Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 01/11/2011

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Ένας καινούργιος μήνας ξεκινά σήμερα που θα είναι καλύτερος στο πρώτο του δεκαήμερο, ενώ μετά φέρνει εντάσεις σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς.  Στο τέλος αυτού του μήνα πραγματοποιείτε και μια έκλειψη ηλίου που επηρεάζει και πάλι τα ίδια ζώδια. Για σήμερα παραμένει και πάλι η σελήνη στον Αιγόκερο, στρέφοντας τη προσοχή μας κυρίως στα επαγγελματικά με κάποιο τρόπο. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα εγκυμονεί κινδύνους εξαπάτησης ή αυταπάτης και επηρεάζει κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις ή υπογραφές, ενώ παραποιημένες ή ψεύτικες πληροφορίες θα σας παραπλανήσουν.   
Κριός 21/03-20/04:  Οι πλανήτες σήμερα επικεντρώνονται κυρίως σ’ εσάς των τελευταίων ημερών. Οι κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και θα σας κουράσουν. Η προσοχή σας κυρίως στρέφετε σε οικονομικά και συνεργασίες, όμως η μέρα κρύβει κινδύνους για την προώθηση σχετικών υποθέσεων. Παραπλανητικές πληροφορίες μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθει, ενώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εξαπατήσεων. Ακούστε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι, σχεδιάστε πράγματα αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις και μην κλείσετε συμφωνίες τώρα...

Ταύρος 21/04-21/05: Πιο χαλαροί είστε σήμερα εσείς του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς δεν υπάρχουν ιδιαίτερες πλανητικές επιρροές. Αντίθετα οι του τρίτου δεκαημέρου είστε σε αρκετά καλή διάθεση και νιώθετε ότι έχετε τη δύναμη αλλά και τις ικανότητες να κάνετε αλλαγές που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους και θα σας ανανεώσουν. Θα σας πρότεινα αυτή τη περίοδο να κρατήσετε μικρό καλάθι και να μην πάρετε ρίσκα. Αποφύγετε τώρα την προώθηση σχέσεων ή συνεργασιών και μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις που αφορούν το γάμο σας ή μια επαγγελματική συνεργασία. Το μυαλό σας δεν σκέφτεται καθαρά και η σύγχυση που δημιουργείτε θα σας οδηγήσει σε λάθει.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ο Ερμής κυβερνήτης σας, σήμερα κάνει μια δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα και μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και υπογραφές που αφορούν τα εργασιακά και νέες προοπτικές. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν και σήμερα, βάζοντας φραγμούς και εμπόδια τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα.  Η αυτοπεποίθηση σας πέφτει και νιώθετε ότι οι άλλοι σας απαξιώνουν και δεν σας υπολογίζουν καθόλου.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Σχέσεις και συνεργασίες παραμένουν στο προσκήνιο και σήμερα, απασχολώντας κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Συζητήσεις γύρω από αισθηματικά ή δημιουργικά σχέδια ευνοούνται αν και δεν πρόκειται ν’ ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας. Συγκεχυμένα είναι τα πράγματα σε ότι αφορά οικονομικές προτάσεις και συνεργασίες, γι αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Το τοπίο είναι ασαφές δημιουργώντας κινδύνους για αυταπάτες ή εξαπατήσεις. Αποφύγετε σήμερα συζητήσεις ή υπογραφές γύρω από οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά ζητήματα.  
Λέων 23/07-23/08: Πολύ δουλειά και κούραση έχει η μέρα, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών, ενώ δεν αποκλείεται να σας ταλαιπωρήσουν ένα μικρό πρόβλημα υγείας ή μια αδιαθεσία. Επικοινωνία και  μετακινήσεις γίνονται μετ’ εμποδίων ενώ γραφειοκρατικά προβλήματα μπλοκάρουν κάποιες εξελίξεις. Αποφύγετε σήμερα την προώθηση υποθέσεων που αφορούν ή προέρχονται από επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις. Μη ξεκινήσετε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες και μείνετε μακριά από σοβαρές συζητήσεις, αγοραπωλησίες ή κλείσιμο συμφωνιών.
Παρθένος 24/08-23/09: Ο κυβερνήτης σας Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας κινδύνους παραπληροφόρησης, αυταπάτης ή εξαπατήσεις που θα επηρεάσουν κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών.  Μην πιστέψετε σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια και αποφύγετε να δώσετε και εσείς υποσχέσεις γιατί είναι πολύ πιθανό να μην έχετε αξιολογήσει σωστά τα πράγματα και να μην τις κρατήσετε. Μην ασχοληθείτε σήμερα με εργασιακά και μείνετε μακριά από σοβαρές συζητήσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος ή συμφωνίες. Οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες σας ρίχνουν.  Κάντε λίγο υπομονή. Από τις 11 και μετά αντιμετωπίζετε πιο δυναμικά τα θέματά σας ενώ από το τέλος Δεκεμβρίου και μέχρι την άνοιξη θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.    
