Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 21/10/2011

Στο ζώδιο του Λέοντα θα παραμείνει και σήμερα η σελήνη, τονίζοντας την ανάγκη μας για δημιουργικότητα, αλλά και διασκέδαση, παιχνίδι ή φλερτ.  Προσπαθούμε να προβάλουμε τον εαυτό μας με τον καλύτερο τρόπο αλλά κάποιες φορές μπορεί να γίνουμε προκλητικοί ή και εξουσιαστικοί με τους άλλους.
Κριός 21/03-20/04:  Διάθεση και αυτοπεποίθηση, παραμένουν ψηλά και σήμερα. Η δημιουργικότητα σας τονίζετε, όμως προτεραιότητα για πολλούς από εσάς, φαίνετε να έχουν ερωτικά και συναισθηματικά θέματα.  Αποφύγετε συζητήσεις που έχουν σχέση με οικονομικά ή συνεργασίες γιατί θα υπάρξουν λάθει και εκνευρισμοί...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Η οικογένεια και το σπίτι έχουν απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας και αυτό σας έχει κουράσει.  Οι εντάσεις και τα νεύρα με άτομα της οικογενείας είναι πολύ πιθανά. Κάποιοι δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας για να εδραιώσετε κάτι καινούργιο και να κάνετε πραγματικότητα ένα όνειρο. Ωστόσο σήμερα δεν είναι ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις ή συνεργασίες. Ελέγξτε τα συναισθήματα και τον παρορμητισμό σας και αποφύγετε διαπληκτισμούς με το σύντροφο ή συνεργάτες.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Μεγάλη δράση και κινητικότητα κρύβει η μέρα. Η ενέργεια σας υπερδιπλασιάζετε σήμερα και θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να τη διοχετεύσετε. Θα φορτωθείτε με πολλά πράγματα, τα οποία και θα σας κουράσουν αλλά και θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό σε κάποιες περιπτώσεις. Μεγάλη δράση και κινητικότητα κρύβει η μέρα. Το κλίμα στη δουλειά είναι εκρηκτικό και καλό θα ήταν ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Τα οικονομικά συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή του ενδιαφέροντος σας και προσπαθείτε αγωνιωδώς,  να βρείτε τρόπους για ν’ αυξήσετε το εισόδημα σας.  Ωστόσο τα έξοδα δεν θα λείψουν. Δύσκολη μέρα για προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα. Ίσως γίνεται υπερβολικοί και κτητικοί  με αγαπημένα σας πρόσωπα.    
Λέων 23/07-23/08: Με μεγάλο ενθουσιασμό και τόλμη προσπαθείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας, όμως σήμερα ίσως το παρακάνετε. Προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Δύσκολα θ’ αποφύγετε εντάσεις στο σπίτι.
Παρθένος 24/08-23/09: Πεσμένοι ψυχολογικά, κουρασμένοι και άτονοι, αισθάνεστε σήμερα. Κινηθείτε διακριτικά αποφεύγοντας να δώσετε αφορμές για σχόλια γιατί υπάρχει παρασκήνιο γύρω σας. Κάποιοι γίνεστε  πολύ γενναιόδωροι σήμερα και είστε έτοιμοι να βοηθήσετε όπου και όποιον το χρειάζεται.
Ζυγός 24/09-23/10: Πολύ έντονη κοινωνική δραστηριότητα σήμερα. Πολλές επαφές και νέες γνωριμίες σας ανοίγουν το δρόμο για σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες. Ομαδικές δραστηριότητες και διασκέδαση με φίλους είναι στο πρόγραμμα, όμως θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και λάθει.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Όλη σας την ενέργεια και τον καλύτερο σας εαυτό θα δώσετε σήμερα στα επαγγελματικά. Ωστόσο δεν θα πρέπει να γίνεται προκλητικοί και αποφύγετε αντιθέσεις, με ανωτέρους ή άτομα κύρους. Είστε πολύ επικοινωνιακοί, όμως σήμερα θα πρέπει να προσέξετε το λόγω σας γιατί μπορεί να γίνει εριστικός και σκληρός, πληγώνοντας κάποιους ανθρώπους.    
Τοξότης 23/11-21/12: Το αισιόδοξο κλίμα συνεχίζεται και σήμερα ενώ έχετε αρχίσει έναν αγώνα δρόμου για να προωθήσετε καινούργια σχέδια ή να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά.  Συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες σας αγχώνουν. Παρασκηνιακές συζητήσεις ή συμφωνίες, δεν ευνοούνται σήμερα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Οικονομικά ή κληρονομικά θέματα θα σας απορροφήσουν σήμερα. Προσπαθείτε να προλάβετε τους χρόνους για να ταχτοποιήσετε εκκρεμότητες ενώ κάποιοι αγωνίζεστε για να βάλετε όρια σε μια συνεργασία ξεκαθαρίζοντας αρμοδιότητες και οικονομικά.  Το συλλογικό πνεύμα σήμερα δεν λειτουργεί και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διαπληκτισμοί με φίλους ή συνεργάτες.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Υποθέσεις που αφορούν το γάμο σας, μια σοβαρή σχέση η συνεργασία προωθούνται σήμερα μέσα από συζήτηση και επικοινωνία.  Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις αν δεν ελέγξετε την εριστικής και κάποιες φορές προκλητική συμπεριφορά σας.
Ιχθείς 20/02-20/03: Και σήμερα το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο και θα χρειαστεί οργάνωση και πρόγραμμα για να αντεπεξέλθετε. Η μέρα προβλέπεται πολύ κουραστική γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσέξετε την υγεία σας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και προσέξτε τη διατροφή σας.          
AstroMeleti