Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 11/10/2011

Δυναμικοί και μαχητικοί παραμένουμε και σήμερα με τη σελήνη να συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Κριού.  Το τρίγωνο που θα πραγματοποιήσει με τον Άρη επηρεάζει κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Η αυτοπεποίθηση σας τονίζετε και γίνεστε πιο ευέλικτοι  και δημιουργικοί.  Μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες σήμερα που θ’ αποδειχθούν σωστές και υπόσχονται διάρκεια στο χρόνο. Αν και η ψυχολογική μας κατάσταση είναι ήδη επηρεασμένη από την αυριανή πανσέληνο, η μέρα σήμερα θα μπορούσε να είναι πολύ παραγωγική και γόνιμη.     
Κριός 21/03-20/04:  Δυναμισμός, ενέργεια και αποφασιστικότητα, σας κάνουν σήμερα τον κυρίαρχο του παιχνιδιού.  Η δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας τονίζονται, ενώ επιλέγετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν έχοντας στόχο να κερδίσετε την προσοχή των άλλων. Πολύ καλή μέρα για τα αισθηματικά και υποθέσεις που αφορούν παιδιά.     Η αυριανή πανσέληνος στο ζώδιο σας σίγουρα έχει αρχίσει να σας επηρεάζει, όμως παρόλα  αυτά η μέρα είναι ευχάριστη...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Αν δεν είστε από αυτούς που κατάφεραν να μείνουν σπίτι, είναι σίγουρο ότι το θέλατε πολύ. Όπως και να έχει, σήμερα θ’ ασχοληθείτε με  υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι.  Θα μπορούσατε επίσης να κανονίσετε κάποιες συναντήσεις ή συγκεντρώσεις στο σπίτι ή  σ’ έναν προσωπικό σας χώρο.  
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Άκρως κοινωνική και επικοινωνιακή μέρα η σημερινή. Είστε πάρα πολύ δραστήριοι ενώ θα πρέπει να διοχετεύσετε κάπου όλη αυτή την  ενέργεια που σας χαρίζει ο Άρης για ν’ αποφύγετε εκνευρισμούς και πονοκεφάλους. Κινηθείτε, βρεθείτε με φίλους, κάντε  σπορ ή εμπλακείτε σε ομαδικές δραστηριότητες.   Συζητήσεις και υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών ευνοούνται, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να πραγματοποιήσετε ένα κοντινό ταξιδάκι.       
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι εξελίξεις γύρω από θέματα που αφορούν επάγγελμα και καριέρα τρέχουν και εσείς παραμένετε μπερδεμένοι. Σήμερα όμως φαίνετε να παίρνετε κάποιες πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και το εισόδημα σας.  Έσοδα προκύπτουν από τη δουλειά ή μια νέα εισοδηματική πηγή κάνει την εμφάνισή της. Ωστόσο τα έξοδα παραμένουν πολλά και πρέπει να προσέχετε για να έχετε. 
Λέων 23/07-23/08: Η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει ενώ μεγάλη ενέργεια και δυναμισμός σας βοηθούν να προωθήσετε φιλόδοξα σχέδια και νέες προοπτικές. Είστε πολύ χαρούμενοι και αισιόδοξοι για το μέλλον. Σχέδια που αφορούν σπουδές, νομικά ή εξωτερικό προωθούνται με ευκολία σήμερα.
Παρθένος 24/08-23/09: Οικονομικές εκκρεμότητες και διαφορές με συνεργάτες σας αγχώνουν εδώ και καιρό,  όμως σήμερα,  η θετική σκέψη και φαντασία σας βοηθούν να βρείτε λύσεις. Ακολουθείσθε το ένστικτό σας.     
Ζυγός 24/09-23/10: Πολλές οι κοινωνικές δραστηριότητες σήμερα.  Είστε ευχάριστοι και δυναμικοί και αυτό μπορεί να προσελκύει τους άλλους. Θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να προωθήσετε σχέσεις ή συνεργασίες και να δικτυωθείτε γενικότερα.
Σκορπιός 24/10-22/11: Πολύ παραγωγικοί θα είστε σήμερα. Η μέρα είναι ιδανική για να παρουσιάσετε τις ιδέες και τα σχέδια σας σε ανωτέρους αλλά και για να προωθήσετε φιλόδοξους επαγγελματικούς στόχους.          
Τοξότης 23/11-21/12: Δυναμικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση φαίνεστε σήμερα. Αυθορμητισμός και αισιοδοξία, σας βοηθούν να προωθήσετε τα σχέδια και τις επιθυμίες σας. Η ερωτική σας ζωή τονίζεται και θα υπάρξουν εξελίξεις στα αισθηματικά. 
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οικονομικά και θέματα σπιτιού ή οικογένειας σας αγχώνουν το τελευταίο καιρό. Σήμερα κινήστε βάση στρατηγικής και νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες. Πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν ν’ αντιμετωπίσετε τα συγκεκριμένα θέματα και γιατί όχι, να δώσετε ένα τέλος που θα σας απελευθερώσει. Η σεξουαλικότητα σας τονίζετε σήμερα, ενώ είναι πολύ ευνοϊκή μέρα για να κάνετε διακανονισμούς, να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες,  ή κληρονομικά.   Θα έχετε βοήθεια από την οικογένεια.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Ευνοϊκή μέρα σήμερα να κάνετε συζητήσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Το τελευταίο διάστημα μάλλον υπάρχουν διαπληκτισμοί και εντάσεις, όμως σήμερα μπορείτε, μέσα σε ήρεμο και ευχάριστο κλίμα, να συζητήσετε… και γιατί όχι, να λύσετε τις διαφορές σας, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.    
Ιχθείς 20/02-20/03: Οικονομικά και εργασιακά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Η αναζήτηση μιας δουλειάς που θα σας εξασφαλίσει ένα εισόδημα ή νέων οικονομικών πόρων, σήμερα θα έχει θετικά αποτελέσματα.   Η μέρα είναι πολύ παραγωγική και υπόσχετε τόνωση στα οικονομικά σας.
AstroMeleti