Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 30/11/2010

Και σήμερα μέχρι αργά το μεσημέρι η σελήνη θα είναι στην  παρθένο ενεργοποιώντας εργασιακά θέματα. Από το απόγευμα θα περάσει στο ζυγό στρέφοντας την προσοχή μας σε σχέσεις και συνεργασίες. Η Αφροδίτη επιστρέφει σήμερα στο Σκορπιό και τα κρεβάτια παίρνουν φωτιά.     
Κριός 21/03-20/04 : Το πρόγραμμά σας συνεχίζει να είναι φορτωμένο. Δεν θα σας είναι εύκολο να εκφραστείτε  και να περιγράψετε περιεκτικά και με σαφήνεια τις ιδέες και τις σκέψεις σας.   Αυτό θα σας εκνευρίσει. Δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν την καθημερινότητα σας. Λειτουργήστε με σύνεση και μην παρασυρθείτε από μια τάση να φέρετε τα πάνω κάτω σήμερα.  Με την  επιστροφή της Αφροδίτης στο σκορπιό θα τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε προς τρίτους. Θέματα οικονομικά ή κληρονομικά που κωλυσιεργούσαν τώρα θα πάρουν το δρόμο τους...
              
Ταύρος 21/04-21/05: Μια καλή γενικά ημέρα που θα νιώθετε ανεβασμένοι και θα θέλετε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Και σήμερα όμως δεν θα λείψει η ανησυχία και η ένταση για οικονομικά θέματα. Μην μπλέξετε φίλους  ή γνωστούς με τα οικονομικά σας. Όσο για προβλήματα που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί στις σχέσεις σας πριν από λίγο καιρό, με την επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού θα βρεθούν λύσεις για να μπει μια τάξη.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Δύσκολη μέρα και η σημερινή σε ότι αφορά το σπίτι και την οικογένεια.  Επικοινωνία μετ’ εμποδίων με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, αλλά παρ’ όλα αυτά μπορεί μες’ από την συζήτηση να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα. Μην είστε υπερβολικοί ή προκλητικοί σε επαγγελματικά ζητήματα γιατί υπάρχει κίνδυνος ανατροπών. Η επιστροφή της Αφροδίτης στο σκορπιό και σε ορθή πορεία θα σας δώσει τις ευκαιρίες να ρυθμίσετε εργασιακά ή θέματα υγείας που για κάποιους λόγους δεν προχωρούσαν.
Καρκίνος 22/06-22/07: Πολύ κινητικότητα και σήμερα σε εργασιακά θέματα. Οι των τελευταίων ημερών να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις στο χώρο της εργασίας και ελέγξτε την παρορμητικότητα σας. Μην αφήσετε το συναίσθημα σας να επηρεάσει τις αποφάσεις σας. Μια πολύ ερωτική περίοδος ξεκινάει για εσάς τους καρκίνους με την επιστροφή της Αφροδίτης στο σκορπιό.   Νέες ερωτικές σχέσεις μπορεί να προκύψουν ή θα αναθερμανθούν οι παλιές.        
Λέων 23/07-23/08: Οικονομικά ζητήματα θα περιορίσουν σήμερα τον ενθουσιασμό σας και τη διάθεση σας για διασκέδαση. Οι σχέσεις με τα παιδιά δεν θα είναι εύκολη. Αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες σας δημιουργούν ανασφάλειες. Βελτιώνονται οι σχέσεις στην οικογένεια και ξεκινάει ένα διάστημα που θα φροντίσετε ιδιαίτερα την ατμόσφαιρα στο σπίτι και θα οργανώνετε συχνά συγκεντρώσεις με φίλους.        
Παρθένος 24/08-23/09: Οι περισσότεροι Παρθένοι σήμερα μπορείτε ν’ ασχοληθείτε  με τον εαυτό σας και τα προσωπικά σας θέματα. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο τομέα της οικογένειας και των ακινήτων. Οι σχέσεις βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν ανατροπές. Παρ’ όλα αυτά το πρώτο 15ήμερο του Δεκέμβρη ή καθημερινότητα σας θα είναι ευχάριστη με πολλές ευχάριστες επαφές και μετακινήσεις.                 
Ζυγός 24/09-23/10: Είστε λίγο στον κόσμο σας σήμερα. Μέρα δύσκολη στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μέχρι αργά το μεσημέρι τουλάχιστον.  Οι των τελευταίων ημερών προσέξτε την υγεία σας γιατί μπορεί υπερβολές που θα κάνετε να σας κουράσουν. Βελτίωση φαίνετε να έχετε στα οικονομικά σας μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο με την επιστροφή , από σήμερα, της Αφροδίτης στο σκορπιό.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές έχει η μέρα σήμερα. Τα οικονομικά βέβαια και η αναζήτηση τρόπων για να τα βελτιώσετε, σας απασχολούν και σήμερα και φορτώνουν το εργασιακό σας πρόγραμμα. Οι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να προσέξουν άσκοπα έξοδα και σπατάλες για την συναισθηματική τους ικανοποίηση. Από σήμερα επιστρέφει και πάλι, σε ορθή φορά πια, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνοντάς σας πιο γοητευτικούς και κοινωνικούς.
Τοξότης 23/11-21/12: Τα επαγγελματικά και γενικότερα θέματα κοινωνικής αποκατάστασης συνεχίζουν και σήμερα να σας απασχολούν. Οι των τελευταίων ημερών πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ο έντονος ενθουσιασμός σας μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα στα προσωπικά σας. Προσέξτε τις υπερβολές στο χώρο της οικογένειας και του σπιτιού.
Αιγόκερος 22/12-20/01: Κοινωνική ζωή και συλλογική δουλειά αρχίζουν από σήμερα να σας προσφέρουν ευχαρίστηση. Φίλοι θα βρεθούν δίπλα σας αλλά και νέα άτομα θα μπουν στη ζωή σας. Το παρασκήνιο γύρω σας σήμερα μπορεί να σας φέρει ανησυχία. Προσέξτε τον παρορμητισμό γιατί μπορεί να εκτεθείτε.  Να είστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στις μετακινήσεις σας ή αν κάνετε πρακτική χειρονακτική εργασία. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα επαγγελματικά που μπορεί να είχαν ξεκινήσει τον Οκτώβριο αλλά δεν προχώρησαν, τώρα επιστρέφουν για να ολοκληρωθούν. Η προσοχή σας λοιπόν, αρχής γεννωμένης από σήμερα, θα στραφεί στην καριέρα. Τα οικονομικά και σήμερα θα σας απασχολήσουν. Μην κάνετε υπερβολές κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών.    
Ιχθείς 20/02-20/03: Η είσοδος από σήμερα, της ορθόδρομης πια Αφροδίτης στο φιλικό σας ζώδιο του σκορπιού δίνει και πάλι ώθηση στα σχέδια σας. Ταξίδια στο εξωτερικό, νομικές διαδικασίες, θέματα σπουδών που καθυστερούσαν τώρα ολοκληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο και τα σχέδια σας αρχίζουν και πάλι να προχωρούν. Μην κάνετε σήμερα συζητήσεις και επαφές για επαγγελματικά θέματα γιατί δεν θα σας είναι εύκολο να εκφράσετε αυτά που θέλετε.