Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 17/10/2011

Με γρήγορους και νευρικούς ρυθμούς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, όμως με το πέρασμα της μέρας θα γίνουμε λιγότερο εξωστρεφείς και δραστήριοι.  Γινόμαστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, ενώ οικογένεια και σπίτι θα μας απορροφήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.  Η αντίθεση Δία Ερμή χαρίζει υπερβολική αισιοδοξία σ’ εσάς των πρώτων ημερών και μπορεί να  υπερεκτιμήσετε τις ικανότητες σας  ή καταστάσεις γενικότερα και να κάνετε λάθει. Αποφύγετε τα μεγάλα βήματα, χωρίς σχεδιασμό και μην δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε.      
Κριός 21/03-20/04:  Δραστήριοι και επικοινωνιακοί παραμένετε στο ξεκίνημα της εβδομάδας.  Υποθέσεις που αφορούν  τόσο επαγγελματικές, όσο και προσωπικές σας σχέσεις, βελτιώνονται ή προωθούνται αν επιδιώξετε μια ήρεμη συζήτηση με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών σε συζητήσεις ή συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί.
    
Ταύρος 21/04-21/05: Εργασιακά θέματα ευνοούνται, ενώ είναι εύκολο σήμερα να οργανώσετε τόσο τη ζωή, όσο και τα οικονομικά σας.   Προσεκτικοί θα χρειαστεί να είστε εσείς των πρώτων ημερών σε συνεργασίες και συμφωνίες γενικότερα. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός, επηρεάζουν την κρίση σας. Να είστε επιφυλακτικοί σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και δείτε τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά και ξεκάθαρα  μπορείτε, πριν πάρετε αποφάσεις ή προχωρήσετε σε υπογραφές.  
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και δημιουργική, κυρίως για εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Το μυαλό σας γεννά ιδέες που σας βοηθούν να έρθετε πιο κοντά στην υλοποίηση κάποιας επιθυμίας σας.  Ευχάριστα θα περάσετε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσεκτικοί με επενδύσεις στη δουλειά θα πρέπει να είστε εσείς τω πρώτων ημερών. Υπάρχουν κάποιοι δίπλα σας που σας υπόσχονται βοήθεια αλλά εσείς θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί.  Ίσως δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία απ ότι πρέπει μια καινούργια σχέση ή συνεργασία.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η μέρα ξεκινά σε χαμηλούς ρυθμούς αλλά όσο περνούν οι ώρες ή αυτοπεποίθηση και η ενέργεια σας αυξάνονται.  Θέματα που αφορούν οικογένεια ή κατοικία ευνοούνται. Διαφορές με άτομα της οικογενείας μπορεί  να βελτιωθούν, ενώ το κλίμα στο σπίτι γίνεται πιο ζεστό και τρυφερό. Φίλοι ή συνεργάτες μπορεί να σας εκθέσουν σήμερα. Ίσως πουν πράγματα που δεν πρέπει και αποκαλύψουν κάποιο μικρό μυστικό σας. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις που ν’ αφορούν εργασιακούς στόχους. Υπάρχει τάση υπερεκτιμήσεων και λαθών.   
Λέων 23/07-23/08: Αν και η μέρα ξεκινά δυναμικά, όσο περνά ή ώρα γίνεστε πιο εσωστρεφείς και χαλαροί. Ευχάριστες δραστηριότητες αλλά και συναντήσεις με φίλους φτιάχνουν τη μέρα σας, ενώ και στη δουλειά το κλίμα είναι καλύτερο και κάποια πράγματα σταθεροποιούνται.  Επαγγελματικές συζητήσεις ή συμφωνίες ευνοούνται. Μόνο εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μια τάση υπεραισιοδοξίας και υπερβολής μπορεί να σας παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές. Να είστε επιφυλακτικοί σε επαγγελματικές προτάσεις, ιδέες ή ευκαιρίες γενικότερα.   
Παρθένος 24/08-23/09: Παραγωγικές και γόνιμες συζητήσεις και σκέψεις γύρω από επαγγελματικά, σας δίνουν ιδέες που μπορούν να τονώσουν αλλά και να σταθεροποιήσουν τα οικονομικά σας. Μόνο εσείς των πρώτων ημερών είστε προβληματισμένοι, αφού ό όγκος των πληροφοριών που φτάνουν σ’ εσάς, περισσότερο σας μπερδεύει παρά σας βοηθά.  Καλύτερα να μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις και ν’ αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις ή συμφωνίες.  
