Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ημερήσια πρόβλεψη 29/11/2010

Το τετράγωνο Άρη Δία σήμερα θέλει ιδιαίτερη προσοχή κυρίως από τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του κάθε ζωδίου. Πιο έντονα επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και ψάρια. Η σελήνη στην Παρθένο σήμερα μας κάνει πιο αναλυτικούς και επικριτικούς τονίζοντας περισσότερο τα θέματα που θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσουν σήμερα τα ζώδια που προαναφέραμε. Η σελήνη στην παρθένο δημιουργεί και μια τάση να βοηθήσουμε και να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους άλλους και ν’ ασχολειθούμε με θέματα υγείας.  
Κριός 21/03-20/04 : Φορτωμένο πολύ το πρόγραμμα σας σήμερα. Ίσως σας ταλαιπωρήσει ένα μικρό κρυολόγημα. Οι των τελευταίων ημερών προσέξτε γιατί η βιασύνη και η επιπολαιότητα μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθει όσον αφορά το ξεκίνημα ενός σχεδίου...
           
Ταύρος 21/04-21/05: Είναι μέρα που αισθάνεστε ανανεωμένοι και δυναμικοί. Προσέξτε γιατί ο ενθουσιασμός και η υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθει και οικονομικές απώλειες.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Θέματα οικογενειακά ή ακίνητης περιουσίας θα σας προβληματίσουν. Οι σχέσεις με άτομα της οικογενείας θα είναι δύσκολες. Προσέξτε κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών γιατί εκνευρισμοί μπορεί να οδηγήσουν σε διενέξεις τόσο με το σύντροφο όσο και με συνεργάτες.     
Καρκίνος 22/06-22/07: πολύ επικοινωνιακή μέρα η σημερινή, γεμάτη συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις. Προσέξτε γιατί το βαρύ εργασιακό σας πρόγραμμα μπορεί να σας κουράσει και να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα.        
Λέων 23/07-23/08: Τα οικονομικά και η οργάνωσή τους, σε  πρώτο πλάνο σήμερα. Δεν ξέρω βέβαια αν θα τα καταφέρετε τελικά, γιατί ειδικά εσείς των τελευταίων ημερών, αν δεν προσέξετε, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού θα κάνετε άσκοπες και επιπόλαιες δαπάνες.     
Παρθένος 24/08-23/09:  Με τη σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας θα θέλετε να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα. Παρθένοι των τελευταίων ημερών υπάρχει κίνδυνος να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Προσέξτε τα ατυχήματα στο σπίτι λόγω απροσεξίας ή επιπολαιότητας.              
Ζυγός 24/09-23/10: Η κούραση σας αποσυντονίζει σήμερα και θέλετε πολύ να τα’ αφήσετε όλα πίσω και να ξεκουραστείτε. Προσέξτε προτάσεις που μπορεί να σας γίνουν και αφορούν τη δουλειά. Μπορεί ν’ ακούγονται δελεαστικές αλλά μάλλον δεν είναι έτσι.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Θα θέλετε να οργανώσετε την κοινωνική σας ζωή σήμερα και ίσως φίλοι και γνωστοί περάσουν από τεστ με αυστηρά κριτήρια.  Οι σκορπιοί των τελευταίων ημερών, στην προσπάθεια σας, να τονώσετε τα οικονομικά σας σήμερα  μπορεί να υπερφορτιστείτε  συναισθηματικά και να προχωρήσετε σε υπερβολικές και επιπόλαιες συμπεριφορές που δεν σας συμφέρουν.             
Τοξότης 23/11-21/12: Τα επαγγελματικά είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Εσείς των τελευταίων ημερών προσέξτε σήμερα γιατί μπορεί να πάρετε βιαστικές αποφάσεις για το σπίτι και την οικογένεια που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις.
Αιγόκερος 22/12-20/01: Πολύ καλή μέρα για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να προωθήσετε σχέδια, νομικές διαδικασίες και θέματα σπουδών.  Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, μυστικά που έχετε από την οικογένεια ή για την οικογένεια σήμερα θα πρέπει να τα διαχειριστείτε πολύ προσεκτικά. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με αδέλφια, συγγενείς ή γείτονες.
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικές εκκρεμότητες θα προσπαθήσετε να βάλετε σήμερα σε τάξη.  Η έντονη κοινωνικότητα που διακατέχει εσάς των τελευταίων ημερών σήμερα μπορεί να σας οδηγήσει σε περιττά έξοδα και γενικότερα οικονομικές υπερβολές.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Οι σχέσεις είναι αυτές που θα αναλύσετε σήμερα προσπαθώντας να βρείτε τι σας ικανοποιεί και τι όχι από αυτές.  Θέματα καριέρας και οικονομικά απασχολούν έντονα εσάς των τελευταίων ημερών. Προσέξτε  γιατί εκνευρισμός και υπερβολικός συναισθηματισμός βάζουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας και την εικόνα σας προς τα έξω.          
AstroMeleti