Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 29 & 30/10/2011

Στον αισιόδοξο Τοξότη θα βρίσκετε η σελήνη αυτό το Σαββατοκύριακο, χαρίζοντας μας ενθουσιασμό και αυθορμητισμό. Νιώθουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα και να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα, υπερβαίνοντας τα όρια μας.  Ο ήλιος θα πραγματοποιήσει  όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα που επηρεάζουν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Το εξάγωνο Ήλιου Πλούτωνα βοηθά να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να τους εξετάσετε ουσιαστικά, ενώ θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες από τις οποίες μπορείτε να ωφεληθείτε. Από την άλλη η αντίθεση ήλιου Δία κρύβει κινδύνους επιπόλαιης και βιαστικής διαχείρισης καταστάσεων, λόγω υπεραισιόδοξων εκτιμήσεων και ενθουσιασμού.  
Κριός 21/03-20/04:  Το Σαββατοκύριακο προβλέπετε ευχάριστο και ανανεωτικό.  Πολλοί θα επιλέξετε να ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα που θα σας βοηθήσουν  να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται για εσάς των πρώτων ημερών, όμως δεν πρέπει να υπερεκτιμήσετε καταστάσεις. Αποφύγετε μεγάλα ρίσκα και μην κάνετε αλόγιστα έξοδα. Η έντονη τάση φυγής απ’ ότι σας καταπιέζει, μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθει...

Ταύρος 21/04-21/05: Αισιόδοξο το κλίμα αυτό το Σαββατοκύριακο. Βλέπετε τα πάντα από μια πιο αισιόδοξη πλευρά, και προσπαθείτε να δρομολογήσετε οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν και θέλετε να ξεφύγετε απ’ αυτά. Μακρόπνοα σχέδια προωθούνται με τη βοήθεια ανθρώπων που θα βρεθούν στο πλάι σας και θα  σας στηρίξουν. Αρκεί να καταλάβετε ποιοι είναι αυτοί και να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες άλλων. Σχέσεις ή συνεργασίες καταπιέζουν εσάς των πρώτων ημερών και ίσως θέλετε να τις αλλάξετε. Δεν είναι κατάλληλες μέρες για τέτοιου είδους αποφάσεις. Την Κυριακή ασχολείστε με θέματα σπιτιού και πολλοί ίσως αποφασίσετε να φτιάξετε τον προσωπικό σας χώρο. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι σχέσεις σας και το πόσο καταπιέζεστε μέσα σ’ αυτές, θα σας απασχολήσει αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν υπάρχουν προβλήματα, δύσκολα θ’ αποφύγετε τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς με το σύντροφο.  Εργασιακά ή θέματα υγείας έχουν έρθει στην επιφάνεια, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών και ενώ από τη μία μπορείτε τώρα να δείτε την ουσία των πραγμάτων και να βρείτε λύσεις, από την άλλη μπορεί να παρασυρθείτε σε υπερβολές και επιπολαιότητες λόγω υπεραισιόδοξων εκτιμήσεων και ανάγκης για αλλαγές. Πάρτε αποφάσεις με τη λογική και όχι το συναίσθημα.
Καρκίνος 22/06-22/07: Το πρόγραμμά σας φαίνετε φορτωμένο γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ πολλοί θα κάνετε φιλόδοξα σχέδια σε ότι αφορά τη δουλειά. Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο και ν’ ανανεωθείτε αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών είναι εύκολο να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας. Φίλοι από τον εργασιακό κυρίως χώρο ίσως σας φουσκώσουν τα μυαλά, αλλά δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις αυτές τις μέρες. Παρόλα αυτά είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους και τα σχέδια σας και σημαντικοί άνθρωποι βρίσκονται δίπλα σας για να σας στηρίξουν. Τολμήστε τώρα. Ο τολμών νικά! Την Κυριακή θα προκύψουν κάποια έσοδα από δουλειά ή θα βρείτε τρόπους να τονώσετε τα οικονομικά σας.     
Λέων 23/07-23/08: Πολύ ευχάριστο θα είναι αυτό το σαββατοκύριακο για τους περισσότερους από εσάς. Αισθηματικά θέματα ευνοούνται ενώ δεν θα λείψει διασκέδαση και φλερτ. Εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε βοήθεια για να προωθήσετε εργασιακούς στόχους αλλά πρέπει ν’ αποφύγετε τις υπερβολές. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ αυτού που πρέπει και αυτού που θέλετε να κάνετε και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία που θα σας διακατέχει. Την Κυριακή είστε πολύ δραστήριοι αλλά και ανατρεπτικοί.   
Παρθένος 24/08-23/09: Εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας.  Το κλίμα είναι ανανεωτικό και κάποιοι ίσως αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές στους τομείς αυτούς. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις με άτομα της οικογενείας, ενώ ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών δύσκολα θα βγείτε από το σπίτι αυτό το Σαββατοκύριακο. Αντίθετα πιο δραστήριοι είστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι θα έχετε ευκαιρίες να προωθήσετε επιθυμίες και δημιουργικά σχέδια, όμως θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και ν’ αποφύγετε υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Μην  πάρετε τώρα αποφάσεις για θέματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες.    
