Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 10/10/2011

Δυναμικά ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Η σελήνη στο Κριό μας χαρίζει την απαιτούμενη ενέργεια και τόλμη για ν’ αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες στην καθημερινότητα μας. Ο παρορμητισμός και η βιασύνη είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας γι αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί αν θέλουμε ν’ αποφύγουμε λάθει και επιπόλαιες κινήσεις.
Κριός 21/03-20/04:  Στο επίκεντρο των πραγμάτων  βρίσκεστε στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, μιας και η σελήνη θα βρίσκετε στο ζώδιο σας, φέρνοντας στην επιφάνεια προσωπικά ζητήματα και επιθυμίες.  Προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπίες σε σχέσεις και  συνεργασίες γιατί  γίνεστε  εγωιστές και απόλυτοι με τους άλλους.  Η διάθεση για ανατροπές και αλλαγές γίνεται όλο και μεγαλύτερη και μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθει αν δεν είστε προσεκτικοί...
       
Ταύρος 21/04-21/05: Εσωστρεφείς και με τάσεις απομόνωσης είστε στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Στην επιφάνεια έρχονται πράγματα από το υποσυνείδητο ενώ το άγχος σας αυξάνεται και ανασφάλειες μπλοκάρουν την πρόοδο σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Αναστάτωση και νευρικότητα κυριαρχεί στις αρχές της εβδομάδας.  Οι κοινωνικές δραστηριότητες σας αυξάνονται και δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργια σχέδια μέσα από τις επαφές που θα κάνετε σήμερα. Οικονομικές υποχρεώσεις σας φορτίζουν συναισθηματικά.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Επαγγελματικά είναι τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Πολλοί είστε μπερδεμένοι σε ότι αφορά το μέλλον σας,  τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχουν στιγμές που θέλετε να ανατρέψετε τα πάντα και να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα, ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών παραμένετε ακόμη ήρεμοι. 
Λέων 23/07-23/08: Ανανεωτικό το κλίμα στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη και ο οραματισμός έντονος.  Μακροπρόθεσμα σχέδια έρχονται στην επιφάνεια ενώ οι περισσότεροι ασχολείστε σήμερα με θέματα που αφορούν ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Αποφύγετε τις υπερβολές που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία σας.  
Παρθένος 24/08-23/09: βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί σήμερα να σας παρασύρουν σε επιπολαιότητες. Το ξεκίνημα μιας συνεργασίας σας κρατά σε εγρήγορση αλλά δεν πρέπει να κάνετε βιαστικά βήματα.  Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν ρίχνοντας παράλληλα τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σας.    
Ζυγός 24/09-23/10: Τις σχέσεις σας θα πρέπει να διαφυλάξετε σήμερα γιατί υπάρχει κίνδυνος εντάσεων και παρεξηγήσεων. Μην φέρεστε παρορμητικά και μη γίνεστε επιθετικοί με τους άλλους. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των αναγκών του συντρόφου ή των συνεργατών σας.
 Σκορπιός 24/10-22/11: Πολύ δουλειά και κούραση προβλέπεται για το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές αλλά δεν πρέπει να βιάζεστε γιατί υπάρχει κίνδυνος  λανθασμένων επιλογών, αλλά ατυχημάτων (ιδιαίτερα στο χώρο του σπιτιού). Αποφύγετε εντάσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.       
Τοξότης 23/11-21/12: Αισιόδοξοι και δημιουργικοί είστε στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Ο αυθορμητισμός και η καλή σας διάθεση, δημιουργούν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα π.χ. μια νέα ιδέα, μια γνωριμία, μια πληροφορία κλπ.  Αποφύγετε τις σπατάλες γιατί υπάρχει τάση για έξοδα που δεν έχουν πρακτικό χαρακτήρα αλλά σας καλύπτουν συναισθηματικές ανάγκες. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σε θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία ή οικογένεια επικεντρώνεστε στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας.  Πολλοί  θέλετε ν’ αλλάξετε τα δεδομένα και σκέφτεστε να προχωρήσετε σε ριζικές  αλλαγές σε ότι αφορά  σπίτι και οικογένεια. Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας και μην παίρνεται βιαστικές αποφάσεις. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Δραστήριοι αλλά και άκρως επικοινωνιακοί είστε στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών σκέφτεστε έντονα να κάνετε αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.  Ακόμη και αν είστε ευχαριστημένοι με τις επιλογές σας, η καθημερινότητα σας έχει κουράσει και νιώθετε έτοιμοι να κάνετε την επανάσταση σας.  Συζητήσεις, επαφές, τηλέφωνα, μηνύματα, πληροφορίες αλλά και πολλές μετακινήσεις υπόσχετε η μέρα.
Ιχθείς 20/02-20/03: Οικονομικά και συναισθηματικά θέματα θα σας απασχολήσουν στις αρχές της εβδομάδας.  Τα έξοδα είναι πολλά και η διαχείριση των οικονομικών απαιτεί προσοχή γιατί μπορεί να προκύψουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Η προώθηση ενός στόχου παρουσιάζει δυσκολίες και αυτό σας φορτίζει συναισθηματικά.   
AstroMeleti