Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσιες προβλέψεις 13 &14/11/2010

Η σελήνη  και σήμερα στον επαναστατικό και εκκεντρικό Υδροχόο μας παρασύρει σε ασυνήθιστες καταστάσεις ενώ μπορεί να λειτουργούμε και να σκεφτόμαστε χωρίς καμία συνοχή. Την Κυριακή θα περάσει στους Ιχθείς οπότε μάλλον θα σερνόμαστε από τον ένα καναπέ στον άλλο αναζητώντας ηρεμία και ξεκούραση
Κριός 21/03-20/04 : Το Σάββατο είναι μια μέρα με έντονη κοινωνική ζωή. οι κοινωνικές υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που εσείς θέλετε και αυτό σας καταπιέζει. Την Κυριακή θα έχετε ευχάριστες κοινωνικές επαφές αλλά μην πάρετε στα σοβαρά όλα όσα θα ακούσετε...
Ταύρος 21/04-21/05: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και  ή καριέρα σας θα δημιουργήσουν σήμερα προβλήματα με άτομα της οικογενείας σας ή γενικότερα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην φανείτε απόλυτοι γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.  Την Κυριακή μπορεί να διασκεδάσετε με φίλους ή συνεργάτες.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Το Σάββατο θα έχετε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα με αρκετή πίεση και άγχος.  Ενώ την Κυριακή τα ερωτικά σας θα έρθουν σε πρώτο πλάνο. Ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει ή θα έχετε την ευκαιρία ν’ ανανεώσετε μια ήδη υπάρχουσα ερωτική σχέση.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Το Σάββατο θα είναι μια μέρα ερωτικών προκλήσεων. Όμως κάποια οικονομικά θέματα μπορεί να σας ρίξουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση. Την Κυριακή τώρα, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με άτομα της οικογενείας που τον τελευταίο καιρό νιώθετε πως βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.  Από το μεσημέρι και μετά θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε.                                                                       
Λέων 23/07-23/08:  Η ανάγκη σας σήμερα Σάββατο να ανεξαρτητοποιηθείτε από μια σχέση θα δημιουργήσει προβλήματα   με άτομα της οικογένειας σας.   Την Κυριακή είναι μια μέρα με πολλές κοινωνικές επαφές και μετακινήσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να διασκεδάσετε.     
Παρθένος 24/08-23/09:  Το μυαλό σας σήμερα Σάββατο μάλλον δεν έχει την ανάλογη καθαρότητα για να κάνετε σχέδια ή να πάρετε αποφάσεις. Καλό θα ήταν ν’ αφήσετε το Σαββατοκύριακο να περάσει και μετά να προχωρήσετε σε σχεδιασμούς. Ενώ την  Κυριακή θα υπάρχει εύνοια τόσο στα συναισθηματικά όσο και στα  οικονομικά σας με κάποιο τρόπο.    Αν ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή προσέξτε σήμερα μην κάνετε κάποιο λάθος με τα φάρμακά σας.
Ζυγός 24/09-23/10: Το Σάββατο είναι μια μέρα άκρως ερωτική και χαρούμενη. Προσέξτε μόνο τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να κάνετε σπατάλες και μετά να το μετανιώσετε. Την Κυριακή μάλλον θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε κάποιες προσωπικές σας σχέσεις. Προσέξτε πως θα το χειριστείτε γιατί σήμερα μπορεί να αισθάνεστε πολύ δυναμικοί και ανανεωμένοι αλλά αύριο μπορεί να μην είναι έτσι.
Σκορπιός 24/10-22/11: Το Σάββατο οικογενειακές καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε σας προβληματίζουν.  Ενώ την Κυριακή κάποια σχέση από το παρελθόν θα σας κάνει να νιώσετε ευχάριστα.  
Τοξότης 23/11-21/12: Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και ανατροπές σήμερα στα σχέδια σας.  Μάλλον σας έχουν φορτώσει πολλές από τις υποχρεώσεις τους κάποιοι άλλοι και αυτό σας δημιουργεί πίεση. Την Κυριακή θα βρεθείτε με φίλους ή κάποια παρέα και θα διασκεδάσετε. Αν σας έχουν προσκαλέσει κάπου δεχτείτε την πρόσκληση και βγείτε λίγο έξω.  
Αιγόκερος 22/12-20/01: Οικονομικοί λόγοι δεν θα σας επιτρέψουν να κάνετε κάποιες κοινωνικές επαφές σήμερα. Ενώ και την Κυριακή πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας γιατί μπορεί να προκύψει κάποιο μπέρδεμα.
Υδροχόος 21/01-19/02: Το Σάββατο είναι μια μέρα που θα νιώθετε έτοιμη να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Ενώ και  την Κυριακή η διάθεσή σας θα είναι καλή και η αυτοπεποίθησή θα χτυπάει κόκκινο. Ίσως πάρετε αποφάσεις για το μέλλον κάποιων σχέσεών σας.      
Ιχθείς 20/02-20/03: Συναισθηματικά φορτισμένη μέρα. Θα έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε αλλά εργασιακά ή ζητήματα καθημερινότητας δεν σας το επιτρέπουν. Την Κυριακή ευνοούνται τα οικονομικά ή θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα που επιθυμείτε και να περάσετε καλά.
AstroMeleti