Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 27/10/2011

Στο ζώδιο του Σκορπιού παραμένει η σελήνη στρέφοντας τη προσοχή μας τόσο σε οικονομικά, όσο και ερωτικά ζητήματα. Η ένταση των συναισθημάτων πολλαπλασιάζετε κάνοντας μας πιο ευαίσθητους και αντιδραστικούς στην οποιαδήποτε πρόκληση.  Το πάθος και ο έρωτας είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα και οι σχέσεις ευνοούνται αρκεί να μείνουμε μακριά από ζήλιες, καχυποψίες και εμμονές που μπορεί να τις δηλητηριάσουν. Το τετράγωνο Αφροδίτης- Άρη κάνει εκρηκτική την ατμόσφαιρα επηρεάζοντας κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  
Κριός 21/03-20/04:  Οικονομικά και παιχνίδια δύναμης μπλέκονται με τα συναισθηματικά σήμερα κάνοντας το κλίμα εκρηκτικό, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Η ερωτική σας δραστηριότητα αυξάνετε όμως έντονο πάθος και κτητικότητα μπορεί να σας παρασύρουν δημιουργώντας σοβαρές ρήξεις σε σχέσεις...
              
Ταύρος 21/04-21/05: Σε άτομα του στενού οικογενειακού ή επαγγελματικού σας κύκλου  επικεντρώνεστε σήμερα. Οι προκλήσεις είναι πολλές και πολλοί από εσάς αναζητούν απαντήσεις για το τι δίνουν και τι παίρνουν μέσα σε κάποιες σχέσεις.  Η ένταση των συναισθημάτων πολλαπλασιάζετε σήμερα τονίζοντας τα καλώς ή κακώς κείμενα της σχέσης σας με το σύντροφο ή στενούς συνεργάτες.  Ιδιαίτερα αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, δύσκολα θ’ αποφύγετε εντάσεις και εκνευρισμούς.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Συναισθηματικά φορτισμένοι με εργασιακά κυρίως θέματα είστε σήμερα. Είναι πιθανό να υπάρχουν αλλαγές στον εργασιακό χώρο ή αναγκάζεστε ν’ αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις, χωρίς το αντίστοιχο οικονομικό αντίτιμο. Όπως και να έχει η μέρα είναι δύσκολη και κουραστική ενώ δεν θα λείψουν εντάσεις και διαφωνίες με συνεργάτες.   Προσέξτε τι λέτε αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.  Επίσης μια αδιαθεσία είναι πιθανή ή ένα πρόβλημα υγείας μπορεί να έρθει στο προσκήνιο σήμερα. Αποφύγετε ακρότητες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την υγεία σας.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Πιο εξωστρεφείς και διαχυτικοί είστε σήμερα. Η προσοχή σας στρέφετε σε οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει απόλαυση ενώ και η  αισθηματική σας ζωή τονίζεται. Εκφράζετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας  αυτές τις μέρες, όμως δεν θα λείψουν ζήλειες και παράπονα.  Εντάσεις και διαφορές μ’ αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχετε κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Διαφορές που κυρίως οφείλονται σε οικονομικούς λόγους.  Αποφύγετε περιττά έξοδα που στόχο τους έχουν τη συναισθηματική σας  ικανοποίηση.
Λέων 23/07-23/08: Δύσκολη και απαιτητική μέρα σε ότι αφορά οικογένεια και σπίτι.  Ανασφάλειες, άγχος και γενικότερη συναισθηματική φόρτιση ίσως δημιουργήσουν εντάσεις, κυρίως με άτομα της οικογένειας.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους και γίνετε λιγότερο διεκδικητικοί,  αν θέλετε ν’ αποφύγετε διαπληκτισμούς  και ρήξεις στις σχέσεις σας.   
Παρθένος 24/08-23/09: Έντονη δραστηριότητα αλλά και εκνευρισμούς κρύβει η μέρα. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις είναι πολλές, ενώ έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε με ευκολία τα συναισθήματα σας στους άλλους.  Έχετε αναλάβει πολλές δουλειές για σήμερα και ενώ από τη μία έχετε το πείσμα και τη δύναμη να τις διεκπεραιώσετε, η οποιαδήποτε δυσκολία σας  φορτίζει συναισθηματικά, κάνοντας σας άλλες φορές να εκνευρίζεστε και άλλες να παραπονιέστε και να γκρινιάζετε. Ιδιαίτερα εκρηκτική είναι η ατμόσφαιρα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και δεν θα λείψουν εντάσεις με φίλους ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.
Ζυγός 24/09-23/10: Συναισθηματικά ή οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Έξοδα προκύπτουν για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και η διαχείριση του προϋπολογισμού σας μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική φόρτιση.  Εντάσεις και αντιπαραθέσεις με φίλους ή συνεργάτες θα έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Αποφύγετε την εμπλοκή τους στα οικονομικά σας γιατί υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Η σελήνη και σήμερα θα παραμείνει στο ζώδιο σας τονώνοντας την αυτοπεποίθηση και τι δυναμισμό σας. Με ευκολία αποφασίζετε να προχωρήσετε σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα σε προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο εσείς του τρίτου δεκαημέρου είστε περισσότερο απαιτητικοί απ’ ότι πρέπει, δημιουργώντας την έντονη αντίδραση των άλλων.  Αποφύγετε εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο και διαπληκτισμούς με ανωτέρους γιατί δύσκολα θα ξεπεραστούν οι διαφορές.    
Τοξότης 23/11-21/12: Κούραση και ατονία είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας. Οι περισσότεροι δεν έχετε σήμερα όρεξη για τίποτα και προτιμάτε να μείνετε μόνοι και να ξεκουραστείτε, μακριά από την καθημερινή σας ρουτίνα. Ένα πέπλο μυστικότητας και παρασκήνιου είναι υπαρκτό και ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει να κρατήσετε κρυφό ένα σχέδιο ή μια συνεργασία, αποφεύγοντας έτσι να γίνεται προκλητικοί και να δώσετε αφορμές για σχόλια.    
Αιγόκερω 22/12-20/01: Η μέρα θα κυλήσει σχετικά ήρεμα με εσάς να επικεντρώνεστε κυρίως στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και ανάγκες. Ευχάριστες στιγμές θα περάσετε με φίλους ή συνεργάτες, αρκεί να αποφύγετε ζήλιες και ανταγωνισμούς. Εντάσεις στο φιλικό περιβάλλον θα έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Μην μπλέκετε τα οικονομικά με τα προσωπικά σας.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Θέματα καριέρας και αποκατάστασης βρίσκονται και σήμερα στην κορυφή του ενδιαφέροντος σας. Ο ανταγωνιστική διάθεση είναι μεγάλη  και το πάθος  μπορεί να σας οδηγήσεις σε ακραίες συμπεριφορές.  Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σήμερα γιατί υπάρχει κίνδυνος εντάσεων και ρήξεων τόσο σε επαγγελματικές, όσο και σε προσωπικές σας σχέσεις.
Ιχθείς 20/02-20/03: Το γενικότερο κλίμα παραμένει θετικό και η διάθεσή σας ανανεωτική και αισιόδοξη.  Θέλετε να δημιουργήσετε νέες προοπτικές και να ξεφύγετε από τα μέχρι σήμερα δεδομένα σας. Πολλοί θα τολμήσετε νέα ξεκινήματα και μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα ή ανατροπές. Η υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες ή ακραίες επιλογές. Προσέξτε τι λέτε και μη βάλετε σε κίνδυνο σχέσεις ή συνεργασίες.
 AstroMeleti