Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 08 & 09/10/2011

Χαλαρό αλλά και συναισθηματικό προβλέπεται το Σαββατοκύριακο με τη σελήνη να περνά στο ζώδιο των ιχθύων. Η ατμόσφαιρα είναι φιλική ενώ τονίζεται η ευαισθησία και η συμπόνια μας για τους άλλους. Νοσταλγία, ονειροπόληση αλλά και μελαγχολία είναι τα συναισθήματα που θα επικρατήσουν. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό από την Κυριακή χαρίζει πάθος, ένταση αλλά και μυστικότητα στις σχέσεις. Τα συναισθήματα είναι έντονα και εύκολα δημιουργούν ζήλειες, εμπάθειες και κρίσεις ευθιξίας.
Κριός 21/03-20/04:  Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε αλλά και να σκεφτείτε. Οικονομικά και θέματα καριέρας ευνοούνται, ενώ σας δίνετε η ευκαιρία να ψάξετε λίγο μέσα σας για να δείτε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες.  Έρωτας πάθος αλλά και ζήλιες έρχονται στη ζωή σας, με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό. Έως και το τέλος του μήνα, τα οικονομικά βελτιώνονται και θα  έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που επηρεάζουν μια σχέση. Διακανονισμοί ευνοούνται ενώ μπορεί να έρθουν κοντά σας άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν.   
Ταύρος 21/04-21/05: Πολύ κοινωνικό και ευχάριστο προβλέπετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Η διάθεση σας είναι ανεβασμένη. Φίλοι θα βρεθούν κοντά σας και θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο σκορπιό, φέρνει στο προσκήνιο μέχρι και το τέλος του μήνα, στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Μην γίνεστε απόλυτοι με τους άλλους και αποφύγετε ζήλιες και εμπάθειες.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Επαγγελματικά είναι τα θέματα που έρθουν στο προσκήνιο αυτό το Σαββατοκύριακο και δεν αποκλείεται να νιώσετε νοσταλγία. Ωστόσο πολύ από εσάς κάνετε σχέδια και όνειρα τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την προσωπική σας αποκατάσταση. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό, υπόσχετε μια ευχάριστη  καθημερινότητα έως και το τέλος Οκτωβρίου. Το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον βελτιώνετε και σας δίνεται η ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Αποφύγετε όμως τις συναισθηματικές εμπλοκές και μην γίνεστε εύθικτοι με τους συνεργάτες. Το επόμενο εικοσαήμερο είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή να προσπαθήσετε ν’ απαλλαχτείτε από κακές συνήθειες και εξαρτήσεις.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας. Η αισιοδοξία τονίζετε και επιλέγετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα προσπαθώντας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας.  Ομαδικές δραστηριότητες και συλλογική δουλειά σας ευχαριστούν ενώ η καλή σας διάθεσή επηρεάζει θετικά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο. Έντονες συναισθηματικές στιγμές σας υπόσχετε για τι επόμενο διάστημα η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στο Σκορπιό. Ανεβασμένη ερωτική διάθεση και πάθος χρωματίζουν τα αισθηματικά σας. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε ζήλειες και συναισθηματικές εντάσεις με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα.
 Λέων 23/07-23/08: Λίγο πεσμένοι και ψυχολογικά φορτισμένοι θα είστε αυτό τον Σαββατοκύριακο. Κοιτάτε λίγο βαθύτερα μέσα σας προσπαθώντας να δώσετε απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα που αφορούν τη ζωή και την καριέρα σας (με κριτήριο προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες). Επανεξετάζετε τις ευκαιρίες που σας έχουν δοθεί για να πάρετε αποφάσεις. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά.  Η Αφροδίτη στο σκορπιό σας βοηθά να βελτιώσετε τόσο την αισθητική του σπιτιού, όσο και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Συγκεντρώσεις στο σπίτι είναι πολύ πιθανές για το επόμενο διάστημα.
Παρθένος 24/08-23/09: Ο σύντροφος ή στενοί συνεργάτες θα είναι οι πρωταγωνιστές αυτό το Σαββατοκύριακο. Ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάποιες προσωπικές σας επιθυμίες ή επιδιώξεις για να τους βοηθήσετε.  Οι σχέσεις με συγγενείς ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος βελτιώνονται με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό. Μπορείτε τώρα να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με ευκολία, όμως αν σας πληγόσουν να  γίνεται καυστικοί και κακεντρεχείς μαζί τους.   
