Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 22 & 23/10/2011

Μέσα στο σαββατοκύριακο η σελήνη σιγά-σιγά θα περάσει στο ζώδιο της παρθένου, κάνοντας μας πιο πρακτικούς και οργανωτικούς. Προσπαθούμε να βάλουμε μια τάξη στη ζωή μας, ενώ εργασιακά και θέματα υγείας, έρχονται στο προσκήνιο. Αυξάνετε η διάθεσή να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και να βοηθήσουμε τους άλλους, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια τάση για γκρίνια και παράπονα. Το τρίγωνο Ήλιου Ποσειδώνα, επηρεάζει κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών, χαρίζοντας σας έντονη διαίσθηση και φαντασία που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε δυσκολίες και προβλήματα.  Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για ν’ αποφύγετε εξαπατήσεις ή αυταπάτες.
Κριός 21/03-20/04:  Το Σάββατο ξεκινά σε χαλαρούς ρυθμούς αλλά όσο περνά η μέρα το πρόγραμμά σας φορτώνετε ή εργασιακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο. Η διαίσθησή σας είναι έντονη σήμερα και σας οδηγεί στο σωστό σημείο την κατάλληλη ώρα. Νέες γνωριμίες μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές συνεργασίες. Την Κυριακή το πρακτικό σας πνεύμα και η όρεξη για δουλειά, βοηθά να βρείτε λύσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα. Προετοιμάστε τώρα σχέδια που θα τονώσουν το εισόδημά σας από τις αρχές του επόμενου χρόνου...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Ευχάριστο θα είναι το Σαββατοκύριακο για εσάς. Εργασιακά θέματα προωθούνται και η ενστικτώδης κρίση σας, βοηθά να ξεπεράσετε πιθανά προβλήματα. Κάνετε όνειρα για την ζωή και την καριέρα σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις. Την Κυριακή η διάθεσή και ο ενθουσιασμός ανεβαίνουν περισσότερο και σας φέρνουν πιο κοντά, τόσο σε δικούς σας ανθρώπους, όσο και συνεργάτες. 
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Δραστήριοι και δημιουργικοί παραμένετε και το Σάββατο προχωρώντας σε αλλαγές, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι ρυθμοί αρχίζουν να πέφτουν από το μεσημέρι και μετά ενώ έρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις και υποχρεώσεις που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Την Κυριακή πολλοί από εσάς θα περάσετε ευχάριστα στο σπίτι παρέα με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Γρήγορους ρυθμούς απαιτεί από εσάς αυτό το σαββατοκύριακο. Θα έχετε να κάνετε πολλά, τα οποία άλλες φορές σας ευχαριστούν και άλλες σας εκνευρίζουν.   Πολλές συζητήσεις, επαφές και σχέδια βοηθούν όχι μόνο να περάσετε καλά αλλά και να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο δημιουργώντας ευκαιρίες επέκτασης.   
Λέων 23/07-23/08: Βελτίωση τόσο σε συναισθηματικά όσο και οικονομικά θέματα θα υπάρξει μέσα σ’ αυτό το σαββατοκύριακο. Η οικογένεια σας στηρίζει. Μια νέα γνωριμία βάζει φτερά στη φαντασία σας και ονειρεύεστε μια ιδανική προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Βεβαιωθείτε ότι τα σχέδια σας είναι ρεαλιστικά και υλοποιήσιμα πριν προχωρήσετε.
Παρθένος 24/08-23/09: Με περισσότερη ενέργεια και πολύ δυναμικοί θα είστε αυτό το Σαββατοκύριακο. Εργασιακά ζητήματα προωθούνται για εσάς των τελευταίων ημερών που μπορεί τώρα να έχετε μια πολύ καλή ιδέα για να βελτιώσετε τόσο τα εργασιακά όσο και τα οικονομικά σας. Ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχετε την Κυριακή.    
Ζυγός 24/09-23/10: Σε ήρεμους και χαλαρούς ρυθμούς θα κυλήσει αυτό το Σαββατοκύριακο. Έντονη φαντασία και ιδεαλισμός σας βοηθούν να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Συζητήσεις γύρο από οικονομικά ευνοούνται, ενώ θα υπάρξουν ευκαιρίες χρηματοδότησης ή οικονομικής στήριξης γενικότερα.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Πολλοί κοινωνικοί και δραστήριοι θα είστε το Σαββατοκύριακο. Κοινωνικές επαφές ή ομαδικές δραστηριότητες κυριαρχούν στο πρόγραμμά, χαρίζοντας σας ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και δίνοντας σας ευκαιρίες για την προώθηση συνεργασιών και στόχων. 
Τοξότης 23/11-21/12: Ενώ ξεκινά σε χαλαρούς ρυθμούς το Σαββατοκύριακο, υποθέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά έρχονται σιγά- σιγά στην επιφάνεια και θα σας προβληματίσουν. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό την Κυριακή να έχετε επαφές και συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις, μειώνοντας το άγχος και τις ανασφάλειές σας.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Όσο περνά η ώρα η διάθεσή σας ανεβαίνει και γίνεστε όλο και πιο αισιόδοξοι. Θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας αυτό το Σαββατοκύριακο και θα τα καταφέρετε διασκεδάζοντας με φίλους ή γνωστούς. Η κοινωνική σας ζωή είναι σημαντική και βοηθά στην υλοποίηση κάποιων επιθυμιών σας.  Σκέψεις, μηνύματα ή συζητήσεις γύρω από οικονομικά, μπορεί να υπόσχονται πολλά, κυρίως σ’ εσάς των τελευταίων ημερών, όμως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα που αφορούν τη διαχείριση των οικονομικών σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση έρχονται στο προσκήνιο και καλείστε να αξιολογήσετε καταστάσεις και να βάλετε όρια. Επαγγελματικά θέματα προωθούνται ενώ μπαίνετε σε διαδικασία αλλαγών.  Δυνατή διαίσθηση και έντονη φαντασία βοηθά εσάς των τελευταίων ημερών να βρείτε λύσεις σε πιθανά προβλήματα, όμως κινηθείτε προσεκτικά και μην υπεραισιοδοξείτε.
Ιχθείς 20/02-20/03: Προσωπικές σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες θα σας απασχολήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο.  Ίσως χρειαστεί ν’ αξιολογήσετε την πορεία μιας σχέσεις. Ωστόσο οι περισσότεροι κάνετε σχέδια για το μέλλον σας και προετοιμάζετε ένα νέο ξεκίνημα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών γιατί τα όνειρα και οι οραματισμοί σας μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθει και εξαπατήσεις.           
AstroMeleti