Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 12/10/2011

Πανσέληνος σήμερα!!! Η πανσέληνος σχεδόν πάντα μας φορτίζει συναισθηματικά και δημιουργεί πιέσεις και εντάσεις γιατί μας φέρνει αντιμέτωπους με την πραγματικότητα σε κάποιο τομέα της ζωής μας (διαφορετικό κάθε φορά). Αυτή η πανσέληνος πραγματοποιείτε στο ζώδιο του Κριού, επηρεάζοντας κυρίως τους παρορμητικούς Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου. Αντίθετα για εσάς των τελευταίων ημερών, μπορεί να είναι μέρα έμπνευσης και δημιουργίας. Το τρίγωνο Ερμή Ποσειδώνα τονίζει φαντασία και ένστικτό, τα οποία και πρέπει να ακολουθήσετε σήμερα.
Κριός 21/03-20/04:  Η Πανσέληνος πραγματοποιείτε στο ζώδιο σας,   κάνοντας σας πιο συναισθηματικούς και ευαίσθητους σε ότι αφορά προσωπικά και σχέσεις.  Νιώθετε πως οι άλλοι σας περιορίζουν ή ότι δεν αναγνωρίζουν την αξία σας. Ίσως γίνεται πιεστικοί μαζί τους τώρα, προσπαθώντας να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας. Κάθε προσπάθεια για συναισθηματική προσέγγιση πέφτει στο κενό ενώ κυριαρχεί ψυχρότητα στις σχέσεις. Χαλαρώστε και προσέξτε την υγεία σας Ευχάριστες επαφές και συζητήσεις με φίλους θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Πολλοί κάνετε όνειρα με το σύντροφό σας, ενώ μια ιδανική σχέση ή συνεργασία θα μπορούσε να προκύψει τώρα.   
Ταύρος 21/04-21/05: Τάσεις  εσωστρέφειας και απομόνωσης δημιουργεί αυτή η Πανσέληνος για εσάς. Ίσως νιώθετε κουρασμένοι και θέλετε να ξεφύγετε λίγο. Προβλήματα που υπήρχαν στον εργασιακό χώρο τονίζονται, δημιουργώντας εντάσεις στις σχέσεις με τους συνεργάτες. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε ίντριγκες ή παρασκηνιακές διαδικασίες. Έξυπνες ιδέες σε θέματα δουλειάς έχετε εσείς των πρώτων ημερών, όμως πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις ελέγξτε το κατά πόσο είναι υλοποιήσιμα.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Περιορισμοί μπαίνουν στην κοινωνική σας ζωή με τη Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού.  Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν με αγαπημένα σας πρόσωπα,  γιατί ίσως γίνονται εμπόδιο στην υλοποίηση μιας επιθυμία ή ενός στόχου σας. Νομίζετε ότι δεν  πιστεύουν σ’ εσάς  ή δεν σας στηρίζουν όσο θα θέλατε.  Ίσως υπάρξει αποσταθεροποίηση στο φιλικό σας περιβάλλον και τις σχέσεις με τους συνεργάτες. Μην στηρίζεστε στη γνώμη των άλλων και μην γίνεστε πιεστικοί μαζί τους  προσπαθώντας ν’ ανακτήσετε την χαμένη αυτοπεποίθηση σας.        
Καρκίνος 22/06-22/07: Εξελίξεις σε θέματα καριέρας ή η ανάγκη για αλλαγές στα επαγγελματικά, σας φέρνουν αντιμέτωπους με την οικογένεια. Αποφύγετε διαπληκτισμούς με ανωτέρους ή άτομα της οικογενείας και προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικών οικογενειακών υποχρεώσεων.  Κάποιοι ίσως σκέφτεστε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θ’ αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε θέματα σπιτιού .    
Λέων 23/07-23/08: Δυσκολίες ή καθυστερήσεις προκύπτουν στη υλοποίηση ενός σχεδίου. Γραφειοκρατικά ή επικοινωνιακά προβλήματα εμποδίζουν την εξέλιξη σχεδίων που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών σε θέματα προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων. Μπορεί να προκύψει κάτι καλό αλλά ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.
