Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 13/10/2011

Και ενώ ακόμη είμαστε επηρεασμένοι από τη χθεσινή πανσέληνο, το πέρασμα της σελήνης στον Ταύρο μπορεί να τονίσει τις ανασφάλειες και τα άγχη γύρω από τα οικονομικά ή τα συναισθηματικά μας. Η είσοδος του Ερμή στο σκορπιό μας χαρίζει διαισθητικότητα, ενώ δεν βλέπουμε μόνο επιφανειακά τα πράγματα. Δεν μιλάμε εύκολα και κρατάμε μυστικά, ενώ μπορεί να γίνουμε κακεντρεχείς και πολύ αιχμηροί στο λόγο μας. Οι συζητήσεις γενικότερα επικεντρώνονται σε θέματα που αφορούν οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους,  οφειλές, αλλά και  το sex. 
Κριός 21/03-20/04:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Οικονομικά ωφέλει από μια επαγγελματική δραστηριότητα θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Επίσης, η είσοδος του Ερμή στο Σκορπιό, εντείνει τις συζητήσεις γύρω από οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους (πχ. Δάνεια, ασφάλειες, συνεργασίες κλπ). Βαθύτερα συναισθηματικά θέματα, έρχονται στο προσκήνιο για αρκετούς   από εσάς. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων, εσείς του τρίτου δεκαημέρου.  Όπως και να έχει, καλείστε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον στενών σχέσεων ή συνεργασιών.  Η απόφαση για την επισημοποίηση μια σχέσης είναι πολύ πιθανή.
Ταύρος 21/04-21/05: Τόσο η αυτοπεποίθηση, όσο και η ενεργητικότητα σας τονώνονται σήμερα. Με πειθαρχεία, ωριμότητα  και προγραμματισμό θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε εργασιακά ζητήματα ή θέματα υγείας, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Προσέξτε την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε και να τρέφεστε σωστά. Οργανώστε τη ζωή και την καθημερινότητα σας και κυνηγήστε τους ήδη υπάρχοντες στόχους σας.  Η ατμόσφαιρα είναι άκρως ερωτική για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, όμως μην γίνεστε κτητικοί ή απόλυτοι με το σύντροφο σας. Προωθήστε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών που θα μπορούσαν να  βελτιώσουν και τα οικονομικά σας.    
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Μετά την Αφροδίτη και ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού τονίζοντας περισσότερο τονίζοντας ακόμη περισσότερο θέματα δουλειάς ή υγείας. Σκέψεις και συζητήσεις επικεντρώνονται  εκεί, όμως θα πρέπει ν’ αποφύγετε συναισθηματισμούς και ζήλειες που θα δημιουργούσαν προβλήματα με συνεργάτες. Ωστόσο σήμερα μπορείτε να πετύχετε σημαντικούς στόχους σε θέματα δουλειάς αλλά και στα οικονομικά σας. Αυτοσυγκράτηση και αυτοέλεγχος απαιτείται από εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Πρέπει να βάλετε όρια στον εαυτό σας και να μην έχετε ως κριτήριο μόνο την προσωπική σας ευχαρίστηση. Με ωριμότητα θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε υποθέσεις που αφορούν αισθηματικά ή τα παιδιά.
Καρκίνος 22/06-22/07: Μπορεί ν’ αυξηθούν σήμερα οι κοινωνικές δραστηριότητες ή υποχρεώσεις σας, δημιουργώντας ανασφάλειες σε κάποιους από εσάς. Η είσοδος του Ερμή στο σκορπιό, ευνοεί το φλερτ και τα αισθηματικά γενικότερα, αρκεί να μην γίνεται κτητικοί και ζηλιάρηδες με τους άλλους. Ένα δημιουργικό σχέδιο προωθείτε, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κέρδη ή ευχάριστες αλλαγές μέσα από μια σχέση ή μια συνεργασία, ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών. Αντίθετα τα πράγματα είναι πιο σοβαρά για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, που καλείστε σήμερα ν’ αντιμετωπίσετε με  υπευθυνότητα και πειθαρχεία θέματα που αφορούν οικογένεια και σπίτι.  
