Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 15 & 16/10/2011

Ένα δραστήριο και πολύ επικοινωνιακό Σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας. Γινόμαστε πιο εξωστρεφείς και αναζητάμε την πληροφόρηση, την επαφή με τους άλλους αλλά και  μικρές αποδράσεις που μας βοηθούν να ξεφύγουμε. Ωστόσο μπορεί να είμαστε πιο νευρικοί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκνευρισμοί και εντάσεις. Καλύτερη αντίληψη και διορατικότητα θα χαρίσει κυρίως σε εσάς των πρώτων ημερών το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα. Μπορείτε να δείτε τα πράγματα ουσιαστικότερα και κάτω από την επιφάνεια. Κάνετε συζητήσεις ή σκέψεις σε βάθος που σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στις επιθυμίες σας και χωρίς να επηρεάζεστε από τις εξωτερικές συγκυρίες.   
Κριός 21/03-20/04:  Δημιουργικό και δραστήριο θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο. Είστε πολύ επικοινωνιακοί, ενώ οι συζητήσεις που κάνετε ή πληροφορίες που μαθαίνετε τονίζουν την αποφασιστικότητα και ανάγκη για σημαντικές  αλλαγές στη ζωή σας. Ταξίδια, μετακινήσεις ή μετακομίσεις είναι πολύ πιθανά. Ουσιαστικές συζητήσεις ή σχεδιασμούς γύρω από θέματα καριέρας ή οικονομικές συνεργασίες, θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.   Καλύτερη αντίληψη και  στρατηγική σκέψη βοηθούν να βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Οικονομικά ή συναισθηματικά είναι τα θέματα στα οποία θα επικεντρωθείτε το Σαββατοκύριακο. Το τι έχετε και τι όχι, όσο και ο τρόπος που πρέπει να διαχειριστείτε τα πράγματα θα σας απασχολήσουν έντονα.  Αποφύγετε άσκοπες δαπάνες που μόνο τους στόχο έχουν την συναισθηματική σας ικανοποίηση. Έξοδα για το σπίτι είναι πολύ πιθανά. Συζητήσεις και σκέψεις γύρω από θέματα σχέσεων ή συνεργασιών θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Βρίσκετε διεξόδους για να προωθήσετε ένα σχέδιο σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Στο επίκεντρο βρίσκεστε αυτό το Σαββατοκύριακο αφού η σελήνη στο ζώδιο σας στρέφει την προσοχή και το ενδιαφέρον σε προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Αυτοπεποίθηση και ενεργητικότητα αυξάνονται βοηθώντας σας να πάρετε αποφάσεις και να προωθήσετε καινούργιους στόχους και σχέδια.  Αλλαγές στο κοινωνικό σας περιβάλλον ευνοούνται και κάποιες μετακινήσεις είναι πολύ πιθανές. Ουσιαστικές συζητήσεις ή σκέψεις γύρω από εργασιακά ζητήματα, βοηθούν κυρίως εσάς των πρώτων ημερών να προχωρήσετε σε αλλαγές. Ίσως σκέφτεστε το ξεκίνημα μιας νέας εργασιακής δραστηριότητας και τη δημιουργία νέων εισοδηματικών πηγών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά όλα τα δεδομένα πριν προχωρήσετε.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι ρυθμοί σας είναι πιο χαμηλοί σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να επικρατεί και κάποιο παρασκήνιο. Μυστικά και ψέματα διακινούνται, και από τη δική σας πλευρά αλλά και από τους άλλους. Μην δίνεται αφορμές για σχόλια. Την Κυριακή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε σχέσεις ή συνεργασίες.  Μια αποκαλυπτική συζήτηση μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις.
Λέων 23/07-23/08: Ένα δημιουργικό και άκρως κοινωνικό Σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας. Καινούργιες γνωριμίες και συζητήσεις που θα κάνετε σας βοηθούν να προωθήσετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας. Προσεκτικοί σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών, γιατί υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπάτησης.  Μην είστε ευκολόπιστοι και ελέγξτε τα λόγια και τις προτάσεις που θ’ ακούσετε.  Ουσιαστικές συζητήσεις σε θέματα που αφορούν κατοικία ή εργασιακά θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Είστε πρόθυμοι να δείτε κάτω από την επιφάνεια τώρα και να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές.    
