Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 07/10/2011

Ούτε και σήμερα θα μας είναι εύκολο ν’ ακολουθήσουμε τα καθιερωμένα. Το κλίμα είναι ανανεωτικό και μέσα από τη συμπεριφορά και τις επιλογές μας, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την διαφορετικότητα μας. Ρομαντισμός και ιδεαλισμός θα επικρατήσει με το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα το οποίο επηρεάζει κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Ευγένεια, αγάπη και τρυφερότητα θα υπάρχει σε κοινωνικές επαφές και σχέσεις. Τα αισθηματικά ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ βλέπουμε  με καλό μάτι τους άλλους και αυτό βοηθά σχέσεις και συνεργασίες.
Κριός 21/03-20/04: Σχέσεις και συνεργασίες παραμένουν στην κορυφή της ατζέντας σας. Η μέρα είναι καλή για να συζητήσετε με το σύντροφο σας ή να ασχοληθείτε με  επαγγελματικές συνεργασίες. Η ατμόσφαιρα είναι άκρως ρομαντική και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια πολύ όμορφη μέρα αλλά και μια αισθησιακή νύχτα, με το σύντροφο σας. Μια καινούργια σχέση θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα. Όπως και να έχει σήμερα βλέπετε με θετική ματιά τους άλλους και αυτό βοηθά στη διαχείριση των σχέσεων...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Η μέρα είναι ευχάριστη. Τα αισθηματικά είναι ιδιαίτερα ευνοημένα ενώ και η σχέσεις με τους συνεργάτες σήμερα θα είναι αρμονικές. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών ευνοείστε σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και είναι πιθανό να έχετε σήμερα μια πολύ καλή ιδέα, όμως για να ολοκληρωθεί με επιτυχία, θα πρέπει να στηρίζετε σε ρεαλιστικές και γερές βάσεις. Το βράδυ θα βρεθείτε με φίλους και θα διασκεδάσετε.      
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Η μέρα υπόσχετε πολλά για τα αισθηματικά σας. Ρομαντισμός και τρυφερότητα θα πρωταγωνιστήσουν στις σχέσεις με τα’ αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά. Δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σχέδια προωθούνται με επιτυχία, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Προβληματισμοί γύρω από την προσωπική σας αποκατάσταση ή τα επαγγελματικά, μπορεί να προκύψουν το βράδυ.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Υποθέσεις που αφορούν οικονομικά παραμένουν και σήμερα στην κορυφή του ενδιαφέροντος. Η μέρα είναι καλή για συζητήσεις και διακανονισμούς, ενώ η οικογένεια μπορεί να σας στηρίξει σε όλα τα επίπεδα. Στο σπίτι επικρατεί ένα  ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον που σας βοηθά να νιώσετε καλύτερα τονίζοντας την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητα σας. Επενδυτικά σχέδια και νέες δραστηριότητες ευνοούνται.  
 Λέων 23/07-23/08: Ρομαντισμός και ιδεαλισμός επικρατεί σήμερα. Νέες γνωριμίες και καινούργιες ιδέες θα σας φτιάξουν τη μέρα. Ιδανική μέρα για να κάνετε συζητήσεις, τόσο με το σύντροφο σας όσο και με συνεργάτες. Όπως και να έχει η καθημερινότητα σας φαίνετε  πολύ όμορφη σήμερα.           
Παρθένος 24/08-23/09: Άλλη μια κουραστική μέρα που όμως μπορεί να κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Η φαντασία αλλά και η ευαισθησία σας βοηθούν να προωθήσετε τόσο εργασιακά, όσο και οικονομικά ζητήματα.  Το άγχος σας υποχωρεί για λίγο. Συζητήσεις γύρω από οικονομικά ευνοούνται.  
Ζυγός 24/09-23/10: Η δημιουργική σας διάθεση ανεβαίνει και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε μεγάλη έμπνευση. Πολύ καλή μέρα για όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικά. Τα αισθηματικά κυριαρχούν ενώ ρομαντισμός και τρυφερότητα  βρίσκονται στα ύψη. Ξεχάστε για λίγο τα προβλήματα και ζήστε μια ευχάριστη και ερωτική μέρα.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Τις τελευταίες μέρες, οικογένεια ή υποθέσεις που αφορούν το σπίτι σας έχουν προβληματίσει έντονα. Σήμερα όμως νοσταλγείτε ευχάριστες στιγμές και νιώθετε την ανάγκη να περάσετε λίγες ώρες με άτομα της οικογενείας σας, ενώ μπορεί να  γίνεται ιδιαίτερα εκδηλωτικοί μαζί τους.  Όσο κυλά η μέρα θα γίνεται όλο και καλύτερη και η διάθεσή σας θα ανεβαίνει. Το βράδυ θα βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και θα διασκεδάσετε. 
Τοξότης 23/11-21/12: Ιδιαίτερα δημιουργικοί αλλά και δραστήριοι είστε σήμερα, ενώ δύσκολα θα βάλετε όρια στη φαντασία σας.  Νέες πρωτότυπες ιδέες και καινούργιοι στόχοι έρχονται στο προσκήνιο. Ευχάριστες κοινωνικές επαφές σας βοηθούν να κάνετε νέες γνωριμίες και γόνιμες συζητήσεις.  Όσο περνά η μέρα, θέματα που αφορούν  οικογένεια και  σπίτι έρχονται στην επιφάνεια ενώ πολλοί θα επιλέξετε να μείνετε στο σπίτι.      
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η φαντασία σας τονίζεται και δεν αποκλείεται να έχετε μια πολύ καλή και πρωτότυπη ιδέα για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. κοινωνικές επαφές στον επαγγελματικό χώρο ή για επαγγελματικούς λόγους σας βοηθούν.  Ανώτεροι ή άτομα κύρους σας στηρίζουν. Επιδιώξτε συζητήσεις και κάντε τις προτάσεις σας.  Όσο περνά η μέρα η κοινωνικότητα σας αυξάνετε ενώ πολλοί θα κάνετε ένα κοντινό ταξίδι.
Υδροχόος 21/01-19/02: Σε έντονους και πολύ δραστήριους ρυθμούς ξεκινά η μέρα. Είστε πολύ επικοινωνιακοί και προσπαθείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας. Όσο η μέρα περνά, οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο, ενώ πολλοί από εσάς θα κάνετε αρκετά έξοδα σήμερα το βράδυ. Η φαντασία και το ένστικτο σας τονίζονται και είναι πολύ πιθανό να δώσουν λύσεις σε προσωπικά θέματα ή υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό.    Ακολουθείστε το ένστικτό σας σήμερα.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Χαλαρά ξεκινά η μέρα σήμερα και δύσκολα θα καταφέρουν να σας ενεργοποιήσουν. Έχετε αποφασίσει να απέχετε, τουλάχιστον πνευματικά. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα νιώσετε την ανάγκη να το σκάσετε από όλους και όλα, ωστόσο πληροφορίες που μπορεί να πάρετε ή κάποιο μήνυμα θα σας ξεαγχώσει. Επίσης είναι καλή μέρα σήμερα για διακανονισμούς και τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Μετά το μεσημέρι η σελήνη σιγά- σιγά περνά στο ζώδιο σας, χαρίζοντας σας ενέργεια και αυτοπεποίθηση.  
AstroMeleti