Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 27 & 28/11/2010

Ένα αντιφατικό Σαββατοκύριακο έχουμε μπροστά μας. Από τη μία η σελήνη στο λιοντάρι μας προδιαθέτει να χαρούμε, να διασκεδάσουμε, να ερωτευτούμε. Το εξάγωνο Ερμή Ποσειδώνα υπόσχετε έμπνευση και δημιουργικότητα. Από την άλλη το τετράγωνο Ερμή Ουρανού την Κυριακή κρύβει εκνευρισμούς, εντάσεις οπότε θα πρέπει να προσέξουμε τη συμπεριφορά μας.  
Κριός 21/03-20/04 : Θα είναι μεγάλος ο ενθουσιασμός και η τάση να επεκταθείτε, ν’ ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να κατακτήσετε τα πάντα. θα έρθουν και νέες ιδέες να σας τονώσουν τον ενθουσιασμό. Βάλτε όρια στη δράση σας και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα. Την Κυριακή, αν και είναι μια καλή μέρα για τον τομέα των σχέσεων,  προσέξτε τι λέτε σε άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ξαφνικές εντάσεις...
            
Ταύρος 21/04-21/05: Η οικογένεια και το σπίτι θα μείνουν στη κορυφή της ατζέντας σας και το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικά ά κληρονομικά ζητήματα. Φίλοι μπορεί να σας απογοητεύσουν την Κυριακή. Προσέξτε τις εντάσεις γιατί μπορεί να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα και να εκνευριστείτε.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Το κλίμα στις σχέσεις σας θα είναι καλό όλο αυτό το Σαββατοκύριακο. Νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας και μέσα σ΄ αυτό το θετικό κλίμα, το Σάββατο θα κάνετε κάποια σχέδια που ανοίγουν νέους δρόμους στη ζωή σας. Κρατήστε μικρό καλάθι γιατί την Κυριακή μπορεί να ανατραπούν κάποια πράγματα και να  απογοητευτείτε.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Τόσο η δουλειά όσο και οι υποχρεώσεις στο σπίτι θα είναι έντονες ιδιαίτερα το Σάββατο. Συζητώντας εργασιακά ή θέματα υγείας θα βρείτε κάποιες ιδέες για να τονώσετε τα οικονομικά σας. Την Κυριακή η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι καλή αλλά   εκνευρισμός και νευρικότητα μπορεί να οδηγήσουν σε ανατροπή των σχεδίων σας.    
Λέων 23/07-23/08: Ένα πολύ καλό γενικά σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας. Παίρνετε αποφάσεις ή κάνετε σχέδια που σας τονώνουν και σας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Μελετήστε καλά την έμπνευσή σας για μια οικονομική συνεργασία γιατί μπορεί να σας απογοητεύσει αργότερα. Την Κυριακή ο αυθορμητισμό και η καλή διάθεση σας μπορεί να σας οδηγήσει σε σπατάλες. Προσέξτε το πορτοφόλι σας.      
Παρθένος 24/08-23/09:  Θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια θα τρέχουν όλο αυτό το Σαββατοκύριακο (μπορεί να απασχολούν έντονα μόνο το μυαλό σας). Η συζήτηση με άτομα από τον οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σας ηρεμήσει. Την Κυριακή ίσως μάθετε πράγματα που θα φέρουν ανατροπές στις σχέσεις σας (εργασιακές κυρίως).            
Ζυγός 24/09-23/10: Πολύ κοινωνικοί θα είστε αυτό το Σαββατοκύριακο.  Επαφές συζητήσεις, νέες γνωριμίες και κοντινά ταξιδάκια θα γεμίσουν αυτό το διήμερο. Η Αφροδίτη τη Δευτέρα φεύγει από το ζώδιο σας οπότε εκμεταλλευτείτε την και περάστε καλά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Την Κυριακή θα υπάρχει εκνευρισμός οπότε να είστε προσεκτικοί στις δραστηριότητες σας και τις μετακινήσεις σας γιατί μπορεί να προκληθούν ατυχήματα.
Σκορπιός 24/10-22/11: Έξοδα ή θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας θα συνεχίσουν και το Σαββατοκύριακο να σας απασχολούν. Την Κυριακή άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί να σας απογοητεύσουν. Προσέξτε τι λέτε σε συζητήσεις με αφορμή οικονομικά ζητήματα γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και απώλειες.           
Τοξότης 23/11-21/12: Νιώθετε ότι πρέπει να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Δεν νομίζω ότι είναι καλό να το κάνετε τώρα που κυριαρχεί μια ένταση, αλλά και μια υπερβολή-επιπολαιότητα στη σκέψη. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να διοχετεύσετε κάπου την ενέργεια για να ηρεμήσετε. Την Κυριακή θα υπάρξουν εντάσεις στο σπίτι με άτομα της οικογένειας.
Αιγόκερος 22/12-20/01: Το παρασκήνιο καλά κρατεί εδώ και αρκετό καιρό. Κάνετε κάποια κρυφά σχέδια που πιστεύεται ότι θα  τονώσουν τα οικονομικά σας. Προσέξτε την Κυριακή γιατί ένας εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει σε ανατροπή οικονομικών σχεδίων που κάνετε.
Υδροχόος 21/01-19/02: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας με κάποιο τρόπο θα σας προβληματίσουν σχεδόν όλο το Σαββατοκύριακο. Συνεχίζεται ένα διάστημα έντονων κοινωνικών επαφών όπως και το κυνήγι κάποιων στόχων. Βάλτε όρια στη φαντασία σας γιατί αρχίζει να καλπάζει και μπορεί να κάνετε όνειρα που είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν και αυτό θα σας απογοητεύσει. Την Κυριακή κρατήστε την ψυχραιμία σας σε συζητήσεις και ελέγξτε το λόγο σας  γιατί κινδυνεύουν να ανατραπούν θέματα οικονομικά.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Δεν είναι εύκολο να χαλαρώσετε το Σαββατοκύριακο αφού το πρόγραμμα σας θα είναι βαρύ. Προσέξτε για κρυολογήματα ή μικροατυχήματα. Τα επαγγελματικά ή κάποιο θέμα αποκατάστασης συνεχίζουν να σας απασχολούν και η συνεχείς σκέψη γύρω από αυτά μπορεί το Σάββατο να σας δώσει μια εμπνευσμένη λύση ή βοήθεια. Την Κυριακή μπορεί να σκέφτεστε λίγο ανατρεπτικά και να θέλετε να κάνετε αλλαγές. Καλό θα ήταν να αποφύγετε σοβαρές  συζητήσεις με το σύντροφο ή άτομα της οικογένειας γιατί θα υπάρξει ένταση.      
 AstroMeleti