Ζυγός 24/09-23/10: Λίγο κουραστικό προβλέπεται το Σαββατοκύριακο, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε καταχρήσεις.  Προσέξτε την υγεία σας και προσπαθήστε να χαλαρώσετε κάποιες στιγμές.  Βελτίωση στα οικονομικά υπόσχεται η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στο Σκορπιό. Βρίσκονται άτομα- συνεργάτες που θα σας στηρίξουν ενώ προωθούνται υποθέσεις που αφορούν δάνεια  ή άλλου τύπου οικονομικές πηγές.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Πολύ δημιουργικό αλλά και ερωτικό θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο. Τονίζεται η  διάθεση για φλερτ και διασκέδαση ενώ θα περάσετε πολύ ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας. Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά θα έχετε έμπνευσή και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε αυτές τις μέρες. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας την Κυριακή και θα παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος του μήνα, τονίζοντας την γοητεία και το μαγνητισμό σας. Εύκολα πέφτουν στα δίχτυα σας οι άλλοι, ενώ δύσκολα θα μπορούν να σας αρνηθούν. Βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και βελτιώστε τη σχέση σας μαζί τους. Αν κάποιοι σας έχουν πληγώσει, τώρα εύκολα θα παρασυρθείτε από τα έντονα συναισθήματα σας και ίσως γίνεται εκδικητικοί μαζί τους.       
Τοξότης 23/11-21/12: Το σπίτι θα σας κερδίσει αυτό τον Σαββατοκύριακο. Θα θέλετε να μείνετε μόνοι στο χώρο σας για να ηρεμήσετε, ενώ μελαγχολία ή νοσταλγία είναι τα συναισθήματα που θα επικρατήσουν. Άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος ίσως χρειαστούν τη βοήθεια σας, ενώ πολλοί θα ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα του σπιτιού.  Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σας κάνει πιο κλειστούς συναισθηματικά και το πιθανότερο είναι να κρατάτε για εσάς τα συναισθήματά σας το επόμενο διάστημα. Προσέξτε γιατί το πιθανότερο είναι να  γίνεται ένα ηφαίστειο που θα εκραγεί ξαφνικά και αυτό δεν θα είναι ευχάριστο για τους άλλους αλλά ούτε εσάς θα βοηθήσει. Κρυφές σχέσεις ή συνεργασίες έρχονται είναι πολύ πιθανές για το επόμενο διάστημα.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Πολύ επικοινωνιακοί και δραστήριοι θα είστε το Σαββατοκύριακο. Επιλέγετε να βρεθείτε με φίλους ή να πάτε κάπου, κοντά ή και πιο μακριά για να ξεφύγετε από την μιζέρια και το άγχος.  Η δημιουργικότητα σας τονίζεται και ένα παλαιότερο σχέδιο, ξαναμπαίνει στο τραπέζι. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνετε το επόμενη διάστημα, ενώ θα γίνεστε το επίκεντρο σε συγκεντρώσεις αφού εύκολα γοητεύετε τους άλλους. Φιλικές σχέσεις ευνοούνται και θα μπορούσατε τώρα να προωθήσετε ζητήματα που αφορούν συλλογική δουλειά και ομαδικές δραστηριότητες.
Υδροχόος 21/01-19/02: Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε αυτό τα Σαββατοκύριακο, γιατί πολλοί θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε κάνοντας shopping therapy ή ξοδεύοντας για άλλα πράγματα που σας ευχαριστούν.  Κοινωνικές συγκεντρώσεις στο σπίτι είναι πολύ πιθανές. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό σας βοηθά να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια και υπόσχετε πρόοδο για το επόμενο εικοσαήμερο. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας γιατί τα μάτια είναι στραμμένα επάνω σας. Αποδείξτε την αξία σας και κερδίστε την αποδοχή προϊσταμένων και ανωτέρων γενικότερα.
Ιχθείς 20/02-20/03: Στο ζώδιο σας θα βρίσκετε η σελήνη όλο το σαββατοκύριακο, χαρίζοντας σας ενέργεια και αυτοπεποίθηση.  Συζητήσεις και σχέδια γύρω από επαγγελματικά ευνοούνται και προωθούνται αλλαγές σε κοινωνικό περιβάλλον. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, γίνεστε πιο αισιόδοξη και τονίζετε η πίστη σας για την υλοποίηση ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου. Υποθέσεις που αφορούν σπουδές, εξωτερικό ή νομικές διαδικασίες προωθούνται με ευκολία, αρκεί να μην παρασύρεστε από συναισθηματισμούς, ζήλειες ή εμπάθειες.   
AstroMeleti