Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 26/10/2011

Νέα σελήνη έχουμε σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού. Επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και υδροχόοι των πρώτων ημερών. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται αρκεί ν’ αποφύγουμε υπερβολές και επιπολαιότητες. Το εξάγωνο Άρη Κρόνου ευνοεί κυρίως όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο κάθε ζωδίου. Αποφασιστικότητα και τόλμη βοηθούν να προωθήσετε τους στόχους σας.  
Κριός 21/03-20/04:  Εξελίξεις σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο φέρνει η νέα σελήνη, ιδιαίτερα σε εσάς των πρώτων ημερών. Ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια επένδυση ή να πάρετε ένα δάνειο. Όπως και να έχει μελετήστε προσεκτικά τα δεδομένα, τον προϋπολογισμό σας και μην πάρετε κάποιο μεγάλο ρίσκο. Έντονη δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση ευνοούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου να σταθεροποιήσετε ένα σχέδιο ή μια συνεργασία...
           
Ταύρος 21/04-21/05: Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο, κυρίως για τους Ταύρους των πρώτων ημερών. Η νέα σελήνη σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου που θα σας απασχολήσει το μέλλον μιας στενής προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης. Νέες συνεργασίες ή σχέσεις ξεκινούν, οι οποίες υπόσχονται διάρκεια. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας και μην παρασύρεστε από υπεραισιόδοξες, ή επιπόλαιες εκτιμήσεις.  Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, παίρνετε αποφάσεις και προωθείτε εργασιακά ζητήματα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ακόμη και αν χρειαστεί να κάνετε θυσίες. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ένα ιδιαίτερα κουραστικό διάστημα ξεκινάει κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών, με αυτή τη νέα σελήνη. Οι απαιτήσεις τόσο στη δουλειά όσο και στην καθημερινότητα είναι πολλές, ωστόσο το κλίμα είναι ελπιδοφόρο και κάνετε όνειρα για κάτι καλύτερο. Παρόλα αυτά προσέξτε την υγεία σας και βρείτε λίγο χρόνο για χαλάρωση.  Επίσης μπορείτε τώρα να ανανεωθείτε τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής που θα βοηθήσει τη φυσική σας κατάσταση.  Έντονη δραστηριότητα και επικοινωνιακή πολιτική βοηθούν εσάς του τελευταίου δεκαημέρου να φτάσετε σε επιθυμητά αποτελέσματα και να ξανακερδίσετε τη χαμένη χαρά και αυτοπεποίθηση σας.       
Καρκίνος 22/06-22/07: Η νέα σελήνη υπόσχετε εξελίξεις και νέα ξεκινήματα στη προσωπική σας ζωή. Μια νέα ερωτική σχέση, ένα παιδί ή  ένα δημιουργικό σχέδιο μπορούν να προωθηθούν το επόμενο διάστημα, αρκεί να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια που θα προκύψουν.  Πρέπει να δείξετε κοινωνικό και ομαδικό πνεύμα. Οι εξελίξεις στα οικονομικά βοηθούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου να θεμελιώσετε νέα δεδομένα και συνεργασίες.  Ένας κύκλος μπορεί να κλείνει τώρα για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο.
Λέων 23/07-23/08: Ένα νέο ξεκίνημα ή αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας μπορεί να σημαίνει η νέα σελήνη, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Αλλαγές που θα οδηγήσουν σε μια καινούργια καθημερινότητα αλλά δεν πρέπει να γίνουν βιαστικά και επιπόλαια, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Ιδιαίτερα δυναμικοί και παραγωγικοί, είστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου και μπορείτε τώρα να πάρετε αποφάσεις και να  κάνετε αλλαγές τόσο σε εργασιακά όσο και στο καθημερινό σας πρόγραμμα.   
Παρθένος 24/08-23/09: Νέα δεδομένα αλλά και νέα ξεκινήματα προκύπτουν με τη νέα σελήνη. Μπορείτε τώρα να εστιάσετε σε πράγματα που σας αρέσουν και σας ικανοποιούν συναισθηματικά, αρκεί να αποφύγετε υπερεκτιμήσεις και πολύ φιλόδοξα σχέδια.  Δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά και κάντε νέες γνωριμίες και σχέδια που μπορεί να σας ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες και δρόμους. Σταθεροποίηση σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα καταφέρνετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου.  Όνειρα και βαθύτερες επιθυμίες μπορούν τώρα να υλοποιηθούν.
