσετε όλα και να ξεκουραστείτε για λίγο.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Κοινωνικές επαφές στην κορυφή της ατζέντας σήμερα. Θα βγείτε έξω με φίλους να διασκεδάσετε. Με την είσοδο της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζυγό, για ένα δεκαήμερο, κάποια σχέδια σας θα μείνουν λίγο πίσω, ίσως και εσείς θέλετε να τα επανεξετάσετε πριν να ξεκινήσετε τη πραγματοποίηση τους.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Προσέξτε τις απερίσκεπτες ή βιαστικές  κινήσεις σήμερα στο χώρο των επαγγελματικών. Η υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Θέματα οικονομικά που έχουν σχέση με δημόσιο ή γενικότερα με τρίτους, θα  σας απασχολήσουν και πάλι. Μπορεί να μπλοκάρουν κάπου και να υπάρξουν καθυστερήσεις για ένα δεκαήμερο αλλά μετά,  με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα ξεκαθαρίσουν.    
AstroMeleti