Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 09/11/2010

Και σήμερα η σελήνη στο τοξότη συνεχίζει να δίνει μια τάση  αισιοδοξίας και  ενθουσιασμού. Κάποιοι μπορεί να  αισθανθούν την ανάγκη να φύγουν ένα ταξίδι, ν’ απελευθερωθούν απ’ όσα τους καταπιέζουν.    
Κριός 21/03-20/04 : Θα πάρετε μ’ ευκολία κάποιες αποφάσεις που μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με το σύντροφο σας ή συνεργάτες. Αποφύγετε τη παρασκηνιακή δράση δεν  θα σας ευνοήσει. Θα υπάρξουν επαγγελματικές εξελίξεις... 
Ταύρος 21/04-21/05: πολλές και ξαφνικές κοινωνικές υποχρεώσεις θα σας κουράσουν σήμερα. Ευνοούνται οι εργασιακές σχέσεις.  Μ’ αφορμή αλλαγές που μπορεί να γίνονται στα μέχρι τώρα σχέδια  για το μέλλον σας σήμερα μπορεί να νιώσετε προβληματισμένοι.    
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Αντιμετωπίζετε με μια επιπολαιότητα τις σχέσεις σας σήμερα.  Μπορεί να προκύψουν ερωτικά παιχνίδια και φλερτ. Προσέξτε τις κινήσεις σας στα επαγγελματικά. Η υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθει.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Ευχάριστη θα είναι και η σημερινή μέρα στη δουλειά. Κάποιοι μπορεί βαριέστε και να θέλετε να κάνετε κοπάνα. Τα σχέδια σας μπορεί να μείνουν λίγο πίσω σήμερα. Από το απόγευμα μπορεί να αισθανθείτε πίεση από κάποιους συνεργάτες ή το σύντροφο σας.                                                                         
Λέων 23/07-23/08:  Η είσοδος και του Ερμή στον τοξότη τονίζει θέματα που αφορούν τα συναισθηματικά σας ή θέματα με τα παιδιά σας. Η επικοινωνία μαζί τους γίνεται πιο εύκολη σήμερα. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί μπορεί ο ενθουσιασμός να σας οδηγήσει σε περιττά έξοδα. Η καθημερινότητα σας προβληματίζει σήμερα.         
Παρθένος 24/08-23/09:  Θα δαπανήσετε χρήματα για την αισθητική του σπίτι σας. Φανείτε συνετοί στο  τομέα των σχέσεων αποφεύγοντας τις υπερβολές. Από αργά το απόγευμα θα νιώσετε πιο ανεβασμένοι.        
Ζυγός 24/09-23/10: Είστε πολύ κοινωνικοί και επικοινωνιακοί και σήμερα και αυτό σας αρέσει. Προσέξτε σήμερα γιατί μπορεί να κάνετε υπερβολές στη δουλειά ή στο πρόγραμμα σας σήμερα πράγμα που μπορεί να επηρεάσει και την υγεία σας. Προσοχή στα ατυχήματα.  Από το απόγευμα θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε σημαντικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Και σήμερα θα συνεχίσετε να κάνετε έξοδα λόγω καλής διάθεσης. Η διάθεση σας  για φλερτ ή διασκέδαση δεν θα είναι έντονη σήμερα. Από το απόγευμα θ’ αρχίσουν να σας απασχολεί πάλι το θέμα αλλαγής των ανθρώπων που είναι στο κοντινό σας περιβάλλον  ή μια μετακόμιση.         
Τοξότης 23/11-21/12: Από σήμερα μπαίνει και ο Ερμής στο ζώδιό σας ευνοώντας θέματα που αφορούν την επικοινωνία. Οι κοινωνικές σας σχέσεις ευνοούνται ενώ εκείνα τα οικογενειακά συνεχίζουν να σας προβληματίζουν.        
Αιγόκερος 22/12-20/01: Θα θέλετε να ξεκουραστείτε από τη δουλειά και σήμερα .  Αν αποφασίσετε να μην πάτε στη δουλειά αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσέξτε στις μετακινήσεις σας ή σε θέματα επικοινωνίας γιατί μπορεί λόγω νευρικότητας να κάνετε κάποια λάθει. Οι αλλαγές που γίνονται μέσα σας θα είναι πιο αισθητές από το απόγευμα και μετά.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Και σήμερα (μέχρι το απόγευμα τουλάχιστον) θα είστε πολύ κοινωνικοί ενώ πάρετε και κάποιες αποφάσεις για το δρόμο που θέλετε ν’ ακολουθήσει μια σχέση σας. Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας γιατί θα έχετε την τάση να κάνετε σπατάλες.     
Ιχθείς 20/02-20/03: Θέματα καριέρας ή αποκατάστασης μάλλον μένουν πίσω σήμερα παραχωρώντας τη θέση τους στην πραγματοποίηση κάποιων  επιθυμιών  που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες.  Από το απόγευμα και μετά οι αλλαγές των στόχων  σας θα σας απασχολήσουν.  
AstroMeleti