Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 18/10/2011

Στον Καρκίνο έχει περάσει πια σήμερα η σελήνη, τονίζοντας τις ευαισθησίες και τους συναισθηματισμούς μας. Καταγράφουμε ίσως πιο έντονα όσα γίνονται γύρω μας, ενώ μπορούμε να κατανοήσουμε τη συμπεριφορά των άλλων και να βοηθήσουμε όπου χρειαστεί. Με κάποιο τρόπο η προσοχή μας εστιάζετε στην οικογένεια ή την  ακίνητη περιουσία. Ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να κάνει κάποιους από εμάς πιο  εύθικτους και παραπονιάρηδες.
Κριός 21/03-20/04:  Τα συναισθήματα σήμερα εναλλάσσονται γρήγορα ενώ τα διλλήματα είναι πολλά κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Ωστόσο συζητήσεις με δικούς σας ανθρώπους βοηθούν και σας δίνουν λύσεις ή ιδέες. Θα υπάρξουν ευκαιρίες τόνωσης των οικονομικών σας, όμως ίσως δεν μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε άμεσα...

Ταύρος 21/04-21/05: Η επικοινωνία είναι το δυνατό χαρτί σας σήμερα. Επιδιώξτε συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες για να θέσετε όρια στη σχέση σας και να  διευθετήστε τα οικονομικά θέματα αυτής της σχέσης-συνεργασίας. Η καθημερινότητα σας κουράζει και σας φέρνει, για άλλη μια φορά, αντιμέτωπους με σημαντικές αποφάσεις που θέλετε να πάρετε για το μέλλον σας.   Σήμερα έχετε την τύχη με το μέρος σας ενώ άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος σας βοηθούν .
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Οικονομικά είναι τα θέματα που έρχονται σήμερα στο προσκήνιο.  Οφειλές προς τρίτους ή πιθανές αλλαγές σε επίπεδο εισοδηματικών πηγών, σας προβληματίζουν.  Συζητήσεις για οικονομικά θέματα στον εργασιακό χώρο ευνοούνται. Αποφύγετε έξοδα και σοβαρές αγοραπωλησίες.
Καρκίνος 22/06-22/07: Ενέργεια και δύναμη σας χαρίζει η σελήνη, με την παραμονή της στο ζώδιο σας. Προσωπικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και σας φορτίζουν συναισθηματικά. Απρόσμενες εξελίξεις, εκνευρισμοί και εντάσεις μπορεί να προκύψουν τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά ιδιαίτερα όσων ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο.  Ωστόσο φίλοι και συνεργάτες είναι εκεί για να σας βοηθήσουν, ενώ η διασκέδαση και το φλερτ δημιουργούν διεξόδους για να χαλαρώσετε.
Λέων 23/07-23/08: Η μέρα ενδείκνυται για χαλάρωση και ηρεμία. Οι ρυθμοί  πέφτουν  ενώ  τάση για απομόνωση  διακατέχει τους περισσότερους από εσάς. Ωστόσο θα υπάρξουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος ή γύρω από θέματα που αφορούν οικογένεια, σπίτι και ακίνητη περιουσία, ευνοούνται.    
Παρθένος 24/08-23/09: Αν και θα προτιμούσατε να κάνετε πράγματα για την προσωπική σας ευχαρίστηση, κοινωνικές υποχρεώσεις δεν σας το επιτρέπουν. Ωστόσο καλό θα ήταν να βγείτε και να συναντήσετε κόσμο γιατί υπάρχει η πιθανότητα  να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Κάντε καινούργια σχέδια και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται για την υλοποίηση τους. Πολύ σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να τα υλοποιήσετε.
Ζυγός 24/09-23/10: Ανατρεπτικό το κλίμα σήμερα. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο ενώ δεν αποκλείονται εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Παρόλα αυτά η μέρα κρύβει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά. Κάποιοι σας στηρίζουν οικονομικά ενώ είναι πολύ πιθανό να προωθήσετε μια οικονομική συμφωνία   
Σκορπιός 24/10-22/11: Πιο αισιόδοξοι αλλά και εξωστρεφείς θα είστε σήμερα. Η γοητεία σας μαγνητίζει τους άλλους οι οποίοι κρέμονται από τα χείλι σας. Συζητήσεις, συμφωνίες αλλά και κάθε είδους διαπραγματεύσεις ευνοούνται σήμερα. Ωστόσο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στον  εργασιακό χώρο και να μην αμελήσετε δουλειές που πρέπει να γίνουν.  Προσέξτε την υγεία σας, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους σκορπιούς των πρώτων ημερών.
Τοξότης 23/11-21/12: Ένταση και  συναισθηματική φόρτιση σας δημιουργούν σήμερα υποθέσεις που αφορούν οικονομικά και συμφωνίες. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες και  κυνηγήστε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη δουλειά. Μυστικές συζητήσεις ή συμφωνίες ευνοούνται.       
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σχέσεις και συνεργασίες  έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των αναγκών του συντρόφου ή των συνεργατών σας. Ακούστε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μην γίνεστε πεισματάρηδες. Η ανάγκη για αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και η επαναστατική σας διάθεση τονίζονται σήμερα.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Απαισιοδοξία και νευρικότητα χαρακτηρίζει τη μέρα, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών. Ωστόσο η μέρα ενδείκνυται για συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά ή θέματα αποκατάστασης. Επιδιώξτε συζητήσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους και παρουσιάστε τα σχέδια και τις επιθυμίες σας. Προετοιμασίες που κάνετε για το σπίτι ή υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια προωθούνται σήμερα με ευκολία.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Η δημιουργικότητα σας τονίζετε σήμερα, ενώ συζητήσεις που κάνετε ή πληροφορίες που θα συγκεντρώσετε γύρω από ένα σχέδιο, σας ευχαριστούν. Επαγγελματικές συμφωνίες προωθούνται, ενώ το μυαλό σας φαίνεται να γεννά συνεχώς καινούργιες ιδέες. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτα έξοδα.        
 AstroMeleti