Ζυγός 24/09-23/10: Συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Παρότι φαίνετε να υπάρχουν δυνατότητες χρηματοδότησης και βελτίωσης των οικονομικών σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να ελέγξετε κάθε λεπτομέρεια αν δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι αργότερα. Μην ακούτε υποσχέσεις και δείτε προσεκτικά ακόμη και τα ψιλά γράμματα σε πιθανές συμφωνίες ή δανεισμούς. Κατά τα άλλα η μέρα είναι θετική. Μπορεί να κουράζεστε αλλά είστε παραγωγικοί και καταφέρνετε να προωθήσετε σχέδια και στόχους.  
 Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικά και θέματα εξουσίας συνεχίζουν να σας απασχολούν, όμως σήμερα φαίνετε να βρίσκονται λύσεις, ενώ η σχέσεις με γονείς ή ανωτέρους όχι μόνο βελτιώνονται αλλά γίνονται και γόνιμες. Λάθει και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις επηρεάζουν  σχέσεις και συνεργασίες, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Ίσως οι απαιτήσεις που έχετε απ’ τους άλλους είναι υπερβολικές και τελικά απογοητεύεστε. Κάποιοι θα κάνετε μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία που αργότερα ίσως αποδειχθεί φούσκα.   Όπως και να έχει, μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις που ν’ αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.  
Τοξότης 23/11-21/12: Εργασιακά και οικονομικά ζητήματα ευνοούνται σήμερα, όμως θα πρέπει να δείξετε σύνεση και ν’ αποφύγετε υπερβολές ή υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις που μπορεί να σας παρασύρουν. Μείνετε προσγειωμένοι και προωθήστε συνεργασίες και επαγγελματικές συμφωνίες.      
Αιγόκερω 22/12-20/01: Συζητήσεις και σκέψεις γύρω από εργασιακά, βοηθούν να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια και στόχους. Μπορεί οι υποχρεώσεις ή τα προβλήματα να είναι αρκετά και να κουράζεστε αυτό το διάστημα, όμως σας δίνεται η δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που αφορούν την καριέρα και τα επαγγελματικά σας. Παγίδες κρύβει η μέρα για εσάς των πρώτων ημερών. Έντονα συναισθήματα και υπέρμετρος ενθουσιασμός μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθει. Προστριβές μπορεί να υπάρξουν με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις, ούτε ν’ ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν δημιουργικά σχέδια, εμπόριο ή παιδιά.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Μέρα ευχάριστη και δημιουργική για τους περισσότερους από εσάς. Ο ενθουσιασμός και η δημιουργικότητα, σας ωθούν να προωθήσετε καινούργια σχέδια ή δοκιμάσετε νέες εμπειρίες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας ανανεώσουν.  Μόνο εσείς των πρώτων ημερών, θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσετε το αισιόδοξο πνεύμα που σας διακατέχει. Υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές  ή υπερβολές κυρίως γύρω από θέματα αποκατάστασης και οικογένειας-κατοικίας.  Αποφύγετε μεγάλα άλματα,  χωρίς τον ανάλογο σχεδιασμό.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι, συνεχίζουν να σας απασχολούν  και σήμερα, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της μέρας. Αναζητήσεις και  συνεχείς σκέψη, βοηθά να βρείτε λύσεις σε οικονομικά και  εργασιακά ζητήματα.  Υπερβολική αισιοδοξία και ενθουσιασμός διακατέχει κυρίως εσάς των πρώτων ημερών. Το μυαλό σας μπορεί να γεννά δημιουργικές και ευφάνταστες ιδέες, που όμως ίσως δεν είναι εφικτό να υλοποιηθούν. Υπερεκτιμήσεις ή παραποιημένη πληροφόρηση μπορεί να σας οδηγήσουν σε  λανθασμένες επιλογές.  Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες σήμερα.

AstroMeleti