 Λέων 23/07-23/08: Η είσοδος και του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού τονίζει ακόμη περισσότερο θέματα που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία. Οι συζητήσεις με άτομα της οικογενείας ή γύρω από θέματα σπιτιού εντείνονται και  καλό θα ήταν να ελέγχετε τις αντιδράσεις και τα συναισθήματα σας αν θέλετε ν’ αποφύγετε εντάσεις. Ωστόσο σήμερα οι σχέσεις στο σπίτι συσφίγγονται, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, βελτιώνοντας την καθημερινότητα μέσα στο σπίτι. Βοήθεια και στήριξη θα έχετε από την οικογένεια ενώ κέρδη μπορεί να προκύψουν από μια εργασία στο χώρο του σπιτιού. Σοβαρές συζητήσεις γύρω από θέματα δουλειά ή σημαντικές συμφωνίες προκύπτουν ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Περισσότερες ευθύνες αλλά και περιορισμοί επηρεάζουν την καθημερινότητα σας. 
Παρθένος 24/08-23/09: Το κλίμα είναι πιο αισιόδοξο και δημιουργικό για εσάς σήμερα, ωστόσο αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να χειριστείτε με υπευθυνότητα και αυτοσυγκράτηση οικονομικά ζητήματα. Πρέπει να περιορίσετε τα έξοδα σας και να  είστε γενικότερα προσεκτικοί από εδώ και πέρα στη διαχείριση του προϋπολογισμού σας. Μην πάρετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα. Η είσοδος του Ερμή στο Σκορπιό μέχρι και το τέλος του μήνα, ανοίγει το δρόμο για συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες, συμβόλαια αλλά και μετακινήσεις, τόσο για προσωπικούς όσο και επαγγελματικούς λόγους. Πάθος και έντονο ερωτικό κλίμα επικρατεί για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στο τέλος Οκτωβρίου.   
Ζυγός 24/09-23/10: Έντονα συναισθηματική μέρα και η σημερινή, ενώ δεν θα λείψουν ανασφάλειες και άγχη γύρω από  οικονομικά και οφειλές. Η είσοδος του Ερμή στο σκορπιό επικεντρώνει τις σκέψεις αλλά και τις συζητήσεις σας γύρω από τη διαχείριση  οικονομικών ή συναισθηματικών ζητημάτων.  Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε σήμερα κάποιες ευκαιρίες για να βελτιώσετε το εισόδημα σας και να προωθήσετε ζητήματα και αλλαγές που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Περισσότερες ευθύνες καλείστε ν’ αναλάβετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου και θα πρέπει να φανείτε υπεύθυνοι και σοβαροί, αν θέλετε να σταθεροποιήσετε τη ζωή σας. Μαζί με τις υποχρεώσεις αυξάνετε και η κούραση γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας. Να ξεκουράζεστε και να τρέφεστε σωστά. 
 Σκορπιός 24/10-22/11: Η διαχείριση στενών προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων θα σας απασχολήσει σήμερα. Το κατά πόσο επηρεάζουν οι άλλοι τη ζωή σας και εσείς τη δική τους είναι ένα θέμα σοβαρό.  Πιο επικοινωνιακούς και δραστήριους σας κάνει η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας. Ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε και τι κάνετε γιατί αν νιώσετε απειλή, σίγουρα θα ρίξετε το δηλητήριο σας. Ανασφάλειες, φοβίες και άγχος γύρω από επαγγελματικά και θέματα γενικότερης αποκατάστασης επηρεάζουν και εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  Υποθέσεις από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ωριμότητα και να τις ξεκαθαρίσετε, αν θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω.