Ζυγός 24/09-23/10: Πολύ δραστήριοι είστε αυτές τις μέρες και προσπαθείτε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας επιλέγοντας να κάνετε μικρά ταξιδάκια ή βλέποντας φίλους και άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος που αγαπάτε.  Τα οικονομικά βρίσκονται στο επίκεντρο θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις στο τομέα αυτό, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου. Υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγετε και να κάνετε επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις λόγω ενθουσιασμού και υπεραισιόδοξων εκτιμήσεων.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας.  Η οικογένεια σας στηρίζει οικονομικά ή θα κερδίσετε χρήματα από κάποιο ακίνητο.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η οικονομική ανασφάλεια σας έχει κουράσει και θέλετε να ξεφύγετε απ’ αυτήν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Κάποιοι αποφασίζετε να αδιαφορήσετε για τα πάντα και κάνετε έξοδα απλά για να περάσετε καλά ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθείτε να προωθήσετε εργασιακούς στόχους, για να βελτιώσετε το εισόδημα σας. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός  γίνονται σύμμαχοι για να προωθήσετε σχέδια και ιδέες, ιδιαίτερα  εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 27 Οκτωβρίου, όμως θα χρειαστεί προσοχή, γιατί η υπεραισιοδοξία και ο ενθουσιασμός μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθει.
Τοξότης 23/11-21/12: Στο προσκήνιο θα βρεθείτε όλο αυτό το Σαββατοκύριακο αφού η σελήνη κινείτε στο ζώδιο σας, στρέφοντας την προσοχή σας σε προσωπικά θέματα. Είστε πιο εξωστρεφείς και δυναμικοί σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, όμως οι περισσότεροι επικεντρώνεστε στις δικές σας ανάγκες και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους.  Λύσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά μπορεί να  βρείτε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Ένα μυστικό σχέδιο σας βοηθά ή πρέπει προς το παρόν να κρατήσετε μυστικά τα σχέδια σας.  Ωστόσο  πρέπει ν’ αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις σε ότι αφορά τη δουλειά. Η ανάγκη να ξεφύγετε από κάτι που σας καταπιέζει μπορεί να σας οδηγήσει σε βιάστηκες ή υπερβολικές αποφάσεις. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην αφήσετε την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό να σας παρασύρουν.   
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σε χαμηλούς ρυθμούς κινήστε αυτό το σαββατοκύριακο και πολλοί από εσάς θα νιώσετε άτονοι ή κουρασμένοι. Εκμεταλλευτείτε τις δύο μέρες αυτές για χαλάρωση και ηρεμία.  Επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα ευνοούνται, ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί τέλος Δεκεμβρίου.  Μπορείτε τώρα να επικεντρωθείτε ουσιαστικά στους στόχους σας, και να καταστρώσετε στρατηγικές και σχέδια για την πραγματοποίηση τους. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ο ενθουσιασμός θα είναι μεγάλος και υπάρχει κίνδυνος να σας παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται αυτό το σαββατοκύριακο. Θα διασκεδάσετε με φίλους και γνωστούς, ενώ δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες ή ακόμη και συνεργασίες.  Μην είστε βιαστικοί ή απρόσεκτοι γιατί, ιδιαίτερα την Κυριακή, υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.  Σε θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης έχετε επικεντρωθεί εσείς του πρώτου δεκαημέρου και είναι πολύ πιθανό να βρείτε λύσεις και διεξόδους  που θα σας απαλλάξουν από το άγχος.  Αποφύγετε επιπόλαιη διαχείριση σε θέματα που αφορούν οικογένεια ή κατοικία.     
Ιχθείς 20/02-20/03: Τόσο  επαγγελματικά όσο και προσωπικά ζητήματα της ζωής σας έρχονται στο προσκήνιο το Σαββατοκύριακο και ενώ κάποιοι μπορεί να τα βλέπετε πιο αισιόδοξα όλα, κάποιοι άλλοι θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε απ’ ότι σας καταπιέζει και περιορίζει την ελευθερία σας. Όπως και να έχει νιώθετε την ανάγκη για αλλαγές και νέα ξεκινήματα.  Οι γεννημένοι κοντά στο τέλος Φεβρουαρίου,  μπορείτε τώρα να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να βρείτε άτομα πρόθυμα να σας στηρίξουν, αρκεί να αποφύγετε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις, βασισμένες σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.  Προσπαθήστε να δείτε αντικειμενικά τα γεγονότα και μην πάρετε οριστικές αποφάσεις αυτές τις μέρες.  Δαπάνες προβλέπονται  για την Κυριακή και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας.  
AstroMeleti