Παρθένος 24/08-23/09: Θέματα καριέρας και αποκατάστασης θα βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας σας για το Σαββατοκύριακο. Συναντήσεις, συζητήσεις, και γενικότερα πληροφορίες και μηνύματα που φτάνουν στ’ αυτιά σας, ίσως  σας κάνουν πιο επαναστατικούς ή ανατρεπτικούς.  Προσέξτε τι λέτε σε συζητήσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους. Την Κυριακή, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών, μπορείτε να εκφραστείτε με σαφήνεια, να παρουσιάσετε τα δημιουργικά σας σχέδια και να πείσετε το ακροατήριο σας. Ουσιαστικότερες και βαθύτερες σκέψεις γύρω από τη ζωή σας, βοηθούν να πάρετε κάποιες αποφάσεις για αλλαγές, οι οποίες βασίζονται όχι στις εξωτερικές συνθήκες αλλά στο τι πραγματικά σας ικανοποιεί. 
Ζυγός 24/09-23/10: Ιδιαίτερα ευχάριστο και ανανεωτικό μπορεί να είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για εσάς. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται ενώ ευχάριστες εξελίξεις ή εκπλήξεις θα τονώσουν τις σχέσεις σας.  Ταξίδια και έντονη κοινωνική ζωή προβλέπονται  την Κυριακή. Ωστόσο εσείς των πρώτων ημερών επικεντρώνεστε σε ουσιαστικές συζητήσεις, σκέψεις και στρατηγικές γύρω από οικονομικά, οι οποίες σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις για θέματα κτίσεων.  Η οικογένεια μπορεί να σας στηρίξει όμως περιορίστε τον ενθουσιασμό σας και κινηθείτε προσεκτικά.
Σκορπιός 24/10-22/11: Σκέψεις και συζητήσεις γύρω από οικονομικά επικρατήσουν το σαββατοκύριακο. Η αναζήτηση τρόπων που θα σας βοηθήσουν να σταθείτε στα πόδια σας φαίνετε να είναι έχει αποτελέσματα. Απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα δουλειάς θα σας ευχαριστήσουν. Την Κυριακή εσείς του δευτέρου δεκαημέρου επικεντρώνεστε σε επαγγελματικά θέματα. Είστε πολύ δυναμικοί και θα πάρετε πρωτοβουλίες για τη ζωή και την καριέρα σας. Από την άλλη, εσείς των πρώτων ημερών, πραγματοποιείτε σημαντικές συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στην ουσία των πραγμάτων, και να δείτε ποιες πραγματικά είναι οι επιθυμίες σας, ώστε να πάρετε αποφάσεις για σημαντικές αλλαγές. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος στηρίζουν τα σχέδια σας.   
Τοξότης 23/11-21/12: Θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και οι μέρες είναι ευνοϊκές για να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες. Βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο και διασκεδάστε. Ένας καινούργιος έρωτας μπορεί να προκύψει εντελώς ξαφνικά ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών.  Το κλίμα είναι πιο ανανεωτικό την Κυριακή. Καινούργια σχέδια μπορεί να κάνετε με το σύντροφο σας ή θα σπάσετε τη ρουτίνα σας δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα και νέες εμπειρίες. Σημαντικές συζητήσεις γύρω από οικονομικά θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Κάποιοι από εσάς μπορεί να πετύχουν μια σημαντική συμφωνία που θα τονώσει τα οικονομικά σας.         
Αιγόκερω 22/12-20/01: Εργασιακά ή θέματα υγείας θα αποτελέσουν το κύριο θέμα σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Ίσως χρειαστεί να κάνετε επαφές και συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά, ενώ είναι πολύ πιθανό ένα επαγγελματικό ταξίδι.  Απρόβλεπτες εξελίξεις που αφορούν την οικογένεια ή ένα ακίνητο, θα σας χαροποιήσουν. Η καθημερινότητα σας αλλάζει και αυτό σας ευχαριστεί. Την Κυριακή συζητήσεις σε βάθος σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις για προσωπικά σας ζητήματα και  στόχους.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Ευχάριστο προβλέπετε το Σαββατοκύριακο. Έχετε τη διάθεση να βγείτε, να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Η θετική σας ενέργεια βοηθά και τα πάντα γίνονται πιο εύκολα για εσάς.  Θέματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες προωθούνται με ευκολία για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και σας δίνεται η ευκαιρία, μέσα από συζητήσεις να λύσετε τυχών προβλήματα και να βελτιώσετε τη σχέση με το σύντροφο ή ένα συνεργάτη. Αποκαλυπτικές συζητήσεις γύρω από θέματα καριέρας ή γενικότερης αποκατάστασης, βοηθούν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου, να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις.
Ιχθείς 20/02-20/03: Δραστήριοι και κοινωνική κυρίως μέσα στο χώρο του σπιτιού, θα είστε αυτό το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις και εκνευρισμοί στην προσπάθεια να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Την Κυριακή, η διορατικότητα σας, αλλά και μια καλύτερη αντίληψη των πραγμάτων, σας βοηθά  να βγάλετε συμπεράσματα για ένα στόχο ή μια συλλογική δουλειά.
AstroMeleti