Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 20-21/11/2010

Η σελήνη όλο το σαββατοκύριακο θα συνεχίσει μα βρίσκετε στο ζώδιο του ταύρου χαρίζοντας μας συναισθηματική ασφάλεια. Την  Κυριακή θα έχουμε την πανσέληνο, που θα δούμε πιο κάτω πως θα μας επηρεάσει. Γενικότερα θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους το τελευταίο δεκαήμεροι του κάθε ζωδίου.
Κριός 21/03-20/04 : Οικονομικά θα είναι τα θέματα που θα σας τονίσει αυτή η πανσέληνος. Μην πάρετε λοιπόν αυτές τις μέρες αποφάσεις που θα αφορούσαν τα οικονομικά σας και μην προχωρήστε σε καμία αγοραπωλησία γιατί εύκολα μπορεί ή να κάνετε λάθει ή να σας εξαπατήσουν. Αν σας προτείνουν οικονομική στήριξη με κάποιον τρόπο εξετάστε πολύ προσεκτικά την  πρόταση και μην απαντήσετε αμέσως...
        
Ταύρος 21/04-21/05: Ο τομέας των σχέσεων στο προσκήνιο. Πολύ κοινωνικό όλο αυτό το σαββατοκύριακο. Θα έχετε συναντήσεις και επαφές  με φίλους αλλά και απρόσμενες ίσως νέες γνωριμίες.  Σε περίπτωση που σας κάνουν κάποια επαγγελματική πρόταση, μελετήστε τη προσεκτικά πριν πάρετε αποφάσεις.      
Δίδυμοι 22/05-21/06: Πιο εσωστρεφείς και μελαγχολικούς μπορεί να σας κάνει η πανσέληνος της Κυριακής. Δεν θα έχετε την όρεξη να κάνετε τίποτα αν και μπορεί να υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες. Νέοι δρόμοι που μπορεί να βλέπετε ότι σας ανοίγονται υπάρχει η περίπτωση να είναι  παγίδες. Μην εμπιστεύεστε ότι σας λένε.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Η κοινωνική σας ζωή βρίσκετε στο στόχαστρο της πανσελήνου. Προσέξτε τις σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες γιατί μπορεί να είστε  συναισθηματικά ευάλωτοι και υπερευαίσθητοι αυτές τις μέρες. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες στο χώρο της δουλειάς τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Προσοχή στα οικονομικά, μπορεί να εξαπατηθείτε.                                                                           
Λέων 23/07-23/08: Συναισθηματική σύγκρουση μεταξύ καριέρας και οικογένειας αυτό το σαββατοκύριακο. Προσπαθείτε με πολύ κόπο να κρατήσετε τις ισορροπίες αλλά τις περισσότερες φορές αυτό είναι αδύνατον. Κάποιες οικονομικές ευκαιρίες μπορεί να παρουσιαστούν.  Σε σχέσεις ή συνεργασίες θα προσπαθήσουν να σας ρίξουν. Να είστε προσεκτικοί.  
Παρθένος 24/08-23/09:  Δεν είναι άσχημη για εσάς αυτή η πανσέληνος. Ίσα- ίσα θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα άτομα. Θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές που θέλετε να κάνετε εδώ και καιρό και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Μια καλή συνεργασία μπορεί να προκύψει ξαφνικά. Προσέξτε την υγεία σας. Κάποιοι συνεργάτες στη δουλειά θα επιχειρήσουν να σας εξαπατήσουν.     
Ζυγός 24/09-23/10:  Συναισθηματική ανασφάλεια σ’ ότι αφορά τα οικονομικά θα σας δημιουργήσει αυτή η πανσέληνος.  Πολλές οι οικονομικές υποχρεώσεις σας και εσείς προσπαθείτε να είστε εντάξει απέναντι σε όλες. Ευκαιρίες θα έχετε στον εργασιακό τομέα. Και η υγεία σας ευνοείτε αυτό το διάστημα.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Θα προβληματιστείτε για κάποιες σχέσεις σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Αισθάνεστε ότι πρέπει να πάρετε αποφάσεις το  αν θα μείνετε σε μια σχέση ή όχι. Παράλληλα θα έχετε ευκαιρίες στα ερωτικά. Θα βγείτε να διασκεδάσετε με φίλους. Στο σπίτι επικρατεί το χάος. Οι σχέσεις με άτομα της οικογένειας έχουν μπερδευτεί.  
Τοξότης 23/11-21/12: Θέλετε να ξεκουραστείτε, να μείνετε μόνη σας για να ηρεμήσετε. Αυτό δεν θα είναι εύκολο αφού με την πανσέληνο της Κυριακής θα έχετε την αίσθηση ότι οι υποχρεώσεις στο καθημερινό σας πρόγραμμα σας καταπιέζουν. Θα πρέπει να προσέξετε και την υγεία σας αυτές τις μέρες.
Αιγόκερος 22/12-20/01: Δεν είναι άσχημη αυτή η πανσέληνος για σας. Θα αισθάνεστε αναζωογονημένοι και χαρούμενη. Θα θέλετε να βγείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, να διασκεδάσετε, να χαρείτε. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιους φίλους.  Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να σας εξαπατήσουν.        
Υδροχόος 21/01-19/02: Θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε σπίτι και να χαλαρώσετε  με τους αγαπημένους σας. Το μυαλό σας όμως δύσκολα θα ξεκολλήσει από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Κάποιες οικονομικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν ξαφνικά.      
Ιχθείς 20/02-20/03: Η πανσέληνος αυτό το σαββατοκύριακο τονίζει το συναισθηματισμό σας. Νιώθετε ότι πρέπει να πάρετε αποφάσεις γιατί άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον αισθάνεστε ότι γίνονται εμπόδιο στα σχέδια σας. Προχωρήστε δυναμικά μπροστά ο Δίας σας ευνοεί μέχρι το τέλος του χρόνου.     
AstroMeleti