Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 06/10/2011

Το κλίμα παραμένει επαναστατικό και δύσκολα θ’ αποφύγουμε τις εντάσεις. Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο επηρεάζει κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου τονίζοντας την ικανότητα σας να εστιάσετε και να συγκεντρωθείτε σε θέματα   που σας απασχολούν, ώστε να διαμορφώσετε άποψη και να πάρετε αποφάσεις. Το κλίμα στις σχέσεις μπορεί να είναι ψυχρό, όμως μπορούν να γίνουν εποικοδομητικές και γόνιμες συζητήσεις.  
Κριός 21/03-20/04: Η επαναστατική σας διάθεση συνεχίζετε και σήμερα, και νιώθετε  έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Ωστόσο αυτό σας φέρνει αντιμέτωπους με την προσπάθεια υλοποίησης ενός σχεδίου. Υποθέσεις που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να σας εκνευρίσουν σήμερα. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες και μην τα βάζετε με τους άλλους.  Σημαντικές συζητήσεις με το σύντροφο ή ένα στενό συνεργάτη σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θέματα που αφορούν τη σχέση σας...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Η ανάγκη για αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο τονίζεται σήμερα. Προβληματισμοί γύρω από τη δουλειά σας φέρνουν αντιμέτωπους με υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Το ξεκίνημα μιας νέας δραστηριότητας σας αγχώνει,. Ωστόσο η μέρα είναι ιδανική για σοβαρές συζητήσεις ή σχεδιασμούς, γύρω από εργασιακά ζητήματα. Κάποιοι μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι για να δουλέψετε ή να σκεφτείτε.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Τρόπους διαφυγής ψάχνετε σήμερα, όμως οι καθημερινές σας υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές που δύσκολα θα βρείτε περιθώρια για να ξεφύγετε. Θα υπάρξουν εκνευρισμοί και εντάσεις με τους γύρω σας, ενώ πρέπει να είστε προσεκτικοί για πιθανά ατυχήματα από βιασύνη και απροσεξία.  Πρακτικά αποτελέσματα θα έχετε σήμερα στην προσπάθεια για την επίτευξη ενός στόχου. Σοβαρές εξελίξεις προκύπτουν σε θέματα που αφορούν αισθηματικά ή παιδιά.
Καρκίνος 22/06-22/07: Πολλά τα έξοδα σήμερα και θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων. Οικονομικές υποχρεώσεις πρέπει να τακτοποιηθούν, ενώ νιώθετε την ανάγκη να τα βροντήξετε και να φύγετε κάπου μακριά. Σοβαρές συζητήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να γίνουν σε άσχημο κλίμα, όμως σας βοηθούν να βγάλετε συμπεράσματα.  Πολλοί σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο μια αλλαγής τόσο σε ότι αφορά κατοικία, όσο και επαγγελματικά.           
Λέων 23/07-23/08: Δεν θα είναι εύκολο σήμερα να διαχειριστείτε στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Η ενέργεια και δράση σας έχουν επικεντρωθεί σε προσωπικά ζητήματα και οι ανάγκες των άλλων μόνο πίεση μπορεί να σας δημιουργήσουν τώρα. Μη γίνεστε επιθετική με τους άλλους και προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας αναγκών και των άλλων. Συζητήσεις γύρω από τη δουλειά και τους στόχους σας, σας βοηθούν να αποκτήσετε μια ρεαλιστική εικόνα, που θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις. Συμφωνίες και επαγγελματικά ταξίδια είναι πολύ πιθανά.            
Παρθένος 24/08-23/09: Με καθαρό μυαλό και πρακτική σκέψη, μπορείτε σήμερα να εστιάσετε καλύτερα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Προβλέπονται σημαντικές συζητήσεις και σοβαρές σκέψεις γύρω από το εισόδημα και τα οικονομικά σας γενικότερα. Κάποιοι ίσως κλείσετε μια οικονομική συμφωνία. Η ανάγκη για πρακτικά αποτελέσματα των προσπαθειών σας τονίζετε ενώ  Η επικέντρωση στα εργασιακά, ευνοεί και τα οικονομικά σας σήμερα.    
Ζυγός 24/09-23/10: Προσωπικά επιθυμίες και θέλω έρχονται στο προσκήνιο και σας ωθούν σε αντιπαραθέσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, σήμερα έχετε την ικανότητα εστιάζετε και να συγκεντρωθείτε σε προσωπικά και θέματα σχέσεων, ώστε να διαμορφώσετε άποψη και να πάρετε αποφάσεις.   Κάποιοι ίσως επιλέξετε να μείνετε μόνοι για να σκεφτείτε.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Μεταξύ καριέρας και οικογένειας θα πρέπει να μοιραστείτε σήμερα και αυτό σας κάνει λίγο δύσκολη τη ζωή. Αποφύγετε τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς με γονείς ή ανωτέρους και προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες, μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Την απομόνωση θα επιλέξετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου για να σκεφτείτε θέματα σχέσεων, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κρυφές σκέψεις ή συζητήσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες.   
Τοξότης 23/11-21/12: Γραφειοκρατικά θέματα ή υποχρεώσεις της καθημερινότητας, αποτελούν απειλή για την προώθηση ενός σχεδίου.  Μην εκνευρίζεστε και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να τα καταφέρετε. Σημαντικές συζητήσεις με φίλους ή συνεργάτες θα έχετε κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ μπορείτε σήμερα να έχετε μια πιο ρεαλιστική εικόνα ενός στόχου σας (για μια πιθανή συνεργασία)και με πρακτικό και υπεύθυνο πνεύμα μπορείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν και σήμερα. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα γιατί υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε  και πιθανή αδυναμία θα σας φέρει σ’ αντιπαράθεση με άλλους. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις με συνεργάτες ή άτομα της οικογενείας, για οικονομικούς λόγους. Σοβαρές συζητήσεις και σχέδια γύρω από τα επαγγελματικά προκύπτουν σήμερα.  Μπορείτε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα γύρω από θέματα καριέρας και γενικότερης αποκατάστασης, ώστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.  Υπογραφές σοβαρών συνεργασιών που υπόσχονται διάρκεια, είναι πολύ πιθανές.  Προσέξτε το λόγο σας και δείξτε την απαραίτητη υπευθυνότητα.
 Υδροχόος 21/01-19/02: Θα πρέπει σήμερα να διατηρήσετε ισορροπίες, μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των αναγκών του συντρόφου σας ή συνεργατών.  Αποφύγετε εντάσεις.   Καλείστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και την υλοποίηση ενός δημιουργικού σχεδίου. Είναι πολύ πιθανό να σκέφτεστε να πάρετε ένα ρίσκο που αφορά εξωτερικό.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Πολλές οι δουλειές που πρέπει να τακτοποιηθούν σήμερα αλλά εσείς μάλλον είστε χαμένοι στον δικό σας κόσμο και δύσκολα θα καταφέρετε ν’ αντεπεξέλθετε στις ανάγκες της ημέρας.  Η αναζήτηση δουλειάς και η βελτίωση των οικονομικών σας έχει γίνει αυτοσκοπός, όμως σήμερα οι ρυθμοί  είναι χαμηλοί και δεν θα καταφέρετε και πολλά.  Οικονομικά προβλήματα που αφορούν τράπεζες, ασφάλειες, εφορία ή τα λεφτά του/της συζύγου σας πιέζουν, όμως σήμερα μπορείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις που θα σας επιτρέψουν να αναπνεύσετε λίγο. Μπορείτε να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και διακανονισμούς που θα σας βοηθήσουν.  
AstroMeleti