Ζυγός 24/09-23/10: Νέα ξεκινήματα που υπόσχονται οικονομική ανάκαμψη προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών, με αυτή τη νέα σελήνη.  Προωθήστε σχετικά ζητήματα αποφεύγοντας υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις που μπορεί να σας παρασύρουν.  Να είστε επιφυλακτικοί με ότι υπόσχετε εύκολα κέρδη και αποφύγετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα. Η ομαδικότητα και η έντονη κοινωνική ζωή βοηθούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου να προωθήσετε στόχους, ενώ σας φέρνει κοντά σε ανθρώπους που σας στηρίζουν.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Στο δικό σας ζώδιο πραγματοποιείτε αυτό το μήνα η Νέα σελήνη, φέρνοντας στο προσκήνιο προσωπικά ζητήματα και θέματα σχέσεων. Ευνοούνται νέα ξεκινήματα γι αυτό, θέστε νέους στόχους ή επαναπροσδιορίστε παλαιότερους. Ωστόσο αποφύγετε υπερβολές και προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπία σε σχέσεις και συνεργασίες. Η έντονη δραστηριοποίηση γύρω από επαγγελματικά και θέματα αποκατάστασης, ευνοεί εσάς του τρίτου δεκαημέρου, δίνοντας σας τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις και να ξεφορτωθείτε πράγματα από το παρελθόν που σας ταλαιπωρούσαν. 
Τοξότης 23/11-21/12: Ίσως χρειάζεται, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών, να αποτραβηχτείτε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, δίνοντας λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να σκεφτεί και να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του. Είναι κατάλληλη περίοδος για  ενδοσκόπηση και απολογισμό, αρκεί να αποφύγετε υπερβολές και τρόπους απόσυρσης που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την υγεία σας. Επίσης παρασκηνιακές διαδικασίες μπορεί να εξελιχθούν αυτό το διάστημα και δεν πρέπει να δίνεται αφορμές για σχόλια. Μην αμελήσετε σοβαρές δουλειές ή προβλήματα υγείας.  Με ιδιαίτερη τόλμη και αποφασιστικότητα, εσείς του τρίτου δεκαημέρου, παίρνεται αποφάσεις για την προώθηση ενός στόχου, ξεπερνώντας προβλήματα και δυσκολίες που σας δημιουργούν άλλοι. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Έντονη κοινωνική δράση υπόσχετε η Νέα Σελήνη για τον επόμενο διάστημα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Νέες γνωριμίες η μια συλλογική δουλειά σας ευνοούν, αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην εκδηλώσετε εξουσιαστικές ή δογματικές τάσεις, προσπαθώντας να επιβάλετε τις δικές σας απόψεις.  Θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα υπάρξουν για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Ξεκαθαρίζετε τι θέλετε και ποιοι πραγματικά είναι οι στόχοι σας για να συγκεντρωθείτε σ’ αυτούς και την υλοποίηση τους. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Εξελίξεις σε θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης υπόσχετε για το επόμενο διάστημα  η  Νέα Σελήνη. Μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μπορεί να προκύψει ή ίσως αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις και νέα καθήκοντα στη δουλειά. Όπως και να έχει ευνοείστε, αρκεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.  Ένα σχέδιο σταθεροποιείτε για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και προωθούνται υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά και διαδικαστικά θέματα. Κάποιοι παίρνεται την απόφαση ν’ ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Νέα σχέδια και προοπτικές έρχονται στο προσκήνιο το επόμενο διάστημα τα οποία από τη μια μπορεί να σας προκαλούν εκνευρισμό, αλλά παράλληλα σας γεμίζουν προσδοκίες και ελπίδες για το μέλλον.  Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή μακρινά ταξίδια ευνοούνται και βοηθούν στην επίτευξη κάποιου στόχου.  Αποφάσεις και καινούργια σχέδια φέρνουν πολλούς από εσάς των πρώτων ημερών, αντιμέτωπους με αλλαγές στο κοντινό σας περιβάλλον. Ιδιαίτερα οργανωτικοί είστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου και αυτό σας βοηθά να βάλετε τάξη σε οικονομικά και εργασιακά ζητήματα. Η επενδυτική σας δράση ευνοείτε, ενώ δεν αποκλείεται να προωθήσετε μια συλλογική δουλειά ή συνεργασία.
AstroMeleti