Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 18/11/2010

Η σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του  Κριού.  Συνεχίζουμε ν’ αντιμετωπίζουμε με ενεργητικότητα, δυναμισμό και τόλμη τα θέματα της καθημερινότητας μας. Θα πρέπει όμως να προσέξουμε την έντονη  παρορμητικότητα και να μην είμαστε απότομοι στο λόγο μας γιατί και οι άλλοι γύρω μας θα είναι ευερέθιστοι.
Κριός 21/03-20/04 : αισθάνεστε πολύ δυναμικοί και έτοιμη να πραγματοποιήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Προσοχή το λόγο σας γιατί θα υπάρξουν και διαφωνίες με κάποιους. Μην εμπιστεύεστε εύκολα φίλους...
     
Ταύρος 21/04-21/05: Κάποια παρασκηνιακή συνάντηση φαίνετε να ευνοεί τα οικονομικά σας. Κινηθείτε προσεκτικά σε θέματα εργασίας και υγείας και μην έρθετε σε σύγκρουση με συνεργάτες. Κάποιος συνεργάτης μπορεί να θέλει να σας εξαπατήσει.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Νέες σχέσεις και συνεργασίες σας ανεβάζουν και βοηθούν να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε. Τι σας ικανοποιεί. Μην πάρετε σήμερα αποφάσεις για τη δουλειά γιατί δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο και μπορεί να κάνετε λάθος.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Δύσκολη η ισορροπία σήμερα μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Προσέξτε γιατί η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός  σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε  οικονομικά λάθει και εξαπατήσεις.                                                                        
Λέων 23/07-23/08:  είστε ικανοποιημένοι με το δρόμο που έχουν πάρει τα πράγματα. Άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να μην έχουν την ίδια άποψη και να διαφωνούν με τις αποφάσεις σας. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών είναι μπλεγμένα και θέλουν προσοχή γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε.   
Παρθένος 24/08-23/09:  Θέματα οικογενειακά βελτιώνονται σήμερα ενώ στα οικονομικά κάποιες επιπόλαιες κινήσεις μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Διαχειριστείτε προσεκτικά θέματα συνεργατών στη δουλειά γιατί κάποιοι μπορεί να θέλουν να σας εξαπατήσουν. 
Ζυγός 24/09-23/10:  Αν και θα υπάρξουν εντάσεις με τους άλλους σήμερα είναι μια καλή μέρα για επικοινωνία με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Μην πάρετε κάποιο ρίσκο αυτές τις μέρες γιατί μπορεί να μην είναι τα πράγματα όπως φαίνονται.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα σας σήμερα στον εργασιακό χώρο θα ευνοήσουν τα οικονομικά σας και ίσως σας βοηθήσουν να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος. Για ένα οικογενειακό ζήτημα ή θέμα ακινήτου μην κάνετε κάτι αυτές τις μέρες γιατί μπορεί να το μετανιώσετε μετά.
Τοξότης 23/11-21/12: Η έντονη ζωτικότητα και η ενέργεια και η υπεραισιοδοξία που σας δίνει ο Άρης στο ζώδιο σας θα σας οδηγήσει σε υπερβολές και προβλήματα  με τους φίλους σας.  Προσέχετε τα λόγια σας. Κάποιος από το κοντινό σας περιβάλλον θα θελήσει να σας στηρίξει. Μην πιστεύετε ότι σας λέει.     
Αιγόκερος 22/12-20/01: Δύσκολη η ισορροπία σήμερα σε οικογένεια και δουλειά. Προσέξτε γιατί μπορεί τα πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχό σας. Τα οικονομικά σας μπορεί να κινδυνέψουν σήμερα από εξαπατήσεις.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Μέρα που ευνοούνται οι κοινωνικές επαφές και οι στόχοι σας. Μπορεί βέβαια να έχετε κάποιες καθυστερήσεις από το πουθενά ή από κάποιες νομικές διαδικασίες. Μην πάρετε αποφάσεις που αφορούν  την καριέρα σας σήμερα γιατί μπορεί να μην τα βλέπετε όλα καθαρά και να αυταπατάστε.       
Ιχθείς 20/02-20/03: Η παρορμητική διαχείριση των οικονομικών σας δημιουργεί προβλήματα στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Ευνοούνται  ξεκινήματα σε θέματα καριέρας. Μην πάρετε αποφάσεις για τη δουλειά σας σήμερα γιατί μπορεί μην βλέπετε τα πράγματα καθαρά.  

AstroMeleti