Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 24/10/2011

Θέματα εργασίας ή υγείας θα απασχολήσουν με κάποιο τρόπο στο ξεκίνημα της μέρας, κυρίως όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο. Ωστόσο από το μεσημέρι και μετά γίνεστε πιο κοινωνικοί και θα επικεντρώνεστε σε θέματα που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Μετά την Αφροδίτη και τον Ερμή, σήμερα και ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού χαρίζοντας μας πάθος, ερωτισμό, διαίσθηση αλλά και κτητική διάθεση ή ζήλια σε κάποιες περιπτώσεις. 
Κριός 21/03-20/04:  Με αρκετή δουλειά αλλά και ανασφάλειες γύρω από τα εργασιακά ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Προσπαθείτε να οργανώσετε τη ζωή σας αλλά δύσκολα θα βάλετε το κάθε πράγμα στο κουτάκι του. Εντάσεις σε σχέσεις προκύπτουν από το απόγευμα και μετά. Η είσοδος και του ήλιου στο Σκορπιό επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα το επόμενο διάστημα.  Η σεξουαλική σας διάθεση και το πάθος σας αυξάνονται, δημιουργώντας κάποιες φορές τάσεις ζήλειας και κτητικότητας...
         
Ταύρος 21/04-21/05: Η εβδομάδα ξεκινά σε ευχάριστο κλίμα. Ωστόσο από το μεσημέρι και μετά οι ρυθμοί ανεβαίνουν και το πρόγραμμά σας φορτώνετε με επιπλέον υποχρεώσεις. Η διάθεσή σας χαλάει ενώ υπάρχει εκνευρισμός  και ένταση με τους συνεργάτες και όχι μόνο.  Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο επίκεντρο με την είσοδο του ήλιου στο Σκορπιό, τονίζοντας τα καλώς ή κακώς κείμενα στο γάμο και γενικότερα στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Με υποθέσεις του σπιτιού θ’ ασχοληθείτε στο ξεκίνημα της ημέρας. Από το μεσημέρι και μετά η προσοχή σας στρέφετε σε προσωπικά ή αισθηματικά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η συγκέντρωση των πλανητών στο ζώδιο του Σκορπιού σηματοδοτεί μια περίοδο που προτεραιότητα θ’ αποτελέσουν τα εργασιακά, ενώ στο προσκήνιο έρχονται και πιθανά προβλήματα υγείας.     
Καρκίνος 22/06-22/07: Δραστήριοι παραμένετε και στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Ωστόσο από το μεσημέρι και μετά φαίνετε να σας απασχολούν υποθέσεις που αφορούν το σπίτι  και την οικογένεια.  Θα υπάρξουν προκλήσεις για καινούργια ξεκινήματα, όμως δεν θα λείψουν και οι ανασφάλειες. οι συναισθηματικές σας ανάγκες τονίζονται με την είσοδο και του ήλιου στο Σκορπιό. Η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται και γίνεστε πιο δημιουργικοί αλλά και απαιτητικοί.
Λέων 23/07-23/08: Το εισόδημα και η διαχείριση του προϋπολογισμού σας θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο μέχρι  και το μεσημέρι. Η δραστηριότητα σας αυξάνετε από το απόγευμα και μετά, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε, ανατρέποντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Υποθέσεις που αφορούν ταξίδια, εξωτερικό, σπουδές ή νομικά, ίσως αντιμετωπίσουν προβλήματα.  Εξελίξεις και αλλαγές στο σπίτι ή την οικογένεια αναμένονται το επόμενο διάστημα με την είσοδο και του ήλιου στο Σκορπιό.  Επικεντρώνεστε στην οικογένεια ή σε υποθέσεις που αφορούν κατοικία ή ακίνητη περιουσία. 
Παρθένος 24/08-23/09: Προσωπικά είναι τα θέματα που θα  σας απασχολήσουν στο ξεκίνημα της μέρας. Ωστόσο από το απόγευμα και μετά οικονομικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και οι προκλήσεις για αναζήτηση νέων εισοδηματικών πηγών είναι πολλές. Απρόβλεπτες εξελίξεις σε οικονομικά έχετε εσείς των πρώτων ημερών. Η καθημερινότητα γίνεται πιο έντονη με την είσοδο και του ήλιου στο Σκορπιό. Το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ δραστήριο με έντονη κινητικότητα και επικοινωνία.    
