Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 19/11/2010

Η σελήνη στο ζώδιο του ταύρου σήμερα μας χαρίζει συναισθηματική ασφάλεια. Δύσκολα θα προχωρήσουμε σε κάποια αλλαγή που μπορεί να προκύψει γιατί αισθανόμαστε ασφαλείς όπως έχουν τα πράγματα και δεν θέλουμε να ρισκάρουμε αλλάζοντας τα.  Θα υπάρχει η τάση να κάτσουμε και να απολαύσουμε πράγματα που μας αρέσουν
Κριός 21/03-20/04 : Το ενδιαφέρον σας σήμερα θα επικεντρωθεί στα οικονομικά. Θέματα σχέσεων που  νομίζατε ότι είχαν τελειώσει από σήμερα μπορεί να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο. Καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Η σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας, ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα. Οι σχέσεις σας στο χώρο της δουλειάς θα σας απασχολήσουν. Θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή φορά βελτιώνει τα συναισθηματικά σας και σας διευκολύνει να εκφραστείτε καλύτερα. Και στα επαγγελματικά αρχίζουν να κινούνται και πάλι τα πράγματα. Μία συνεργασία που είχε μείνει πίσω τώρα μπορεί να ολοκληρωθεί τελικά.  
Καρκίνος 22/06-22/07: προβλήματα με άτομα της οικογενείας θα τονιστούν σήμερα. Ευνοϊκή μέρα για να προχωρήσετε ή να βελτιώσετε μια επαγγελματική συνεργασία. Θα δείτε από σήμερα τα σχέδια σας να προχωρούν και πάλι μετά από ένα διάστημα μ’ εμπόδια και αργοπορίες.                                                                         
Λέων 23/07-23/08:  Η διαχείριση κάποιων καταστάσεων στον επαγγελματικό χώρο σας απασχολεί σήμερα. Βελτιώνονται οι σχέσεις με αδέλφια ή γενικότερα άτομα στο το κοντινό σας περιβάλλον. Προωθούνται οικονομικά ζητήματα που καθυστερούσαν για κάποιο λόγο. σήμερα    
Παρθένος 24/08-23/09:  Βοηθητική μέρα για την προώθηση των σχεδίων σας. Προσέξτε τα οικονομικά για τι προφανώς θα έχετε πολλά έξοδα. Σχέσεις και συνεργασίες που είχαν μπλοκάρει για κάποιο λόγο από σήμερα παίρνουν και πάλι το δρόμο τους.
Ζυγός 24/09-23/10:  Οικονομικά θέματα σας φέρνουν αντιμέτωπους με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Καλή μέρα για οικογενειακά ή θέματα ακινήτων. Στα εργασιακά ζητήματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Ο τομέας σχέσεις θα βρίσκετε σήμερα στο προσκήνιο. Σχέσεις από το παρελθόν συνεχίζουν να σας δημιουργούν προβλήματα. Η γνωριμία με έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο θα σας δώσει τις λύσεις που περιμένατε. Ένας μεγάλος έρωτας βρίσκετε προ των πυλών, ειδικά για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  
Τοξότης 23/11-21/12: Πολυάσχολη μέρα. Θα πρέπει να οργανώσετε πολύ καλά το πρόγραμμα σας. Μια οικονομική στήριξη σήμερα θα σας δώσει την ανάσα που περιμένατε. Οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα που είχαν μείνει πίσω από σήμερα προωθούνται και πάλι.      
Αιγόκερος 22/12-20/01: Νιώθετε δυνατός και έτοιμος ν’ αντιμετωπίσετε άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο που σας προκαλούν. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Συμβόλαια ή συμφωνίες που κωλυσιεργούσαν από σήμερα μπαίνουν στην τελική ευθεία.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Προβλήματα με άτομα της οικογενείας σας οδηγούν σε επιπόλαιες αποφάσεις για το μέλλον σας. Έχετε κρυφούς υποστηρικτές. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται ενώ και τα σχέδια σας μπαίνουν σε κανονική ροή         
Ιχθείς 20/02-20/03: ο Δίας επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο σας αυξάνοντας την αισιοδοξία κυρίως αυτών που είναι γεννημένοι τελευταίες μέρες. Δεχτείτε προσκλήσεις, ίσως κάποιο άτομο με κυρίως που μπορεί να γνωρίσετε σας ανοίξει νέους δρόμους.

AstroMeleti