Τοξότης 23/11-21/12: Φορτωμένο είναι σήμερα το πρόγραμμα σας. Ίσως αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις στη δουλειά, προσπαθώντας να καλύψετε κάποιες οικονομικές ανάγκες ή ανασφάλειες.  Ωστόσο μια σημαντική ώθηση στα οικονομικά  θα υπάρξει κυρίως για  εσάς του πρώτου δεκαημέρου και αυτό θα σας χαλαρώσει. Η είσοδος και του Ερμή στο σκορπιό, τονίζει το παρασκήνιο γύρω σας. Μυστικές πληροφορίες, εκμυστηρεύσεις ή κρυφά σχέδια σε ότι αφορά επαγγελματικά και σχέσεις θα υπάρχουν σχεδόν σε ημερήσια βάση. Περιορισμούς και προβλήματα στην κοινωνική σας ζωή θ’ αντιμετωπίσετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Ψυχρότητα θα υπάρξει στις σχέσεις στο φιλικό σας περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται κάποιες φορές να νιώθετε απομονωμένοι απ’ όλους και όλα. Μην εμπλέξετε οικονομικά και φίλους.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η δημιουργικότητα σας τονίζετε, ενώ και η αυτοπεποίθηση σας σήμερα βρίσκετε ψηλά, δίνοντας φτερά στα σχέδια σας. Η είσοδος του Ερμή στο σκορπιό σας χαρίζει εξωστρέφεια, ενώ μπορείτε να μαγνητίσετε τους άλλους με το λόγο σας και να προωθήσετε έτσι εργασιακά σχέδια και στόχους. Εκφραστείτε δημόσια και κερδίστε την εμπιστοσύνη των άλλων.  Με πάθος και δυναμισμό θα προωθήσετε σήμερα τους στόχους σας εσείς του πρώτου δεκαημέρου και ίσως φτάσετε ακόμη και στην επίτευξη τους. Αντίθετα, αν ανήκετε στους Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, βλέπετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ν’  αυξάνονται ή θ’ αντιμετωπίσετε προβλήματα σε θέματα καριέρας ή αποκατάστασης. Όπως και να έχει θα πρέπει να χειριστείτε με ωριμότητα και πειθαρχεία τη ζωή και την καριέρα σας, αν θέλετε να πετύχετε.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Υποθέσεις που αφορούν σπίτι και οικογένεια θα σας  απασχολήσουν σήμερα. Κάποιοι από εσάς χρειάζονται τη στοργή του σπιτιού για να καλύψουν πιθανές ανασφάλειες.  Θέματα καριέρας και αποκατάστασης θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε εσείς των πρώτων ημερών. Συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά τονίζονται με την είσοδο του Ερμή στο Σκορπιό, όμως θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας (ιδιαίτερα σε συζητήσεις με ανωτέρους ή άτομα κύρους) γιατί ίσως γίνεται σκληροί ή καυστικοί.  Υποχρεώσεις περιορίζουν εσάς του τρίτου δεκαημέρου, κάνοντας σας να νιώσετε  έως και εγκλωβισμένοι κάποιες φορές.  Εμπόδια μπορεί να παρουσιαστούν σε θέματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Όπως και να έχει θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε τα πράγματα με σοβαρότητα και πειθαρχεία.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Πολυάσχολοι αλλά και νευρικοί φαίνεστε σήμερα. Έντονο συναισθηματισμό κρύβει η μέρα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Με πάθος και δυναμισμό προωθείτε τα σχέδια σας ανοίγοντας νέους ορίζοντες και προοπτικές. Εξάλλου η είσοδος και του Ερμή στο Σκορπιό τονίζει το βλέμμα στο μέλλον και επικεντρώνει τη σκέψη και την επικοινωνία σας σε φιλόδοξα σχέδια  που αφορούν κυρίως σπουδές και εξωτερικό. Αντίθετα εσείς του τρίτου δεκαημέρου ίσως νιώσετε εγκλωβισμένοι μέσα σε νούμερα και οφειλές.  Οικονομικές υποχρεώσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν, δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια ελευθερίας κινήσεων.  Χρειάζεται οργάνωση και πειθαρχεία για να πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους. Αποφύγετε αυτή τη περίοδο περαιτέρω έξοδα ή δανεισμούς.
AstroMeleti