Ζυγός 24/09-23/10: Τάση εσωστρέφειας υπάρχει μέχρι και αργά το μεσημέρι, όμως μετά οι ρυθμοί ανεβαίνουν και γίνεστε πιο δραστήριοι και δυναμικοί.  Μην επικεντρώνεστε μόνο στον εαυτό σας και διαφυλάξτε τις σχέσεις  σας αποφεύγοντας εντάσεις και διαπληκτισμούς με το σύντροφο ή συνεργάτες.  Τα οικονομικά αποτελούν προτεραιότητα για το επόμενο διάστημα, μετά την είσοδο και του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού.  Η διαχείριση των οικονομικών σας προβληματίζει, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες σημαντικές αγορές. Αποφύγετε περιττά έξοδα.       
Σκορπιός 24/10-22/11: Ο ήλιος κάνει την είσοδο του στο Σκορπιό και ο μήνας των γενεθλίων σας μόλις έχει ξεκινήσει.  Το επόμενο διάστημα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής, ενώ είναι κατάλληλη περίοδος για νέα ξεκινήματα.  Ωστόσο σήμερα κάποιοι ίσως νιώσετε λίγο πεσμένοι. Υποχρεώσεις που σας φορτώνουν άλλοι θ’ ανατρέψουν το πρόγραμμά σας και θα σας εκνευρίσουν.  Αποφύγετε εντάσεις στη δουλειά και προσέξτε την υγεία σας.  
Τοξότης 23/11-21/12: Προβληματισμένους σας βρίσκει το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας.  Προσπαθείτε να οργανώσετε τη ζωή σας, όμως είναι δύσκολο. Θέλετε να πάρετε πρωτοβουλίες αλλά  ανασφάλειες σας περιορίζουν. Αποφύγετε σήμερα  αντιπαραθέσεις μ’ αγαπημένα σας πρόσωπα και διαφυλάξτε τα σχέδια σας γιατί υπάρχει κίνδυνος ανατροπών.  Η είσοδος και του ήλιου στο ζώδιο του σκορπιού κάνει πιο έντονο το παρασκήνιο γύρω σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, αποφεύγοντας να δίνετε αφορμές για σχόλια. Οι ρυθμοί σας πέφτουν σιγά-σιγά και ξεκινά μια περίοδος απολογισμού για τους περισσότερους από εσάς, λίγο πριν το ξεκίνημα νέων εξελίξεων.  
Αιγόκερω 22/12-20/01: Δυναμικά ξεκινά η εβδομάδα, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Πιο αισιόδοξοι και τολμηροί, είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε το καλύτερο για το μέλλον σας. Υποθέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά έρχονται στο προσκήνιο το απόγευμα και θα χρειαστεί να βρείτε χρόνο τόσο για τη δουλειά, όσο και για την οικογένεια, αποφεύγοντας έτσι  εντάσεις και εκνευρισμούς.  Η είσοδος και του ήλιου από σήμερα στο Σκορπιό, θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην κοινωνική σας ζωή. Επαφές και νέες γνωριμίες σας βοηθούν να διευρύνετε τον κύκλο σας και να δικτυωθείτε περισσότερο.  Θέτετε νέους στόχους ενώ ενισχύεται ο ρόλος σας σε μια συλλογική δουλειά ομαδική δραστηριότητα.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Όσο περνά η μέρα γίνεστε πιο εξωστρεφείς και διαχυτικοί. Τα οικονομικά από το μεσημέρι και μετά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, ενώ καλείστε να πάρετε αποφάσεις για μια σχέση ή συνεργασία. Νομικά-διαδικαστικά ζητήματα ή υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό σας αγχώνουν σήμερα  και σας προκαλούν εκνευρισμό.  Με την είσοδο από σήμερα και του Ήλιου στο Σκορπιό, στόχος για το επόμενο διάστημα είναι τα επαγγελματικά, ενώ γενικότερα δίνεται προτεραιότητα σε οτιδήποτε έχει σχέση με την επαγγελματική ή κοινωνική σας αποκατάσταση.
Ιχθείς 20/02-20/03: Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνετε στους άλλους και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα χρειαστεί να βοηθήσετε το σύντροφο ή κάποιο στενό σας συνεργάτη.  Το απόγευμα οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν έξοδα που θα ανατρέψουν το προϋπολογισμό σας. Ίσως προκύψει μια συνεργασία, όμως αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.  Μακρόπνοα και φιλόδοξα σχέδια έρχονται στο προσκήνιο με την είσοδο και του Ήλιου στο σκορπιό, ενώ η νέα σελήνη μεθαύριο προτρέπει για νέα ξεκινήματα.              
AstroMeleti