Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 14/10/2011

Η παραμονή της σελήνης στο Ταύρο μας χαρίζει ηρεμία αλλά και τεμπελιά. Μόνο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα είστε σε κλίμα εντάσεων και εκνευρισμών. Η αντίθεση Αφροδίτης Δία χαρίζει σ’ εσάς των πρώτων ημερών τάση για υπερβολές και σπατάλες. Η ανάγκη για εκτόνωση μπορεί να οδηγήσει σε ακρότητες. Αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις.
Κριός 21/03-20/04:  Οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Υπάρχει τάση υπερβολών. Εύκολα θα παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα και επιπολαιότητες. Προσέξτε τα οικονομικά σας και αποφύγετε μεγάλα ρίσκα...

Ταύρος 21/04-21/05: Στο προσκήνιο θα βρίσκεστε και σήμερα, δίνοντας προτεραιότητα σε προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και ν’ αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις και υπερβολές τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην παρασύρεστε από την υπεραισιοδοξία που σας διακατέχει σήμερα και που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη.       
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Οι ρυθμοί είναι χαμηλοί ενώ μια τάση εσωστρέφειας σας κάνει λίγο απόμακρους σήμερα.  Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε σε εργασιακά. Μην αμελείτε πράγματα και μη δίνεται αφορμές για αρνητικά σχόλια. Αποφύγετε συναισθηματικές υπερβολές και καταχρήσεις που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν. Εκνευρισμοί εντάσεις αλλά και μικροατυχήματα, προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Έξοδα για κοινωνικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Προσέξτε τα οικονομικά σας και περιορίστε την καταναλωτική σας διάθεση.  Δημιουργικά σχέδια και εργασιακοί στόχοι μπορεί να παρασύρουν εσάς των πρώτων ημερών σε υπερβολές και επιπόλαιη διαχείριση καταστάσεων.  Μην παρασύρεστε από τις επιθυμίες σας και αποφύγετε καταχρήσεις.
Λέων 23/07-23/08: Εντάσεις και νεύρα κρύβει η μέρα σήμερα, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Θέλετε να κάνετε πολλά, όμως οι ανασφάλειες σας βάζουν φρένο. Αν ανήκετε στους Λέοντες των πρώτων ημερών θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας. Υπάρχει τάση για επιπόλαιη διαχείριση των  καταστάσεων και αν δεν προσέξετε θα εκτεθείτε στους συνεργάτες σας ή στο σπίτι.    
Παρθένος 24/08-23/09: Μπορεί η διάθεση σας να είναι θετική και αισιόδοξη, όμως σήμερα θα πρέπει να μείνετε προσγειωμένοι. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις ή πληροφορίες. Μπορεί να φαίνετε πως όλα κυλούν προς όφελος σας, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση και λογική.     
Ζυγός 24/09-23/10: Η κοινωνική σας ζωή σας απασχολεί σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες. Δύσκολα θα διατηρηθεί η ηρεμία σε ομαδικές δραστηριότητες ή συλλογική δουλειά. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου. Αντίθετα εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει να διαφυλάξετε τον προϋπολογισμό σας. Είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε σε αγορές ή οικονομικές κινήσεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση αργότερα. Αποφύγετε περιττά έξοδα ή δανεισμούς.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Δύσκολη μέρα για τα επαγγελματικά, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Αποφύγετε εντάσεις με συνεργάτες και μη γίνεστε χίλια κομμάτια για τους άλλους. Δεν θα πάρετε εύκολα σήμερα την αναγνώριση τους. Υπερβολικά συναισθηματικοί και πολύ διαχυτικοί με τους άλλους γίνεστε εσείς των πρώτων ημερών.  Αποφύγετε τις υπερβολές στις σχέσεις. Οι μεγάλες προσδοκίες που έχετε απ’ τους άλλους ίσως σας κάνουν προκλητικούς.  
Τοξότης 23/11-21/12: Ανατροπές στα σχέδια σας μπορεί να υπάρξουν σήμερα, ιδιαίτερα  αν είστε τοξότης του δεύτερου δεκαημέρου. Ένα πρόβλημα υγείας ή το βαρύ σας πρόγραμμα δεν σας επιτρέπουν να κάνετε πράγματα που θα θέλατε. Προσεκτικοί με τα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε εσείς των πρώτων ημερών. Οι υψηλές προσδοκίες για τη δουλειά μπορεί να σας οδηγήσουν σε επενδυτικά ή οικονομικά λάθει. Μην παρασύρεστε από την αισιοδοξία σας και μελετήστε τα δεδομένα.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός μπορεί να σας οδηγήσουν σε ακραίες οικονομικές κινήσεις.  Εντάσεις θα υπάρξουν με θέματα σπιτιού ή  με την οικογένεια. Αντίθετα η μέρα είναι καλή για εσάς των πρώτων ημερών. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει τάση για υπερβολές και καταχρήσεις. Δύσκολα θα βρεθεί ισορροπία μεταξύ υπευθυνότητας και επιθυμιών.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Εντάσεις στη σχέση με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη προκύπτουν κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Τάση για υπερβολές και σπατάλη επηρεάζει εσάς των πρώτων ημερών. Η ανάγκη για εκτόνωση μπορεί να σας οδηγήσει σε ακρότητες. Μην πάρετε σήμερα αποφάσεις που θ’ αφορούν οικογένεια και σπίτι.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Ένταση και νευρικότητα επικρατεί σήμερα στο εργασιακό περιβάλλον. Ίσως σας επιβαρύνουν με περισσότερες υποχρεώσεις. Η δουλειά αυξάνετε, εσείς προσπαθείτε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό αλλά οι προσπάθειες σας  δεν αναγνωρίζονται και αυτό σας ενοχλεί. Υπεραισιοδοξία και ενθουσιασμός παρασύρουν σε ακρότητες και υπερβολές εσάς των πρώτων ημερών. Η ρουτίνα σας  έχει κουράσει και θέλετε να κάνετε αλλαγές, ωστόσο θα πρέπει να παραμείνετε προσγειωμένοι, επιλέγοντας πράγματα που στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις.   
AstroMeleti