Ζυγός 24/09-23/10: Πολλές υποχρεώσεις ή προβλήματα ταλαιπωρούν εσάς του τρίτου δεκαημέρου οι οποίοι καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για προσωπικά όσο και επαγγελματικά ζητήματα.  Σήμερα ειδικά, κανόνες και πρέπει γύρω από οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακινήτων σας δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Παρεξηγήσεις φέρνουν σύγχυση και εκνευρισμό. Προσέξτε τα οικονομικά σας και μην πάρετε ρίσκα που θα τα βάλουν σε κίνδυνο. Αυταπάτες και εξαπατήσεις είναι πολύ πιθανές για εσάς των τελευταίων ημερών.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Ο Ερμής κινείτε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, κάνοντας εσάς που ανήκετε σ’ αυτό πιο επικοινωνιακούς και δραστήριους.  Ωστόσο σήμερα το τετράγωνο που πραγματοποιεί με τον Ποσειδώνα, κρύβει κινδύνους παραπληροφόρησης, εξαπάτησης ή αυταπάτης. Τονίζονται φαντασιώσεις και όνειρα, ενώ  η εξιδανίκευση καταστάσεων γύρω από θέματα ακινήτων, κατοικίας και οικογενείας, μπορεί να παρασύρουν εσάς των τελευταίων ημερών σε λανθασμένες επιλογές ή αποφάσεις.    
Τοξότης 23/11-21/12: Οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες προβληματίζουν εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Η κοινωνική σας ζωή περιορίζετε, και οι στόχοι σας δεν προχωρούν αφού η οικονομική σας δυνατότητα είναι μικρή ή υπάρχουν καθυστερήσεις σε πληρωμές. Αποφύγετε εσείς των τελευταίων ημερών  σοβαρές συζητήσεις ή συμφωνίες (οποιασδήποτε μορφής). Υπάρχουν μυστικά που δεν γνωρίζετε ή φτάσουν σ’ εσάς παραποιημένες πληροφορίες που δεν σας επιτρέπουν να έχετε αντικειμενική εικόνα των καταστάσεων αυτή τη στιγμή και είναι πολύ πιθανό να εξαπατηθείτε.     
Αιγόκερω 22/12-20/01: Ο μήνας ξεκινά με ένα επικίνδυνο τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα, το οποίο επηρεάζει κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών. Διαφυλάξτε τα οικονομικά σας και μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το εισόδημα αλλά και τα οικονομικά σας γενικότερα. Άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος ή συνεργάτες μπορεί να σας παραπλανήσουν ίσως χωρίς να το θέλουν και αυτοί. Όπως και να έχει αποφύγετε συζητήσεις, σχέδια ή συμφωνίες που αφορούν το πορτοφόλι σας.  Η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη και δεν θα λείψουν συναντήσεις με φίλους αλλά και νέες γνωριμίες.  Ωστόσο εμπόδια και καθυστερήσεις δημιουργούν προβλήματα στα επαγγελματικά και τους στόχους σας γενικότερα.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Ο Ποσειδώνας κινείται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας, δημιουργώντας σύγχυση και παραπλανήσεις σε εσάς των τελευταίων ημερών. Το τετράγωνο που πραγματοποιεί σήμερα με τον Ερμή ευνοεί τη διάδοση παραποιημένων πληροφοριών που μπορεί να φτάσουν στ’ αυτιά σας και να σας αποπροσανατολίσουν. Η μέρα δεν ενδείκνυται για σοβαρές συζητήσεις, υπογραφές ή συμφωνίες.  Αποφύγετε νέα ξεκινήματα τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.       
Ιχθείς 20/02-20/03: Μέσα από την κοινωνική σας ζωή και τους φίλους, προσπαθείτε να  βρείτε λύσεις και να καλύψετε τις ανασφάλειες που σας δημιουργούνται.  Ωστόσο παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις δημιουργούν προβλήματα και περιορίζουν τις δυνατότητες προώθησης ενός στόχου.  Το τετράγωνο που πραγματοποιεί σήμερα ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας με τον Ερμή, εγκυμονεί κινδύνους εξαπάτησης ή αυταπάτης κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών. Φανείτε προσεκτικοί σήμερα, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας και μην υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες.   
AstroMeleti