Παρθένος 24/08-23/09: Οικονομικές διαφορές θα επηρεάσουν σχέσεις ή συνεργασίες. Αν έχετε κοινό πορτοφόλι σε μια σχέση ή ακόμη και συνεργασία, σήμερα υπάρχει κίνδυνος τριβών. Επίσης κάποιοι ίσως θέλετε να τακτοποιήσετε οικονομικές σας υποχρεώσεις, όμως δύσκολα θα καταφέρετε ν’ ανταπεξέλθετε. Τα έσοδα είναι περιορισμένα και αυτό σας κάνει συναισθηματικά ευάλωτους και σίγουρα σας μελαγχολεί.
Ζυγός 24/09-23/10: Απέναντί σας γίνεται αυτή η πανσέληνος, φέρνοντας στο προσκήνιο υποθέσεις και άγχη που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.  Καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας ενώ πολλοί αναλαμβάνεται υποχρεώσεις μέσα από τις σχέσεις αυτές. Υποχρεώσεις που νομίζετε ότι  περιορίζουν τους ορίζοντές σας  ή εμποδίζουν τα σχέδια σας. Αντίθετα κάποιοι άλλοι αποφασίζετε να επισημοποιήσετε μια σχέση.  Όπως και να έχει, θα υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα στενών προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων.
Σκορπιός 24/10-22/11: Εργασιακά ή θέματα υγείας, έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Θέματα δουλειάς που μπορεί να είχατε αμελήσει, θα σας πιέσουν, ενώ καλείστε να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που παρελθόντος που αφορούν κάποιες συνεργασίες.  Δεν παίρνεται την αναγνώριση που σας αξίζει και αυτό σας πληγώνει. Μην πιέσετε καταστάσεις τώρα γιατί μπορεί να δημιουργηθούν σοβαρές ρήξεις. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε καταχρήσεις.  
Τοξότης 23/11-21/12: Ο αυθορμητισμός και η δράση σας ενισχύονται με την πανσέληνο στον Κριό, ενώ και η συναισθηματική σας ζωή  είναι καλύτερη αυτές τις μέρες. Ωστόσο αυτό δεν αποκλείει κάποιες εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή τα παιδιά. Ίσως θέλετε να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί αλλά οι άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να σας ακολουθήσουν δημιουργώντας σας ένα αίσθημα μοναξιάς. Προσπαθείτε ν’ αντιμετωπίσετε τα θέματα με λογική αποφεύγοντας έντονους συναισθηματισμούς και υπερβολές.
Αιγόκερω 22/12-20/01: Σοβαρά διλλήματα μεταξύ καριέρας και οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο και θα χρειαστεί να τ’ αντιμετωπίσετε με λογική και σύνεση. Δέχεστε πιέσεις από παντού. Υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι γενικότερα, περιορίζουν την επαγγελματική σας δραστηριότητα και μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα με ανωτέρους. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην πιέσετε καταστάσεις, ακόμη και αν σας προκαλούν. Συζητήσεις ή πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας μπορεί ν’ ανοίξουν  νέους ορίζοντες σε σας των τελευταίων ημερών.  Ωστόσο δεν πρέπει να πάρετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα και μην πιστεύετε σε υποσχέσεις εύκολου κέρδους.
Υδροχόος 21/01-19/02: Πολύ δραστήριοι  και δημιουργικοί θα είστε αυτές τις μέρες. Νέες ιδέες και σχέδια  προκύπτουν  όμως ίσως δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την υλοποίηση τους και αυτό σας στενοχωρεί. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις που σας μαυρίζουν τη ψυχή.  Είναι πολύ πιθανό να βρείτε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Διαφυλάξτε σχέσεις με συγγενείς και φίλους και αποφύγετε νευρικότητα και εκνευρισμούς, που μπορεί να γίνουν αιτία ατυχημάτων.        
Ιχθείς 20/02-20/03: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας ταλαιπωρήσουν σ’ αυτή τη πανσέληνο. Γενικότερα επικρατεί ανασφάλεια. Θέλετε ίσως να κάνετε κάποιες επενδύσεις ή αγορές, όμως οι ήδη υπάρχουσες οικονομικές υποχρεώσεις που εκκρεμούν δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε. Προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας και αποφύγετε περιττά έξοδα.
AstroMeleti