Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 11/11/2010

Η σελήνη και σήμερα στον Αιγόκερο συνεχίζει να μην μας αφήνει να  εκφράσουμε τα συναισθήματα μας ενώ αντίθετα μας ωθεί να κάνουμε αυτό που πρέπει για να είμαστε κοινωνικά αποδεκτοί.   Καθήκον, πρόγραμμα και συνέπεια θα κυριαρχήσουν και σήμερα.
Κριός 21/03-20/04 : Και σήμερα ο βραχνάς σας είναι τα επαγγελματικά θα έχετε όμως μια απρόσμενη στήριξη από τους συνεργάτες πράγμα που θα σας κάνει να νιώσετε ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Στον τομέα των σχέσεων υπάρχουν ακόμη προβλήματα...
  
Ταύρος 21/04-21/05: οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με το σύντροφο ή συνεργάτες και να δημιουργήσουν προβλήματα στις εργασιακές σας σχέσεις. Παρόλα αυτά στο κοινωνικό κομμάτι  ευνοείστε και σήμερα θα βρεθείτε είτε με φίλους για να διασκεδάσετε είτε θα είστε καλεσμένοι σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Θα ταχτοποιηθούν σήμερα  κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις. Στα επαγγελματικά θα έχετε κάποιες ευκαιρίες αλλά με το σύντροφό σας θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα.   
Καρκίνος 22/06-22/07:  Το πώς πρέπει να συμπεριφερθείτε στο σύντροφο ή σε συνεργάτες σας θα σας απασχολήσει σήμερα. Μάλλον θα τα καταφέρετε και αυτό θα σας ικανοποιήσει.  Είναι μέρα που  μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας αλλά στο τομέα της οικογένειας συνεχίζουν οι δυσκολίες.                                                                        
Λέων 23/07-23/08:  Δουλειά ή γενικότερα ένα φορτωμένο πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσετε σήμερα σας πιέζει. Κάποιες οικονομικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν, όχι όμως από δουλειά, μπορεί π.χ. να πάρετε μια επιστροφή από την εφορία.  Προσέξτε τι λέτε σήμερα γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε. Επίσης να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις.       
Παρθένος 24/08-23/09:  Συναισθηματικοί προβληματισμοί ή θέματα που αφορούν τα παιδιά  συνεχίζουν να σας απασχολούν και σήμερα. Ζητήματα που αφορούν τις  σχέσεις σας, τόσο επαγγελματικές, όσο και προσωπικές σήμερα τονίζονται. Ενώ και στα  οικονομικά  (κάποια οικονομική συνεργασία) θα αντιμετωπίσετε ένα προβληματάκι.
Ζυγός 24/09-23/10: Ενδιαφέρουσες προτάσεις για δουλειά μπορεί να έχετε σήμερα. Και τα οικονομικά σας ευνοούνται σήμερα. Μόνο το τι θα πρέπει να κάνετε σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτων συνεχίζει να σας προβληματίζει.
Σκορπιός 24/10-22/11: Ευκαιρίες θα έχετε σήμερα στα συναισθηματικά σας. Θέματα επικοινωνίας κυρίως με το κοντινό σας περιβάλλον σας περιορίζουν σήμερα. Σκέφτεστε τι θα πείτε και πως θα το πείτε και αυτό σας ευνοεί.  Κάποια σχέση από το παρελθόν θα σας προβληματίσει.
Τοξότης 23/11-21/12: Οικονομικές ανασφάλειες και τι θα πρέπει να κάνετε για να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας  και σήμερα είναι το θέμα σας. Σήμερα όμως θα βρείτε λύσεις, κάποιος ανώτερος θα σας βοηθήσει.  Η δυσκολίες στις οικογενειακές σας σχέσεις σήμερα βελτιώνονται ενώ οι κοινωνικές σχέσεις σήμερα θα σας πιέσουν.
Αιγόκερος 22/12-20/01: Οι επαγγελματικές σας σχέσεις και σήμερα σας προβληματίζουν και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση τους.  Θα έχετε ευκαιρία για συζητήσεις και επαφές( που μπορεί ν’ αφορούν παρασκήνιο). Η κοινωνική σας ζωή και σήμερα θα είναι έντονη.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Προβλήματα από το παρελθόν, ζητήματα που αφορούν κάποια χρόνια ασθένεια ή κάτι παρασκηνιακό είναι αυτά που μπορεί να σας προβληματίσουν σήμερα. Είναι πολύ πιθανό να έχετε ευκαιρίες στο τομέα των οικονομικών. Προσέξτε μην  τα σπαταλήσετε. Συνεχίζετε ν’ επαναξιολογείτε τα σχέδια σας και σήμερα μπορεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Θέματα επαγγελματικά ευνοούνται.    
Ιχθείς 20/02-20/03: Ευνοούνται οι συνεργασίες ή συναντήσεις με φίλους σήμερα. Τα σχέδια σας προωθούνται. Κοινωνικές επαφές είναι πολύ πιθανές αλλά θα χρειαστεί να είστε στημένοι και περιορισμένοι στα κοινωνικά πρότυπα και αυτό δεν θα σας αρέσει.  
AstroMeleti